Snelle levering, mooie producten

Zeer snel geleverd, goed en netjes verpakt en mooie producten

Heel heel tevreden pracht van èèn stuk

Waauw prachtig en zoals gevraagd heel op tijd Bedankt

Prachtige urnen, snel en in perfecte staat bezorgd.

Goed!

prima service

Prima website, prima service - werkte allemaal heel goed.

GE-WEL-DIG

Mijn moeder verdiende een mooie laatste plekje, maar moest wel een sieraad zijn voor in huis. Niet iedereen vind het prettig om op bezoek te komen en ze zien een potje met as staan, Daarom gekozen voor de vlinder. Jemig wat is die mooi, in het echt veel en veel mooier dan op de foto(en die was al mooi) Heel goed verpakt, en wij zijn er super blij mee. Als ze nog geleefd had en hem had gezien zou ze hebben gezegd, meisje dat is een knap ding voor op de kast.

Zeer goed ontvangen!

Zeer goed ontvangen, en goed oo de hoogte gehouden.

Een emotionele aankoop die naar volle tevredenheid is uitgevoerd.

De aankoop van een gedenkartikel is best emotioneel. Wat fijn, dat het dan zo snel en goed verzorgd geleverd wordt. Heel blij mee.

Snelle reactie en veilige verzending van hele mooie urnenEen goede keus voor een waardevolle herinne

Prachtig mooi, voor onze lieve Beau.

Heel netjes verpakt

Heel mooi, alleen ik had verwacht dat ik een email zou krijgen, wanneer het bezorgt zou worden. Dat heb ik niet gekregen. Groet Rennie

Prachtige urnen, goede kwaliteit, snelle levering, perfecte service, een echte aanrader.

De ontvangen urn en mini-urnen zijn prachtig en voldoen geheel aan onze wensen en aan de beschrijving op de website. In eerste instantie waren we huiverig om via internet urnen te bestellen. Maar onze ervaring is prima. De urnen werden snel geleverd en de service eromtrent is zeer klantvriendelijk. We raden deze website dan ook ten zeerste aan.

Eerlijke mensen

Prima webshop deze meneer werkt hard voor een mooie oplossing. Denkt prima mee. Wij zijn erg blij met onze mini marmer urn. Ga zo door prima service en komen zekers terug. Familie john en Marga de Vries en knoef uit Weesp.

Snelle levering, goed verpakt, mooi product

Een hele snelle levering met goed verpakkings materiaal en voor een schappelijke prijs.Top ! Enig minpuntje : 10.00 betalen aan koeriers kosten??? Terwijl het pakketje met de post geleverd word....deze.kosten zijn geen 10.00 euro! Heb hierover een mail gestuurd maar helaas geen enkele reactie gekregen.... jammer

Snelle levering . Mooi product

Prima service in een droevige tijd

Via via de asbuisjes besteld bij jullie. Alles is duidelijk en voor een nette prijs besteld. Bestelling binnen enkele dagen binnen.

prima product snelle levering

wij hadden na het laten inslapen van onze trouwe 4 voeter gekozen voor een crematie alleen bij het crematorium hadden ze geen biologische urn dus zijn wij op zoek gegaan bij jullie de urn gevonden wat als positief ervoer was de snelle levering de kwaliteit en de uitstraling van het product onze wens is dat hij een wordt met zijn favoriete plek dat gaat met deze urn zeker lukken

Zeer tevreden!

Veel producten en snelle levering.

Prima ervaring

Levering duurde iets langer dan beschreven op de website maar verklaarbaar wegens de corona crisis. Tevreden over het product, de webshop en de levering.

Prima webschop.

Snelle levering zorgvuldig ingepakt, prima prijs kwaliteitsverhouding. Mooie producten.

Geweldig , top

Geweldig service , goede prijs , snelle levering. Niks mis met dit bedrijf !!!!

Hele mooie urn

Ik heb een urn besteld in de vorm van engel vleugels die een hondje vast houden. De levering was super snel en netjes, en de urn is prachtig. Ik ben heel tevreden en zou iedereen de shop aanraden.

Ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden over de urnen die wij hebben ontvangen. Ik bestel altijd bij urnwebshop en zal dit blijven doen. De prijs is goed en de kwaliteit ook. Er is ook een groot assortiment dus keuze genoeg. Tevens ook hele mooie 'niet' standaard urnen. De service is ook top! Dus een dikke duim omhoog voor de urnwebshop!

Ruime keuze en vlotte / correcte levering

Positief

Snelle levering en mooi product!!

Het is een hele fijne webshop, die veel mooie urnen verkopen en voor alle dieren mogelijk zijn. Heb het makkelijk kunnen bestellen en het is heel snel geleverd. Het voldoet aan wat je ziet op de webshop!

Mooie herinnering met een snelle goede service!

Wij hebben een mooie herinnering mogen ontvangen, waarvoor dank! In eerste instantie was de verkeerde maat geleverd maar dit werdt heel snel en vriendelijk opgelost door de juiste maat later te leveren..

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.