Pluspunten

Snelle Reactie,corecte levering. Zeer positieve ervaring met deze webshop!

Pluspunten

Snel in afhandeling

?

Pluspunten

Pluspunten

Supersnelle levering Goed telefonisch bereikbaar Telefonisch bestelling veranderd, was geen enkel probleem.

Pluspunten

Pluspunten

Website is overzichtelijk Mooie keuzes Snelle levering

Eigenlijk niet

Pluspunten

Prima / Goed Snel

Pluspunten

Snelle accurate levering met duidelijke e-mails.

Houdt aub op met geld te vragen voor een betaling, dat is zo kinderachtig. Gratis verzending klinkt dan toch wel anders. Hoezo gratis?

Pluspunten

heel erg tevreden , Top

Pluspunten

Correcte afhandeling van de bestelling. Nemen telefonisch contact op wanneer ze denken dat je iets verkeerds hebt ingevuld. Zo hoef je geen 65 km te rijden om twee lontjes voor de olielamp op te halen.

Pluspunten

- Snel geleverd, het was er binnen een week. - Je word goed op de hoogte gehouden van de status van het pakket.

- Erg vreemd dat je vandaag de dag nog €0,45 moet betalen voor een overboeking via Ideal. - De tack en trace link die ik doorgestuurd kreeg was van een pakket voor iemand anders, de toegevoegde code werkte wel. - Ik kon op de site van de koeriersdient GLS niet vinden hoe laat en wanneer het pakje bezorgd zou worden.

Pluspunten

Ik zocht een lont en vond het. Snel thuis gestuurd voor prima prijs

Ik zocht een lont voor de lol, dan schrikt naam urnenwebshop wel af

Pluspunten

Snelle levering en heel goed verpakt ! Prima shop !

Pluspunten

10 plus

Pluspunten

Hedenmiddag heb ik de urn voor de as van mijn overleden echtgenoot in goede orde mogen ontvangen. Hij was uitstekend verpakt en is geheel onbeschadigd aangekomen. De familie en ik vinden hem heel erg mooi. Wij zijn dus uiterst tevreden. Zowel door uw snelle levering als de kwaliteit van het ontvangen product. Daarnaast zijn we respectvol en goed geholpen door u. U nam alle tijd, heeft mij van goed advies gediend. U heeft een goede website en bent een prima bedrijf. U doet uw werk oprecht, met ziel en zaligheid. Ik zal u van harte aanbevelen.

Iets grotere letters op uw website misschien? Ook goed leesbaar voor een 92-jarige...

Pluspunten

Super vriendelijk en aardig. Ze denken met je mee om je zo goed mogelijk te helpen. Ze komen hun afspraken na en dat is wel heel fijn omdat het toch hele emotionele "producten"zijn die je toch graag snel in huis wil hebben.

Ik heb een herrinneringshartje besteld en daarvan vond ik het dekseltje erg tegenvallen omdat het geen ijzer was en gewoon los op het doosje ligt. Misschien een tip om de producten goed te bekijken en eventueel te keuren voordat ze op de site komen of het gewoon bij de beschrijving van het product te zetten op de site zodat je precies weet wat je krijgt. Met deze emotionele producten zijn details soms heel belangrijk voor mensen ook al lijkt dat voor iemand anders te verwaarlozen.

Pluspunten

een hele vlotte levering, en goed verpakt allemaal

geen. echter aanrader jullie site

Pluspunten

Pakketje was er de volgende dag al. Dus zeer snel. Graflichtje was mooie kwaliteit. Heb meteen batterijen er in gedaan en op het graf geplaatst. Nu afwachten of het lampje in weer en wind blijft werken. Tot nu toe gaat alles goed. De batterijen moeten een half jaar meegaan.

N.v.t.

Pluspunten

prima website, het telefonisch contact verloop zoals je van een goede leverancier mag verwachten en de correct verpakte levering is op de afgesproken tijd afgeleverd.

Pluspunten

goede snelle levering

Pluspunten

nette afwerking.

geen

Pluspunten

alles perfect geregeld en keurig in het volgen na de opdracht

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.