goede service

was vergeten huisnummer in te voeren. er is vanuit het bedrijf naar me gemaild en gebeld om te zorgen dat het bestelde zo snel mogelijk geleverd kon worden. ondanks de slechte bereikbaarheid op de weg vanwege de sneeuw en gladheid heel snel geleverd

Sehr schöne Miniurne und sehr schnell geliefert

Ich habe mir eine kleine Miniurne mit Gedenklicht bestellt. Diese wurde sehr schnell geliefert und entspricht genau meinen Vorstellungen. Also sehr empfehlenswert. Dankeschön

Bestelling is naar al tevredenheid geleverd.

Ik ben na plaatsing van mijn bestelling goed op de hoogte gehouden van de ontwikkeling entot aan de bezorging. Het bezorgen van het artikel ging veel sneller dan verwacht. Daarvoor wil ik dit bedrijf bedanken. Alles is zeer naar tevredenheid verlopen. Ik kan dit bedrijf zeer aanbevelen, voor mensen die een artikel zoeken en daaraan nog twijvelen. Ik wil dit bedijf aan gaag aan een ieder aanbevelen.

Voldoet aan de verwachting

De kinderen waren er snel uit welke het moest worden door de duidelijke foto’s, snel geleverd en volgens verwachting.

Binnen alle verwachtingen.

Ik had niet verwacht dat ik mijn herdenkhart zo snel binnen zou krijgen. Hij is ook nog eens 10 keer mooier dan ik had verwacht. Heel hartelijk bedankt voor de snelle en perfecte afhandeling .

Schiterend. Precies zoals gewenst.

ik had een model op het oog met een aanpassing. Deze is door de kunstenaar perfect uitgevoerd

Prachtige urn, jammer van de verzendkosten

Prachtige urn binnen gekregen, het enige wat ik echt jammer vind is dat je €10 verzendkosten betaald voor levering met een speciale koerier en dan vervolgens de gewone postbode aan de deur staat.

Had een grote vlinder en een sleutelhanger besteld.Beiden op tijd en in een degelijke verpakking ontvangen.De vlinder staat zeer goed in het interieur. Zeer tevreden

Mooi gedenkhart

Is mooi en goed aangekomen

Een mooiere vlinderurn kan ik me niet wensen

Deze vlinder lijkt niet op een urn maar ik weet het en dat is genoeg. Hij is zo prachtig met de kleuren paars en roze. Zo is mijn moeder altijd bij mij. Ik twijfel nog om hetzelfde bijpassende sieraad ervan ook te kopen. Ik had nog nooit een urn gekocht maar nadat mijn moeder was gestorven en gecremeerd ben ik op internet gaan zoeken. Ik wist meteen welke ik wilde. Ik heb gebeld hoe ik moest bestellen en de dag na de crematie heb ik meteen besteld. Doordat er veel mensen door Corona zijn gestorven, kon de normale levertijd niet gelden. Ik heb de heren van de urnwebshop erg vaak gebeld maar ze bleven vriendelijk. Terwijl als ik mijn naam had gezegd, ze meteen wisten dat het om de vlinderurn ging. Vandaag heb ik hem ontvangen. Hij is mooier en groter dan ik dacht. Andrew en Mike HEEL ERG BEDANKT!

Helemaal perfect

Gedenk urntje besteld, keurig bezorgd bij Majesta. Een mooie afsluiting van iets verdrietig. Dank voor de keurig nette service, aanrader.

Snelle reactie via telefoon Ik hoopte dat product er optijd was voor een verjaardag. Dit is ruimschoots gelukt Echt top Zeer vriendelijk geholpen

Is prachtig.

Het ziet er prachtig uit, alleen de bevestigingsmail kreeg ik 4 dagen voor het pakket werd bezorgd. Maar was zeker het wachten waard!

Netjes verpakt,snelle levering.Top

Perfectioneren

Deze is prima. Heel blij dat ik de vorige heb terug gestuurd.

Mooie urntjes

Snel & goed contact, en de urntjes die we hebben mogen ontvangen zijn ontzettend mooi! Nu kunnen we eindelijk het plaatsje voor ons hondenmeisje afmaken.

Erg tevreden

Heb het gedenkbeeldje op tijd ontvangen en in goede staat. Was er erg blij mee, was een erg mooi beeldje! Overigens heb ik al eens eerder via deze site besteld (een fotolijst met asbuisje) en toendertijd gingen er wat dingen fout, maar dit is allemaal heel goed opgelost. Dus ik ben heel erg tevreden over deze winkel.

Prima ervaring

Ruim assortiment. Duidelijke website. Bestelling snel geleverd in degelijke verpakking. Top

Uniek

Het is voor mij en mijn dochter de eerste keer dat wij een urn kochten. Wij waren heel verbaasd dat er zoveel keus was in diverse vormen bij de Urnwebshop terwijl bij de begrafenisondernemer het minimaal was. De urn die wij hebben gekocht is toch iets aparts en mooi en discreet afgeleverd en mooi op de aflevertijd zoals is omschreven. Grootte dank daarvoor.

Snelle levering, goed ingepakt, duidelijk handleiding/gebruiksaanwijzing.

Sneller geleverd dan verwacht. Zeer goed verpakt!

Zeer mooi gedenkaltaar besteld. Levering was sneller dan in de mail stond beschreven. Gedenkaltaar was zeer goed verpakt. Dikke pluim voor dit alles!

Snelle levering Mooi product

Besteld product is mooi en netjes verpakt en verzonden. Product ook op tijd ontvangen.

Prachtige urn, snel geleverd

Snelle levering van 2 prachtige mini-urntjes. Een sieraad om thuis neer te zetten.

Hele goede, snelle levering , duidelijke communicatie

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.