Pluspunten

Een geweldige service en persoonlijke benadering.

Pluspunten

De urn is niet lucht dicht Hoe kan ik dit oplossen

Pluspunten

prettige webshop, mooie producten, snelle levering, correcte afhandeling. Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden en dat is misschien nog wel het meest belangrijk.

geen

Pluspunten

Goede snelle aflevering van de mini-urnen en alternatieven zoeken als er een mini-urn niet meer leverbaar is,dus tevreden!

Misschien blijven kijken op internet of alle urnen nog eerbaar zijn bij tijd en wijlen,verder prima.

Pluspunten

ruime keuze. eenvoudig bestellen. ZEER snelle levering, zelfs in België

Pluspunten

veel keus. mooie urnen. snelle en vriendelijke afhandeling.

Pluspunten

netjes en zorgvuldig verpakt snel geleverd

Pluspunten

Veel keuze, snelle levering, betaalbaar.

Pluspunten

Vind het jammer dat je voor een standaard voor een urn verzekerd verzenden moet betalen, is niet breekbaar en de kosten zijn bijna net zo hoog als het product zelf

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Correcte telefonische benadering, snelle levering

Pluspunten

Snelle levering. Goede verpakking

Niet

Pluspunten

levering op gevraagde datum pakket zorgvuldig ingepakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede levering.

Pluspunten

Veel en mooie keuzes Direct Overzicht bestelling en factuur Snelle levering Goede verpakking tijdens verzending

Pluspunten

hele goede verzorging volgens verwachting gegaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb een bestelling geplaatst en deze is keurig ruim binnen de aangegeven tijd afgeleverd.

Pluspunten

Snelle afhandeling, produkt goed verpakt.

Prijs kwaliteit verhouding kan beter.

Pluspunten

Zeer snelle levering van een prachtige buddha urn. Duidelijke vulinstructies.

Ga zo door!

Pluspunten

Super snelle Levering. Zorgvuldig verpakt.

Pluspunten

Snelle en goede levering. Snelle reaktie op vragen.

Pluspunten

Het contact hebben wij als zeer positief ervaren

Een zeer negatief punt de bezorging door Post.nl!!! Het pakketje stond gewoon achter de bloempot aan de voordeur met een waarde van 714 euro en dat voor een verzekerde en aangetekende levering!! Wij zijn eerlijke mensen, we hebben het produkt ontvangen en zijn zeer tevreden echter de bezorging is niet naar tevredenheid.....Een ieder die langs komt aan deze doorgaande weg had het pakketje zo mee kunnen nemen, echt schandalig!

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.