Persies als op de foto en goed en veilig verpakt en snel opgestuurd

Uitstekende webshop, kundig personeel, top producten!

De heren van Urnwebshop.nl doen hun werk met aanstekelijke passie. In een moeilijke tijd bieden zij houvast met juiste informatie en heldere uitleg. De producten zijn net zo. Van de originele makers, geen namaak. Louter kwaliteit. Tegen een heel redelijke prijs. Als je dat vergelijkt met de kille en zakelijke behandeling die ons bij het crematorium en hun uitvaartwinkel ten deel viel, snap ik waarom steeds meer nabestaanden hun herinneringsproducten bij Urnwebshop.nl online bestellen. Een verademing! Dank voor alle hulp en snelle levering. Mijn ouders zijn nu weer herenigd thuis!

Erg mooi en snel geleverd!!

Mooie kwaliteit, binnen de week geleverd.

Gebruiksvriendelijke website. Mooie kwaliteit urne. Netjes verpakt. Binnen de week geleverd. Heel erg tevreden.

Uiterst tevreden over de service van dit bedrijf

Ik heb vorige week een graf lantaarn gekocht en kwam tot de ontdekking dat ik iets vergeten had. Ik heb contact gezocht met de Urn webshop en werd vriendelijk te woord gestaan. Ik heb een mail gestuurd en ontving direct antwoord op mijn vraag. De service is uitstekend en de gekochte lantaarn inmiddels in bezit ziet er heel goed uit en qua prijs ook niet te duur.

Snelle levering, super goed verpakt.

Er stond 5 dagen tot zending. 3 dagen later was het al binnen. Heel goed verpakt dus kon niks mee gebeuren. Hele mooie urn voor mijn moeder gekocht. Mijn aller laatste cadeau wat ik haar kan geven.

Mooie kwaliteit, goede levering

Heel tevreden

Mooie lantaarn

Heel mooi. Goed ingepakt en snelle levering.

Degelijk, prachtig materiaal, snel en goed geleverd.

Heb voor de 2e keer bestelling gedaan. Verkopen prachtige artikelen en hebben veel keus. Wordt binnen paar dagen geleverd, is zeer goed ingepakt en komt onbeschadigd aan. Prima webshop. Echte aanrader!

Ik heb meerdere malen een mini urn besteld, correct , netjes en snelle levering, denken aan het milieu,prima Verder zijn jullie erg coulant. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij mijn familie en vrienden. Vr.groet Hanny

Prima, afspraak goed nagekomen.

We hadden met enige spoed wat nodig, werd goed geholpen wat wel mogelijk was binnen die termijn en wat niet.

Heb geen contact gehad met de klantenservice. Product besteld, kwam op tijd en goed verpakt aan. Vond het lastig om de juiste urn te vinden voor m'n overleden huisdier maar deze site gaf een goede indicatie voor het formaat dat ik nodig had. Ook duidelijk per urn aangegeven welke sluiting deze heeft. Nam voor mij veel onzekerheid weg en maakte het een stuk makkelijker om het juiste ornament te kiezen. Heel blij met m'n keus.

Helaas geen snelle levering zoals gezegd op de site

Helaas heb ik erachteraan moeten mailen waar mijn urn blijft. De 6 de besteld en zou binnen 5 werkdagen geleverd worden. Nu nog steeds niks ontvangen en we zijn op de 14 de beland. Gemaild en mijn bestellingen zou de deur uitgaan. Na een gevoel dat dit niet goed ging omdat ik geen t&t code ontving nogmaals gemaild en onze urn is blijven liggen. Vind dit heel erg jammer omdat het om ene urn gaat en niet om bijv iets anders wat je besteld. Maar verder zeer netjes afgehandeld via de mail. Nu afwachten wanneer onze urn eindelijk komt en dan kunnen we thuis netjes onze liefde in de mooie urn verplaatsen.

Erg blij mee!!

Mooi product, geleverd door prima bedrijf

Door de Corona duurde t wat langer dan normaal, begreep ik. Snelle reactie op vragen via de mail. Mooi product.

Fijne duidelijke site

Duidelijke site overzichtelijk en snel geleverd

Goede service en juiste communicatie

Het uitzoeken van een urn is al erg moeilijk. Als blijkt dat je toch de verkeerde keus hebt gemaakt is er alle ruimte om deze te ruilen . De communicatie is goed en er wordt alles aan gedaan om te voldoen aan je wensen!

Goed en snel

Goed en snel geleverd

Prima snelle levering en goede kwaliteit

Mooi artikel hondenhart urntje

Snelle levering goed verpakt

Blij dat ik gekozen heb voor urn webshop.

Mijn ervaring is zeer goed overzichtelijke site bestelling ook gemakkelijk en overzichtelijk goed verpakt en snelle levering. Ik zou u aanbevelen bij familie en vrienden.

Perfectie, service en begrip.

Ik had een zeer goede ervaring met de webshop. Een urn besteld die zeer goed verpakt, netjes en snel werd geleverd. Echter door een fout van mijzelf een verkeerde maat besteld. Na contact met de klantenservice kreeg ik netjes een retourbon zodat de verkeerde urn terug kon en ik de juiste maat kon bestellen. Geen moeilijkheden of vragen, gewoon klantvriendelijk in een toch al zware tijd. Niks dan lof voor de webshop en de medewerkers. Dank jullie wel!

Goede en snelle levering

Urntjes goed ontvangen. Dankjewel daarvoor.

Zeer tevreden, dank jullie wel

Zie bovengaande zin

Zeer mooi beeld en een Super Service

Mijn vrouw en ik zijn helemaal weg van dit prachtige beeld !! In het echt is het nog mooier en groter dan op jullie website. Ook trouwens mooi binnen de afgesproken tijd aangeleverd en super professioneel verpakt. Ik raad iedereen aan jullie website te bezoeken en een uitgebreid aanbod te ontdekken. Met vriendelijke groeten, Familie Seghers

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.