mooie urn

zeer goede en mooie urn snelle levering top

Bijzonder klantvriendelijk en meedenkend!

De duo urn welke wij 2 jaar geleden gekocht hadden, bleek helaas te groot voor plaatsing in een urnenmuur. Wij moesten daarom een kleiner formaat urn aanschaffen. Op de nieuwe urn kregen we uit coulance een mooie korting aangeboden. Dat is toch echt bijzonder attent en klantvriendelijk! Nogmaals onze dank hiervoor.

Subliem geholpen

Op zoek naar dezelfde urne als mijn andere overleden hondjes,en ben dan op deze site uitgekomen.Een mail gestuurd en super snel een antwoord gekregen op mijn vragen. Deze mensen hebben zelfs voor mij gaan zoeken naar het zo best mogelijk passende urne .Ik heb onmiddellijk besteld.

Heel goed Heel goed verpakt en de urn is super mooi

Dat goed en snel geleverd is

Dat ze hele mooie spullen hebben om de persoon te herdenken En er een goed gevoel erbij te hebben

Ceremony mini 4 lampjes

Prachtige lampjes en een goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker aan te raden!

Vlotte levering en goede service.

Binnen een paar dagen in huis, gaat er iets fout( kan altijd gebeuren) Berichtje sturen binnen een uur antwoord heel netjes opgelost.Ik raad deze website zeker aan, heb al meerdere artikelen besteld. Ik ben zeer tevreden over de levering en afhandelingen.

Foutieve levering en niet nakomen afspraak nieuwe levering.

Ashanger besteld en bij levering erachter komen dat het om een heel verkeerde ashanger gaat! Gelijk gebeld, kreeg excuses te horen en mij werd beloofd dat de volgende dag het juiste hangertje opgestuurd zou worden, zodat ik deze de dag erna zou ontvangen. 2 Dagen later mail binnen van Post.nl dat de zending bij hun was binnengekomen en vanwege weekend pas dinsdag erna geleverd zou worden. Vervolgens heb ik een mail gestuurt dat ik het zeer teleurstellend vindt dat de gemaakte afspraak van dag van verzenden niet nagekomen is. Hier kreeg ik wel een zeer slap excuus op en vindt persoonlijk dat de mensen in dit bedrijf totaal niet capabel zijn om in deze branche te werken! Voor mij ook de eerste en laatste keer dat ik hier besteld hebt.

heel netjes

keurige afwerking goed verpakt correcte bezorging zeer tevreden

Mooie urn, keurig verpakt ontvangen.

Moest even nadenken urn online kopen was niet wat ik in eerste instantie wilde. Toch terug gegaan naar de website en urn die mij aansprak besteld. Moet eerlijk bekennen heb er absoluut geen spijt van! Keurig verpakt en snel de urn ontvangen. Ik vind hem prachtig.

Mooie urn

Urn besteld, korte levertijd. Het doosje kon echter gemakkelijk open gemaakt worden en dat vind ik wat minder. Er werd door de webshop verteld dat de urn per koerier bezorgd zou worden maar het is gewoon door Post NL bezorgd. Moest ik daar nu 10,00 € voor betalen ?

Deze maakt zijn belofte waar binnen de afgesproken tijd geleverd en omdat een ander die afspraken na anderhalve maand nog steeds niks had geleverd of iets laten horen van hun..

Snelle reactie

Goed en snel bezorgd

Netjes goed en snel bezorgd

TOP!!

Goed verpakt, snelle levering prima verzorgd.

Prachtige urn en redelijk snel bezorgd in een goede verpakking.

Lang nagedacht over de asbestemming. Deze urn paste zo goed bij haar smaak dat ik besloot om mijn lief thuis te houden.

Een mooie urn, voor een voordelig prijs.

Tevreden

Jammer dat het zoveel portokosten zijn om een led kaarsje te versturen. 10 euro.....

Probleem is opgelost

Nvt

Meteen duidelijkheid bij de bevestiging van je bestelling qua levertijd dat het misschien 2 weken kon duren ivm vakantie wat echter niet zo was, had mijn bestelling in 6 dagen tijd ontvangen, terwijl postnl een bericht stuurde dat mijn bestelling al afgeleverd was, wat niet zo was, belde ik naar dit bedrijf om te vragen of hun er meer vanaf wisten, werd heel vriendelijk te woord gestaan en adviseerde me om nog een dag af te wachten of ik dan de bestelling kreeg. Dat was inderdaad het geval, dus ik ben super tevreden! En de bestelde urn is prachtig❤️

Super blij met de urn

wat ben ik blij met mijn kunst voorwerp en super mooi. Precies zoals ik het wilde. Het rode hart is prachtig. In ons moderne huis zelfs een aanwinst. Blij dat ik het heb gevonden en snelle levering.

Dik tevreden, mooie urn.

Urn is een mooi en degelijk product, mooi materiaal gebruikt, helemaal top.

1 woord super

Netjes en snel bezorgd

prima!

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.