Pluspunten

Super geleverd mooi optijd Goed ingepakt

Pluspunten

snelle levering en keurig verpakt.

Pluspunten

geen bijzonderheden. is gewoon prima

Pluspunten

Snelle en goede service en ook nog milieubewust!

Pluspunten

Pluspunten

Betaalbaar enSnelle levering.

Pluspunten

Supersnelle levering. Erg tevreden met de urn. De urn was goed ingepakt.

Pluspunten

Via de need help button gelijk live chat zodat je op je vraag direct antwoord en advies krijgt.

Pluspunten

Snelle reactie bestelling super snel. netjes afgehandld

Pluspunten

een onvolkomenheid aan één van de LED-kaarsen, bij de levering van een groter aantal LED-Pillar kaarsen, is door dit bedrijf, per kerende post, keurig opgelost.

Pluspunten

Snelle levering goed verpakt

Pluspunten

zeer behulpzaam aan de telefoon snelle levering/ophalen mogelijk

Ga Zo Door!!!!!

Pluspunten

Geweldige keuzemogelijkheid, goed betaalbaar en snelle levering. Er is voor iedereen wel een keuze te maken.

Soms werkte de zoekfunctie niet helemaal naar behoren.

Pluspunten

snelheid

Pluspunten

Tijdens telefonisch gesprek werd ik zeer correct, netjes en begripvol behandeld, na een klein probleempje, wat snel was opgelost. Tevens werd mij een led-lichtje aangeboden ter compensatie van het ongemak, wat ik zeer op prijs stelde. Dit bedrijf krijgt van mij " de gouden leeuw ", wat ze zeker verdienen.

Pluspunten

Nette correspondentie

Betere omschrijving

Pluspunten

Snelle levering Goede communicatie

Pluspunten

Wat een warm bad, dit bedrijf! Mooie duidelijke website, prachtige kunstenaarsproducten. Direct telefonisch contact. Meevoelend personeel, dat met passie meedenkt en helpt in deze, voor ons moeilijke tijd. Zeer snelle levering! Perfect verpakt. Vader en moeder zijn weer thuis en samen. Hartelijk dank Urnwebshop. Pluim voor Mike en Andrew!

Ga vooral zo door in 2016

Pluspunten

snelle levering. de urn is van goede kwaliteit. Zeer tevreden.

Pluspunten

levert snel eerlijk en betrouwbaar

Pluspunten

Goede service. Mijn bestelling is zeer verzorgd en veilig aangekomen.

Geen tips ter verbetering.

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.