Pluspunten

De bestelling is goed verpakt en snelle levering

Pluspunten

Prima communicatie met snelle response op een aantal vragen; aflevering precies op tijd maw geheel tevreden !

Pluspunten

Zeer positief,snel en goed verpakt.

Pluspunten

Bestelling prima afgeleverd.

Volgens de mail zouden jullie na ontvangst van het geld een mailsturen ter bevestiging en tevens de verzend datum van de urn doorgeven. Dit is niet gebeurt wat resulteerde dat Post nl onverwachte aan de deur stond en ik toevallig thuis was. Anders was de bestelling bij andere bewoners in de straat afgegeven wat ik zeker niet prettig vond en ook niet kon waarderen

Pluspunten

Snel afgewerkt, vlotte en goede service

Pluspunten

hele mooie dierenurn gekocht super !! sneller geleverd dan verwacht heel blij mee.

geen verbeterpunten

Pluspunten

Precies zo als het de foto en de beschrijving en snel in huis

Pluspunten

Snelle aflevering. Goed verpakt. Dik tevreden. Top!!!

Pluspunten

correcte en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke en overzichtelijke webpagina. Duidelijk in informeren naar de klant over het hoe en wanneer versturen van het artikel.

Pluspunten

Snelle levertijd en chat wordt snel en oplossingsgericht/duidelijk beantwoordt

Pluspunten

persoonlijk contact per telefoon,duidelijke uitleg en geen probleem met het omruilen van een artikel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ruime keuze, goed geprijsd, snelle levering

Pluspunten

Oplettend zeer klantvriendelijk behulpzaam. Sturen eerst een voorbeeld voor ze de opdracht uitvoeren.

nvt

Pluspunten

Overzichtelijke webshop en een snelle levering. Heel erg tevreden.

Pluspunten

Het ging heel makkelijk om te bestellen. de levering was spoedig en goed geregeld perfect

Pluspunten

Klantvriendelijk,nette verzorgde bezorging,snelle afhandeling, veel keus in urnen.

Pluspunten

Goeie en snelle service ook wanneer dingen anders lopen dan gepland.

Duidelijk aangeven waar je een maat voor de collier moet/kan aangeven

Pluspunten

zeer goede webshop duidelijk en overzichterlijk

ga zo door

Pluspunten

Goede site en mijn boedha urntje werdt prima verzorgd en afgeleverd

Pluspunten

Snelle service Overzichtelijke website

Pluspunten

Snelle levering. Super klantvriendelijk. Extra service. Alles geweldig!

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.