Pluspunten

Snelle levering, zeer correcte dienstverlening, klantendienst is bereikbaar.

Doe zo verder !

Pluspunten

Goede Service en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk en meelevend

After pay werkt niet

Pluspunten

snelle en zorgvuldige levering!!!! Ik heb t al aangeraden bij iemand.... betaalbaar en een schitterend product. Zo kun je je dierbare prima herdenken....top gedaan!

Ik heb geen verbeter punten aan te dragen...

Pluspunten

Snelle en keurige levering

Pluspunten

Pluspunten

Goede telefonische informatie over het te bestellen product t.w. XXL Buddha Urn Zegende Shadin Monnik (8Lt). Héél mooi is deze urn, geeft een goed gevoel, in deze verdrietige tijd. Snelle levering, en goed verpakt! Ga zo door met jullie presentatie van deze shop.

Pluspunten

het is allemaal duidelijk hoe het op de website staat, en je wordt telefonisch goed op de vragen wie je stelt, goed geholpen en alles wordt netjes afgehandeld gr fam sanders

geen

Pluspunten

Dan kan ik kort zijn. Alle punten zijn positief. Jullie zijn hele lieve mensen. Antwoorden direct op al mijn vragen. doen heel veel moeite met te helpen met het uitzoeken van wat ik het beste als herinnering aan Donsje kan d ragen. De site is mooi en makkelijk om iets uit te zoeken . Jullie hebben het direct opgestuurd en het is echt waar dat het artikel in het echt nog veel mooier is dan dat op de site. dus alle proficiat voor jullie purrfecte service. Heb nu twee prachtige aandenkens aan diegene die ik nog zo mis. Hartelijk dank voor alles en veel hartelijke groeten... Pluisjes, Balouke and Marg

iets wat purrrfect is is moeilijk te verbeteren:)

Pluspunten

Moest mijn hond heel onverwachts in laten slapen, Zaterdag 5 maart, ben op zoek naar een urn gegaan en kwam hier uit, de meeste keus....Vond een mooie urn en heb deze Zondags besteld, in de hoop dat ik deze voor een Woensdag binnen kon hebben, ze gingen hun best doen, en Dinsdagmiddag werd keurig verpakt mijn urn afgeleverd....Super, geen negatieve dingen om te melden....Bedankt Urnwebshop.....

Pluspunten

Goed, snel en netjes, echt helemaal top

Pluspunten

Komen met goede alternatieven. Denken mee en zijn oplossingsgericht. Het product is goed verpakt en zorgvuldig verstuurd.

Het gene wat ik wilde was niet meer op voorraad.

Pluspunten

Snel een persoonlijke reactie op vragen

Pluspunten

Zeer vriendelijke mensen die de tijd nemen en je alles uitleggen. Hoewel een ander bedrijf zei dat het niet mogelijk was om wat haartjes in een ashanger te doen, kreeg ik van deze mensen te horen dat het wel kon. Na 2 dagen mijn hangertje in huis en na wat priegelwerk gelukt! Ik draag nu een zilver hartje met pootafdruk en wat haar van mijn lieve kater. Nu wachten op de urn. Die moet uit het buitenland komen. Andrew bedankt alvast!

Nee, vooral op deze weg doorgaan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel ontvangen het onderdeel wat miste snel opgestuurd

niet compleet ontvangen er miste een onderdeel. Beter opletten bij het verzenden toch kijken of er ook after pay voor iedereen mogelijk is.

Pluspunten

Snelle levering, betaalbare prijzen

Geen verbeter punten

Pluspunten

Ruim assortiment en snelle levering!

Pluspunten

Prettige ontvangst, onze gekozen urn stond op een tafel, meteen goed om te zien wat je via internet gekozen hebt.

geen

Pluspunten

Pluspunten

Goede verpakking, keurig bezorgd

Geen, perfect geregeld allemaal!

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.