Ik heb mijn assieraad nog niet ontvangen

Kan nog geen beoordeling geven

Geweldig alles gaat precies zoals afgesproken

Fijne goede service een mooie urn zeker aanrader

Mooie urn

Mooie urn, heel erg blij mee! Minpuntje: de urn is afgeleverd bij de overburen, ik had deze graag zelf in ontvangst genomen.

Ziet er goed uit jammer dat er 1 verkeerde vogel in zat

Het was wel.oke had alleen 5 vogeltjes besteld en er zit 1 verkeerde in erg jammer

Snelle en veilige verzending

De beschrijvingen van de urns zijn erg handig. De verzending was ook zeer snel, en ingepakt in meerdere lagen plastic kussentjes. Hierdoor weet je zeker dat de herinnering aan je dierbare veilig aankomt!

Goed contact over verzenden en ontvangen

Mooie ornamenten, hij viel iets groter uit dan verwacht, maar dit had vooral met mijn inschatting te maken.

Teleurstelling en netjes opgelost

Bestelling gedaan alleen een verkeerde urn ontvangen. Wel netjes opgelost maar het duurde wel in totaal 3 weken

Binnen 5 dagen na online bestelling kreeg ik de urnen netjes thuisbezorgd door een koerier

Mooie urn, snelle levering

Na het overlijden van mijn hond op zoek gegaan naar een mooie passende urn. Deze hier gevonden in de vorm van een boeddha. Zondags besteld en woensdag avond in huis. Enige minpuntje was dat de urn verpakt was in een doos van de rijst terwijl er mooie dozen zijn speciaal voor urnen. In crematorium is de as voor mij in de urn gedaan.

Mooie afwerking

Zeer vlotte bediening, dinsdagnamiddag besteld, donderdagmiddag in huis.

Fantastisch !

Alles wat wij besteld hebben is perfect afgeleverd volgens hun opgave. Het vullen met de as is uiterst zorgvuldig en met zeer veel respect gedaan. Absoluut een aanrader !

Uiteindelijk toch besteld

Alsnog netjes afgehandeld door begrip volle medewerking. Fijn dat mijn kat een veilig plekje heeft

mooi product, goede service

geweldig

Mooi aandenken

Wij hebben een urne gekocht die er mooier uitziet in het echt dan op de website. Ik kreeg geen melding van levering maar bij navraag wel onmiddellijk een reactie. Goede dienst

Goed geholpen

De urn was niet wat ik er van verwacht had maar met uw advies mocht ik hem terug sturen en een andere bestellen.

Mooi product, snelle levering

Gelukkig netjes afgehandeld

Urn geannuleerd door omstandigheden.

Snelle levering en goed verpakt

Mooi herringering sierraad besteld, zag er mooi uit. Goed verpakt en snelle levering. Mocht ik in de toekomst nog een herringering willen kom ik zeker terug. Ik raad deze webshop zeker aan.

geweldige service

Perfecte afhandeling en snelle reacties. Mocht het nodig zijn zal ik zeker weer bij jullie bestellen.

U vraagt om een beoordeling over de levering van de Urn;

.......maar dat kunnen we helaas nog niet beoordelen, want de heer A.H. Barten, Hoplaan 21, 5361 PL Grave heeft de bestelde urn nog niet ontvangen.

Mooie urn, snelle levering.

Grote keuze, mooie urn gevonden en snel ontvangen.

Snel, prima, conform afspraak, vriendelijk

Op nieuwjaarsdag online een bestelling geplaatst met een opmerking/vraag omtrent een urn. Ik werd op die dag gebeld om voor de verkoper duidelijk te hebben wat ik precies bedoelde. Hij dacht het te weten maar voor de zekerheid belde hij even. Dit vond ik erg prettig! En ook zeker op zo’n dag als die dag. Het was snel opgestuurd en hadden het op tijd in huis. Ik zou urnwebshop zeker aanraden! Bedankt!

Alles is zoals afgesproken geregeld, zeer fijn

Heel tevreden met de led-lampjes voor in een graflantaarn

Duidelijke website en snelle levering.

Zeer goede urnshop

Ik heb de urn binnen gekregen en was heel goed verpakt en ik vond hem heel mooi en djw voor de goede service

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.