Zorg aan besteeds , zoals het bezorgd is

Heel prettig

correcte en snelle levering

snelle service

Alles in orde... two thumbs up!

Hier vond ik eindelijk de urne naar wens voor mijn hond....

De urn ziet er in het echt nog mooier uit dan op de website!

Wat een vriendelijke en begripvolle medewerker aan de telefoon. belde over levertijd van de urn voor het crematorium. Hij stond me netjes en vriendelijk te woord. een super snelle levertijd. In 1 woord wauw wat een mooie urn. nog mooier dan dat we hem vonden op de website.

Duidelijke beschrijving en snelle levering

Duidelijke beschrijving en snelle levering

Snelle levering, voldoet aan de verwachting.

Mooie hanger. Beetje lastig vullen.

Niets ontvangen.

Heb tot op heden nog niets ontvangen. Dus tot nu toe geen ervaring.

Mooie urn; snelle levering

Precies omschreven zoals het aangegeven staat op site. En betaalbaar en zit zakje voor as bij inclusief lijm. Zeer goed verpakt en goede uitleg. In een woord geweldig.

Mooie as urn engel snelle levering vriendelijke man

De As engel was snel geleverd mooier als in het echt ,vriendelijke man geeft een goede klantenservice

Geweldig mooi!!!!

Heb mijn urn bestlwd voor me overleden hondje die 12 jaar geworden is ik wilden mij hondje nog iets moois geven waar hij voor altijd in mag blijven om dat hij dat verdiend heb unrwebchop gebeld erg vriendelijk geholpen met veel begrip ook helpen ze je met uitkiezen als je er niet uit komt

Snelle levering en mooi design van urn!

Prima werkervaring met unieke producten!

Prachtige urn

De keuze was moeilijk, er is zoveel. Maar de gekozen urn voldoet 100% wat we ervan verwachtte. Snelle levering en heel goed verpakt.

Vakkundig en respectvol

Levering gebeurd goed verpakt, en als er vragen zijn worden deze proffesioneel beantwoord. Ook evt wijzig word direct opgepakt Goede ervaring

Op de website alles vrij duidelijk omschreven en mooie foto's van de objecten.

Via een vriendin deze site door gekregen, omdat ik iets zocht van glas in hartvorm. Er was alleen 1 probleem en dat is: er is zoveel keuze. De prijs voor hetzelfde artikel zelfs goedkoper dan andere sites.

Super service

Snelle service. Netjes ingepakt

Snel je bestelling in huis prima geregeld

Foute levering

Vandaag kreeg ik mijn bestelling... Een houten herinneringshart zonder tekst.... Zou met de grootste zorg worden verpakt en geleverd. Tot mijn verbazing rammelde de inhoud in de doos... Was gewoon los in een doos gedropt zonder opvulling. Toen ik het doosje opendeed, bleek dat op het hartje toch iets stond ingebrand.... Pepe, voor altijd in mijn hart. Foute levering dus... Ik hoop dat jullie dit snel kunnen rechtzetten. Het is sowieso voor onze familie een zware periode geweest, en dit helpt echt niet...

Snelle verzending van prachtig product

Glazen mini urn can glas gekocht. In de vorm van een hartje. Zeer blij mee.

Goede communictie , goede service

Goede ervaring met Urnwebshop.. Via de email informatie gevraagd. Snel en duidelijke antwoorden. Uiteindelijk een mooie nagedachtenis hart besteld. Keurig verpakt.

Goed duidelijk site en mooi producten

In deze urn is mijn vrouw zo onopvallend en toch zo aanwezig!

De zin "In deze urn ... toch zo aanwezig!" slaat op het feit dat de boeddha, de urn, op een prominente plaats in huis staat maar dat niemand door heeft dat het een urn is.

Op tijd en in goede staat ontvangen.

heel mooi ontwerp de vlinder

Betrouwbare en veilige levering, uitstekende webshop

Ondanks crisis en lockdowns toch snellere levering dan verwacht. Ik werd steeds via email bericht over de voortgang. Ook vragen werden adequaat beantwoord. Mijnurn is prachtig en vormt een mooi aandenken. Dank en succes met de drukte! Maarten

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.