Pluspunten

Snelle levering. Mooi product.

Pluspunten

De graflantaarn die ik bestelde was zeer mooi! De bestelling was ook zeer snel geleverd en alles goed verpakt! Ik ben heel content met mijn aankoop!

geen!!

Pluspunten

Snelle levering Veel keuze uit verschillende urnen

Geen idee. Heel erg tevreden!

Pluspunten

alles correct afgewerkt

gewoon doorgaan

Pluspunten

snelle levering en prima verzorgd

Pluspunten

website duidelijk, goed te bereiken, goede uitleg over alles en respect is duidelijk zichtbaar.

Pluspunten

Duidelijke website, goede en snelle afhandeling goede verzending en goede prijs

eigenlijk kunnen we die niet vinden, op basis van wat we zochten en hoe we zijn geholpen zijn we zeer tevreden

Pluspunten

Zeer snelle reactie en afwerking

Pluspunten

Voorafgaand aan mijn bestelling aantal maal contact gehad via email. Mijn vragen zijn elke keer uitgebreid beantwoord waarbij goed meegedacht werd met mijn wensen. Erg prettige ervaring

Ik heb geen verzendbevestiging ontvangen, waardoor ik ook geen rekening kon houden met de bezorging.

Pluspunten

Overzichtelijke site , eenvoudig bestellen en snel geleverd

Pluspunten

snelle levering en reactie nav klacht over fout in de fabricage van de urn. Al mijn vragen zij met een positieve en meelevende houding opgelost en afgehandeld..

Pluspunten

Zeer snelle levering van bestelde product,

Voortaan svp een Discrete verpakking, de pakbon zat aan de buitenkant en was van buiten af te lezen wat de inhoud was.

Pluspunten

Doen wat je afspreekt, goede terugkoppeling, zelfs s avonds prettig te woord gestaan

geen

Pluspunten

Goed bedrijf vriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Telefonisch contact gehad nadat bleek dat mijn bestelde artikel niet leverbaar was, er zijn wel alternatieven aangeboden. Maar dat was niet hetgeen ik zocht. Binnen enkele dagen het betaalde geld terug op mijn rekening.

niet leverbare artikelen van de website halen, of het erbij zetten dat ze tijdelijk niet leverbaar zijn

Pluspunten

Hele goede services en snelle levering.. En met mailen altijd direct mail terug en goede uitleg.. Als je vragen hebt kan je altijd weer bij hun terecht en dat is mooi.. juist in z'n emotionele tijd en moeilijke beslissing die je moet nemen als mooie herinnering voor je overleden dierbare(n).

Zou het niet weten alles was top geregeld en je kan Veel van de website halen.

Pluspunten

Ze zorgen dat alles snel geleverd is en dat is fijn. Verder valt er naar mijn mening niet veel te beoordelen.

Pluspunten

Ook af te halen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goewd verpakt verzonden. En een snelle levering

Pluspunten

Alles is positief

Weet nu of ik bij u moet wezen, maar het sieraad is afgegeven bij mijn buren. Terwijl hij aangetekend bij u verstuurd is.

Pluspunten

de winkel is via computer goed toegankelijk, met vragen kun je altijd terecht. het versturen en ontvangen is van korte duur dus je hebt de urn snel in huis. persoonlijk is de urn nog mooier dan op de foto en je kunt zien dat het met zorg en veel liefde gemaakt is

ik ben echt zo tevreden dat ik geen verbeterpunten heb

Pluspunten

Zeer uitgebreide website met fraaie voorbeelden. Prima betaalmogelijkheden. Vrijwel direct na plaatsen van bestelling werd er over het afhalen een telefonische afspraak gemaakt. Keurig! Bovendien een prachtige urn geleverd.

Pluspunten

Snelle levering, mooie overzichtelijk site. Duidelijke omschrijving bij product. Prachtig product

Geen verbeterpunten.

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.