Ik heb de urn besteld en alles is naar wens verlopen. Veel keuze in mooie urnen. En de door mij bestelde honden urn’in goede orde thuis ontvangen. Mvg Roy Dizy

Artikel geleverd zoals afgesproken en netjes verpakt zodat het niet beschadigd tijdens vervoer.

Slechte service

Op 18 december een graflantaarn besteld. Op zaterdag 21 december gebeld zonder contact. Ingesproken maar niks terug gehoord. Dinsdag 24 december weer gebeld,weer ingesproken en gevraagd of het verstuurd was. Het was voor me vader voor de kerst. Als antwoord krijg ik dan had het even bij de opmerkingen geplaatst toen ze me terug belde! Sorry 2 tot 5 dagen en zo iets als dit zorg dat dingen op tijd verstuurd worden !

Goede communicatie, snel gehandeld

Alles per mail aangekomen, was zeer duidelijk

Snelle levering ,alles netjes verpakt, en zeer groot assortiment. Ik had hem net binnen gekregen toen ik de asbus op haalde bij het crematorium.Heel tevreden met deze shop.

Positief

Positief, veel keus, stijlvol.

prima service na een makkelijke bestelling van 2 kleine urnen.

snel, goed en makkelijk. Goede kwaliteit van product en levering.

keurige afhandeling

ik belde naar de urnshop mijn urn was kapot ze vonden het heel erg samen via de shop een andere uit mogen zoeken heel begripvol bedankt

Goede service en betaalbare kwaliteit

Goede service, ook bij vragen wordt er netjes, duidelijk en en een snelle reactie gegeven. ( mail en telefonisch ) Zeer vriendelijk en discreet. Mooie en degelijke producten voor een nette prijs.

Matig

De urn is prachtig alleen de koerier heeft de urn bij nummer 5 afgeleverd ipv op nr 50. Dit vind ik een slechte zaak heb toch duidelijk nr 50 doorgeven. De mensen op nr 5 waren best geschrokken toen ze de doos opende.

Mooie led lampjes, gunstige prijs en op tijd geleverd.

Voor de kerst een mooie urn besteld en nu al binnen. Heel netjes verpakt. Top

Mooie collectie en supersnelle kevering

Een ruim assortiment om uit te kiezen. Duidelijke beschrijvingen en makkelijk te bestellen. En binnen no time was de bestelling in huis top service!!!

Makkelijke en overzichtelijke site. Telefonisch contact was erg goed, vriendelijk en behulpzaam.

Mooie Urnen voor een schappelijke prijs

Na één week al geleverd. Verpakking verzending kan nog wat beter !

Met heel veel zorg verpakt en verzonden En de urn is prachtig

Met veel zorg ingepakt en goed ontvangen

Uitgebreide keuze in de producten

Geheel tevreden

Veel keus, keurig geleverd binnen enkele dagen.

Snelle service, goede levering en een mooie prijs

Een snelle service (ondanks de pakketdrukte van de feestdagen). Ze hebben een ruime keuze!

Netjes

Ziet er mooi uit. Mijn moeder krijgt deze voor de kerst van de kinderen.

goede servicenetjes

netjes verzorgd en verpakt

Geweldige service

Had in eerste instantie een andere urn bij goedkopeashangers.nl besteld, maar die begrijpen het echt niet!! Zij zouden zich moeten schamen voor de manier waarop zij communiceren, als je überhaupt al een reactie krijgt!! Ben toen bij urnwebshop terechtgekomen en deze mensen begrijpen het volledig. Wij wilden een glazen traan bestellen met een aantal kleuren die onze voorkeur hadden, kreeg een aantal foto’s waaruit ik mocht kiezen. Toen we de gekozen urn binnen kregen voldeed die ver boven de verwachting. In een woord geweldige service van begin tot einde!!

Klantvriendelijke webshop

De site van Urnwebshop.nl is duidelijk en overzichtelijk. Het bestellen gaat snel en de bestelling wordt snel en goed verpakt bezorgd. Helaas was mijn bestelling niet helemaal goed gegaan, maar het contact hierover en de afhandeling waren goed en zeer klantvriendelijk. Al met al zeker een aanrader voor een webshop met mooie items en goede service.

Meedenkend, meelevend en mooie producten

Na mijn bestelling werd ik gebeld voor overleg, heel fijn. Mijn asbedel was snel geleverd. Hopelijk is het niet meer nodig, maar anders zou ik hier zeker nog een keer bestellen!

Veel keuzemogelijkheden

De handgemaakte producten zijn uniek en wijken daarom soms af van de afbeelding op internet. Dit staat ook aangegeven. De ontvangen grote bol is in goed overleg geruild voor een wat lichter gekleurd exemplaar. Vele personen die ik de mogelijkheden liet zien wisten niet van het bestaan van deze mooie gedenkartikelen. Bedankt voor de goede service

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.