Zeer correcte afhandeling

Ik ben zeer tevreden over uw diensten

Ben erg tevreden

Gedenkkaars

Hallo wat is besteld heb is goed ingepakt verzonden en ontvangen een echte aanrader mvg Frits wolsleger

Prima geregeld

Mooi ,en zonder probleem aan huis geleverd .

Prima prijs kwaliteit , mooi materiaal

Snelle en nette levering

De mini urn is precies zoals op de foto. Goed verpakt en heel aangekomen. Levering duurde ongeveer 1 week. Bezorgkosten van €10,00 vond ik aan de dure kant.

Niets intvangen

Kreeg een mail met de mededeling, veel plezier met u aankoop. Nou een dode mus

Mooie website, mooie producten en hele snelle levering. Mooi verpakt.

Zelfs nu super snelle levering

Erg mooi product. Heel goed verpakt en snel geleverd. Wij hebben een mooi aandenken aan onze lieve, malle poes

Niets ontvangen

Ik heb tot op heden nog niets ontvangen. Vraag mij nu wel af waar het artikel blijft? Graag een reactie

Mooi site en heel veel keuze.

Heel mooi en snel geleverd!

Prima en zeer tevreden

ruim aanbod. Urn was groter dan verwacht dus prijs verhouden ook erg tevreden mee. Snelle levering dus we hebben snel onze geliefde een prachtige uitstraling kunnen geven. Fijn dat er bijgeleverde tools bij zaten om de urn dicht te kunnen maken.

zeer snel en goed geleverd

veel keus op de website en vriendelijk gesprijst en zowel bestellen en levering ging zeer vlot en netjes

Emotioneel

Super snelle levering. Keurig aangekomen. En net zo mooi als op de foto! Een mooie urn om een mooi persoon te herdenken.

Perfecte service ‼

Uitzonderlijk veel keuze , prijs kwaliteit uitstekend. Een echte aanrader!!

Snelle levering,prachtig product kortom zeer tevreden klant.

Heel mooi product precies zoals verwacht en snelle levering goed verpakt dus komt onbeschadigd aan.

snelle levering, vriendelijk aan de telefoon

Ervaring met de webshop is goed. Ik heb alleen gebeld over de bezorging door DPD, die liet te wensen over. Zij lieten namelijk pakket gewoon achter op de oprit bij het achterwiel vd auto. Niet zo netjes, aangezien iedereen de oprit gewoon op kan lopen en de auto ziet staan.

Een handgemaakte urn besteld en al vrij snel en goed verpakt in huis. Erg blij met het product, Deze oogt respect- en waardevol en staat nu op een mooie plek in de huiskamer. We zijn er erg blij mee! Emotionele waarde wordt met warmte behandeld. Dank daarvoor. Hartelijke groet uit Almere

Precies zoals het plaatje

Netjes verpakt, en precies zoals het plaatje.

Product valt enorm tegen voor die prijs

Wel snelle levering etc. Maar het product zelf is kinderspul. Vraag me af of deze het uberhaupt een jaar volhoudt

Matige kwaliteit

De olielamplonten zijn te dun en ze blijven niet branden. Ik heb niets aan mijn aankoop.

zeer goed behandeld

Hele fijne service en goede artikelen, snelle levering voor een goede prijs. Zeer tevreden

Mooi asvlinder!

Wij bestelden een asvlinder met gravure voor ons overleden zoontje, een vraag rond vertraging in leverdatum werd binnen de 10 minuten opgevolgd en twee dagen later kregen we het pakket binnen. De asvlinder is prachtig, enkel het lettertype is anders dan gevraagd (telefoonnummer en emailadres met voorstel om ons te contacteren indien het door ons voorgestelde lettertype niet mogelijk was, werden niet gebruikt). Er werd een ander lettertype gekozen door de shop zonder overleg en dit lettertype vinden we niet echt mooi, dat is erg jammer. Verder wel goede service en goede kwaliteit!

Super service

Mijn bestelling ontvangen maar het urntje bleek beschadigt te zijn. Na contact te hebben opgenomen met de webshop hebben ze mij geheel kosteloos een nieuwe urn opgestuurd. De urnenwebshop is goed bereikbaar. Mooie urnen zowel voor mens als dier n

Zeer tevreden!

Mini-urnen besteld vervaardigd door beeldend kunstenaar Geert Kunen. Keurig verpakt en vlot geleverd ondanks Corona-drukte. Heel blij mee. Zo mooi! Hartverwarmend!

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.