Slecht

Niks ontvangen. Geen antwoorden op mijn mails. Na 2 weken mail eens gehad omdat ze deze beoordeling hebben gelezen en dat ze niks ontvangen hadden en dat via systeem de bestelling niet goed ontvangen was. Alsnog hoort dit niet kunnen. Of ik deze beoordeling kan verwijderen of veranderen. Bijdeze laat ik het staan. Want nogmaals niks ontvangen en inmiddels een andere goedkoper heb gevonden waarmee ik tevreden ben.

Net als twee jaar geleden toen ons Moeder ging was de keus nu wederom snel gemaakt en komt Vader netjes naast haar te staan. Keuze te over op de website, goed verpakt en snel geleverd. We zijn weer erg blij met jullie maar voorlopig wil ik liever even niets meer hoeven te bestellen bij jullie...

Alles goed verlopen

De website is overzichtelijk en het aanbod is groot. Makkelijk besteld. Jammer dat er geen mail kwam met 'dan tussen zo en zo laat wordt het geleverd' of iets van een track&trace bericht. Dus bij geluk was ik thuis toen ik de bezorging kreeg. Snel geleverd. Heel fijn!

Slecht

De postbezorger kon niet 10 sec. wachten voor ik de deur open deed en stopte ‘n kaartje in de bus dat ik niet open deed. Ik wist dat hij zou komen via de trac volger.

Alles naar wens velopen

Zeer mooi en degelijk aandenken ontvangen in zeer goede verpakking. We zijn uiterst tevreden

gewoon ...Perfect ! en wat een service

Ik ben heel tevreden , een perfecte service, prachtige artikels en heel kwalitatief. Ik bestelde reeds meerder malen en steeds alles mooi geregeld, echt een aanrader.

Heel tevreden dus een tevreden klant

Keurig verzorgd en heel snel in huis

super

ik ben super tevreden met mijn gedenkplaat die ik heb gekocht bij jullie , het is mooi en van een heel groot belang voor mij om mijn dierbare te herdenken , heel tevreden over de snelle levering . een aanrader voor iedereen die een dierbare verloor en tevreden over de kwaliteit en de prijs hartelijk dank daarvoor

Correcte en snelle levering

Juiste en correcte levering van 2 asbussen. Product zoals omschreven op de site. Jammer alleen dat je geen kleur kunt kiezen bij een bepaalde kleur waar je kijkt. Ik zag na de bestelling dat deze biologische asbussen in meerdere kleuren waren. Kijk dus goed.

goed geholpen

goed geholpen

Makkelijk bestellen en redelijk snel geleverd

Makkelijk bestellen en redelijk snel geleverd alleen een belachelijke verpakking. Doosje van 5x5 cm met het sieraad en de omdoos van 30x20x20 cm vol met plastic luchtzakjes en opvulling. Is wel een super mooi sieraad. Ik zou alleen willen dat je een keuze had in kettingen. Deze is mij net iets te lang. Maar dat is persoonlijk.

Prachtig aandenken zonder gedoe

Na een paar mindere ervaringen bij andere aanbieders, ondanks de aard van het artikel na weken wachten spontaan niet leverbaar en niet bekend wanneer wel terwijl het artikel gewoon wordt aangeboden. Uiteindelijk mijn aandenken aangeschaft via urnwebshopen zonder oponthoud en supersnel geleverd.

Heel mooi

Heel veel keus dus voor ieder zijn stijl 👌 vlugge levering en nog helemaal heel, het heeft nu een mooi plekje in huis.

super snel geleverd en zonder beschadiging

Nette levering.

Nette levering, alleen het verzenden kost ook 10 euro. Dat kan goedkoper.

Super goede service

Hele mooie urnen en super service en snelle levering .

Levering en product goed, afdichting niet voldoende

De urnen zijn mooi, werden snel en netjes geleverd. De afdichting van de lijm en het sluitdeksel werkt niet voldoende en hebben wij zelf moeten doen met kit. We zijn tevreden met het resultaat.

De kattenurn is heel goed en verzorgd afgeleverd...top service

We zijn zo blij

Respectvol

nvt

Super goed bedrijf. Communicatie verloopt ook goed.werd iets later verwacht ivm de corona maatregelen maar vandaag 22-4-2020 hebben we onze bestelling ontvangen. Echt heel blij mee, en super goed ingepakt. Toppers zijn jullie. Dank voor alle hulp

Goede communicatie en dankzij coronamaatregelen toch goed geïnformeerd over de levering. Bij levering alles pico bello. Goed verpakt. Prima prijs kwaliteit

Een zeer fijne webshop.

Ik heb een hele goede ervaring met deze webshop. Een hele goede service bovendien.

Correcte levering

Levering op voorziene tijdstip, goederen veilig verpakt en uitstekende communicatie.

De urn is binnen een paar dagen na bestelling geleverd en was zelfs nog mooier dan op het plaatje.

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.