Pluspunten

Super service

Maybe a website in english but this is just a wish

Pluspunten

Fantastische service op deze webshop. Nadat ik contact had gehad met Mike over een bepaald soort urn welke niemand kon leveren, gat hij mij zelfs een tip om het in de UK te proberen. Dat is inmiddels gelukt waarna ik direct een assieraad heb besteld bij Urnwebshop. Deze werd na 3 dagen al geleverd. Perfect verpakt, mooier dan op de site en goede handleiding erbij. Al met al top service dus.

Niets!

Pluspunten

Goede levering en zorgvuldig verpakt

Geen prima bedrijf

Pluspunten

Levering sneller dan aangegeven en zeer goed verpakt. .

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering en goed verpakt.

Pluspunten

Goede service. Het aanbieden van de mogelijkheid om met afterpay te betalen. Super!

Ik heb nu niets.

Pluspunten

Zeer snelle levering, fijne prijzen, snel antwoord per e-mail bij vragen, aardige medewerkers. Bij onduidelijkheid, werd ik zelfs direct gebeld voor uitleg. Wat fijn dat deze mensen meedenken, vooral in zo'n moeilijke tijd.

Geen...zeer dankbaar met de prachtige urn en wijze van levering en service. Zeker voor de prijs/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

Ze namen zelf contact op toen betalingen niet lukte via mijn tablet. Duidelijke uitleg over product.

Pluspunten

Snelle levering in een nette verpakking

Geen alles perfect in orde

Pluspunten

Snelle levering, product voldoet aan mijn wens, zorgvuldige levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke website snelle levering.

Pluspunten

goed en netjes verpakt

snellere levering

Pluspunten

Pluspunten

Mooie en duidelijke site m.b.t. de diverse te bestellen urnen

Graag een vooraankondiging per mail van de dag van levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service en super mooie producten.

Wij vonden het erg dat wij een mooie ashanger hadden besteld bij jullie en bij het afleveren Was deze verpakt in een verpakking van een telefoon. Wij werden daar behoorlijk emotioneel van.

Pluspunten

tijdige levreing

Pluspunten

Pluspunten

Ik was blij te lezen dat ik 14 dagen bedenktijd had. Dit maakte het gemakkelijker om mijn twijfel weg te nemen.

Pluspunten

Snelle en zeer goede levering . Alles netjes verpakt en in goede.staat. Echte aanrader .

Pluspunten

Snelle levering en perfect verpakt.

Pluspunten

Zeer snelle levering , keurig verpakt. Artikel is erg mooi !

Het lijmen van de afsluitdop is makkelijker als je niet de dop maar de onderkant van het beeld lijmt en dan de dop erop drukt.

Pluspunten

Goed verpakt en snel in huis. Heel mooie urn, hetzelfde zoals ik hem gezien had op de afbeeldingen.

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.