goed verpakt bezorgt

urn had kleine beschadiging aan rechteronderkant, maar staat nu op de kast en is bijna niet zichtbaar ik laat het ook zo, verder zijn wij tevreden met de bestelling en bezorging.

top bedrijf

deze week een urn en assieraad bestel en na drie dagen geleverd een dikke pluim voor alle medewerkers van dit bedrijf

Hulpvaardig en snelle service

Ik had op zeer korte termijn een urn nodig voor mijn schoonouders. Dit is al moeilijk en dan blijkt de urn niet meer geleverd te kunnen worden. Na dit berichtje denk je dan: nu ben ik te laat en haal ik het niet meer. Alles minder waar. Binnen een dag was het bericht binnen dat de nieuwe urn al onderweg was. ( 2 dagen vroeger dan verwacht) En dat was een hele opluchting. SUPER!! Dank jullie wel.

Fantastische producten, prima service

Keuze uit zeer respectvolle artikelen. Prima service, je wordt goed op de hoogte gehouden uitstekende verpakking.

Goede en overzichtelijk website met uitgebreide mogelijkheden

Afgelopen oktober is mijn moeder overleden en wij wilden graag een mooie urn en die hebben we hier gevonden. Hij is "prachtig" en de levering ging snel waardoor we mijn moeder haar laatste plek konden geven.

ze zijn heel goed

i raad ieder een aan om bij urn webshop een urn te kopen de mensen ik heb er een goede servise gekregen

Iets moois voor mijn overleden moeder.

Afgelopen juni is mijn moeder overleden. Ik wilde heel graag een fotolijst met daar eventueel een kleine urn bij of iets dergelijks. Geen idee, ik ben gaan zoeken op internet en kwam jullie site gelijk tegen. Aangezien urnen en dergelijke best wel prijzig zijn moet ik zeggen dat wat ik wilde een schappelijke prijs was, waar ik natuurlijk heel blij mee was. Mijn moeder heeft nu een mooi plekje in ons huis, zoals ze zelf zou hebben gewild. Goede service en snel geleverd.

Mijn mama/ schoonmoeder overleden.

Toen ik bij jullie op de site kwam zag ik de kandelaar met een kruisje erop en er in de olielamptje staan. De familie vindt het heel erg mooi voor op het graf. De omschrijving erg duidelijk en de prijs valt best mee. Ik had mijn bestelling de zelfde week al in huis.

Na het overlijden verleden jaar van onze hond chanel heb ik hetzelfde hart gekocht voor onze hond roxy. Na 1 dag had ik het in huis. Ze snel en goed verpakt heb ik nog nooit iets in huis gehad.

Uitmuntend

Besteld,snel en goed verpakt geleverd.Klasse materialen

Goed verzorgd

Zeer goed verzorgd, mooi materiaal.

Snelle en goede service

Mooi product

Alles is tip top.

Heel goed.

Super blij met het vogel urntje

Mooi verpakt ...snel geleverd ...helemaal blij mee

Mijn product bleek niet meer leverbaar, ik ben daar netjes per mail over op de hoogte gesteld. Iets anders uit gekozen en die had ik na 2 dagen in huis. De urn is prachtig, erg mooie en goede kwaliteit.

Prachtig

Op tijd ontvangen en schitterend , het konijntje op het boek lijkt precies op ons lieve konijntje die we hebben in moeten slapen.

goede service, bestelling was snel geleverd.

goede ervaring , goede service.

kan niet beter

goede service, ik had zondag een vraag per mail gestuurd en en werd zelfs de zelfde dag nog beantwoord.

UItstekend!

De graflantaarn voldoet aan de verwachting, ziet er mooi uit. Keurig op tijd bezorgd en netjes verpakt.

Snelle levering, goed verpakt!

Correcte afhandeling en snelle levering, super

Neem al jaren mijn led jaarkaars af en nog steeds tevreden brand zelf langer op het graf.

Houten uren met tekst

Netjes verpakt en op tijd bezorgd👍

Mooi gedenkbeeldje....

Zoals afgebeeld en netjes verpakt thuis bezorgd

De urn was naar verwachting, netjes verpakt thuisbezorgd

Prachtig uitziende urn.

netjes verzorgd en geleverd. Heel erg bedankt!

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.