als ik de rozen oveerhandigde waren ze allen diep ontroerd

toen ik de rozen over handigde kreeg ik niets dan lof en waren zeer aangedaan telkens opnieuw ook heeft de uitvaart dienst deze gevuld met beetje ass van overledene wat normaal niet mocht in corona tijd we mochten er zelfs niet bij ( van achter glas laatste groet ) maar het blijft tastbaar bedankt daar voor ik zal zeker op jullie nog beroep doen zit nog met zoveel vragen had graag dat wij allen samen in een urnne konden mijn echtgenote mezelf en onze trouwe viervoeters allen samen in een urne lieft dat met die twee handen een kunst werk van bekende kunstenaar

Mooie urn met vrachtwagen er op . Heel erg mooi en snelle levering 😀

Prima service!

Goede service. Heel erg tevreden!

Uitstekende webshop

Supersnelle service, ook in tijden van crisis en corona. Petje af! Jullie hebben het hart op de juiste plaats.

goed lint. levering lang.

Mijn bestelling van een lont per enveloppepost heeft na betaling 8 dagen geduurd voordat ik het thuis had ontvangen.

mijn ervaring geweldig

geweldig hoe u mensen aanvoelt en het is een hele mooie urn voor onze layla hartelijk bedankt voor de fijne behandeling die wij hebben gehad vriendelijke groeten noda

Super goed!!!

Binnen 2 dagen in huis. De urn was super goed verpakt zodat 't zeker is dat de betreffende urn heel aankomt bij de klant. Bent u op zoek naar een urn dan zou ik zeker hier een urn bestellen, het zijn mooie betaalbare urnen.

is goed

ik heb alles goed ontvangen

Mooie urn, ben erg tevreden.

Goede aflevering, ben er heel blij mee.

Netjes verpakt snelle levering

Van daag de urn binnen gekregen. Zo als verwacht was het een hele mooie urn. Ik zou deze urenwebshop iedereen aanraden. Veel keus

Veel keus en snelle goede service

Veel keus en een snelle goede service

Ziet er prachtig uit

Goed en snel geregeld

Heb een week voor het uitstrooien van de as van mijn vader deze site toevallig gezien. Mijn moeder is met jullie beeldje zeer blij omdat ze geen urn in huis wilde hebben. Wist niet dat dit bestond. Ben blij dat ik jullie gevonden heb.

Overzicht in een moeilijke tijd

Snelle levering.Goed verpakt! Fijne en nette communicatie. Het was ook best eng om met zulke bedragen online te bestellen maar het is echt compleet veilig!Uitvaartondernemer raadde ne aan om online rond te kijken en de website viel direct op. Veel keuze en toch overzichtelijk. Het is al moeilijk genoeg om in een verdrietige tijd zoiets te moeten kiezen.

mooie urn, goed verpakt en duidelijke communicatie

Je moet er niet teveel hoeven te winkelen maar als het toch moet.... Wij hebben er een urn voor onze overleden poes gekocht, stuk goedkoper als bij de uitvaartonderneming. Duidelijk hoe wat en wanneer de urn geleverd zou worden, inmiddels gevuld prijkt deze prachtig in ons huis. Dank voor de snelle en correcte levering.

Mooie urn. (vogeltje) prachtige kleur. Snel bezorgd en zorgvuldig verpakt.

Snelle levering alleen verpakking merkwaardig. Namelijk van wijn Merlot gekke keuze.

Super snelle levering

Super snelle voorzichtige levering! Stond 14 dagen bij binnen 2 werkdagen al in huis!

Zeer snel geleverd en heel goed en stevig verpakt

Geweldige aankoop

Dit is zeer zeker aan te bevelen.keurig stevig verpakt en vlotte bezorging

Ik ben zeer te spreken over mijn aankoop

klopte niet helemaal 5 sterren voor webshop maar post NL zie hier onder.

had liever dat jullie geen post.nl gebruiken terwijl er voor ontvangst getekend had moeten worden is dit niet gebeurt en bij 2 deuren verder afgegeven waarmee nooit geen contact was ook niet makkelijk om pakketje te krijgen Uit eindelijk toch gelukt maar is niet leuk in toch al moeilijke tijd urn in goede staat en goed verpakt, en mooi, toch nog zelfde week als besteld.

Heel snel geleverd, in goede staat ontvangen Erg goede kwaliteit Echt een aanbeveling

gewoon geweldig

Voor t eerst een ashanger besteld bij jullie en wat is die mooi precies zoals op de site staat afgebeeld en jullie service is ook perfect dus jullie winkel is zeker een aanrader .... tot volgende keer

Volledig naar verwachting

Volledig naar verwachting mijn bestelling mogen ontvangen. Super blij mee!

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.