Prettig zaken te doen met Urnwebshop.

Mijn ervaring is kort maar krachtig bestelling en behandeling is prima afgehandeld. Voor mij een vette 10 waard.

Zeer goede ervaring

ruime keuze

Super te vreden

Hier onze urn besteld voor ons kat hij was precies naar wens en goed verpakt enige min punt vind ik wel je betaald €9,95 voor aparte levering maar werdt gewoon per post bezorg dus 9,95 voor niks betaald

Super kontakt

Habe eine Urne bestimmte gesucht und hier endlich gefunden. Sie war viel günstiger und wurde kostenlos nach Deutschland geschickt. Kontakt hatten wir über Telefon und email. Würde immer wieder hier bestellen. Lieferung kam mit Kurier. Gezahlt hatte ich mit Paypal einfach super.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Erg veel keuze en zelfs specifiek een rottweiler urn - helemaal super! Heb e.e.a. ook super snel ontvangen en goed ingepakt. Helemaal tevreden!

Vorig jaar een urn voor mijn eigen hondje besteld vorige week 1 voor mijn moeder der hondje . De levering ging heel snel en goed verpakt.zagen er ook zo uit als op de foto. Dus dik tervreden .

Onbekend

Zojuist in Utrecht zelf opgehaald. Voldeed precies aan mijn verwachting.

Mijn fout!

Door mijn voorbarigheid heb ik een verkeerde recensie gegeven over een urn die ik heb besteld. Ik heb de bevestiging niet goed gelezen waardoor ik dacht dat de urn er al zou zijn. De mijnheer aan de telefoon was erg vriendelijk en beloofde mij dat het allemaal goed komt. Dit vind ik erg tof omdat ik toch in de eerste instantie een slechte beoordeling heb gegeven. Dus ik moet gewoon wat geduld hebben en voortaan beter lezen! Oeps. Mijn excuses

Optimaal

Wij hebben een urn besteld voor onze luna. Op de dag dat wij de as mochten halen kwam de urn binnen,zoals afgesproken. Ik ben uitermate blij dat ik de urn bij u heb besteld . Ik zal indien nodig een ieder aanraden om in zulke moeilijke momenten voor uw firma te kiezen. Betrouwbaar, Vriendelijk,Snelle levering. En.....betalen kan achteraf. Prima service. Groeten van Henk.

Vriendelijk en goede service

Ik heb een mini urn gekocht en kon deze niet ophalen. Communicatie via mail was snel, vriendelijk en hulpzaam. Mijn bestelling werd naar huis gestuurd met de post. Deze was goed ingepakt. Ik ben zeer tevreden.

Snel, makkelijk, veel keus

Veel keus in mooie urnen, makkelijk te bestellen. Ik heb hier al eerder een urn besteld, het is erg vertrouwd! Ga zo door.

Aanrader.

Duidelijke website , ik vond direct de urn die ik in gedachten had. Veel keuze, alles duidelijk omschreven. Levering zoals omschreven. Artikel was goed verpakt en voldoet aan omschrijving. Hoe verdrietig ook, we zijn er erg blij mee.

Alles netjes

Goede en duidelijke site, netjes verpakt, snel geleverd en mooi producten.

Snel geleverd en netjes

Late levering maar was het wachten waard

Mooie site met veel keuzes

Bestelling gedaan,Netjes op tijd afgeleverd in een prima staat.Nog een mailtje gestuurd hoe lang het duurde.Keurig snel een reactie ontangen. Track and trace.Ook erg makkelijk. After pay dus ook nog kunnen bekijken of het beviel. Ik ben zeer tevreden over jullie webshop. Mvg B van Houts

Een prachtige urn gemaakt door Geert Kunen in de vorm van een hart met vlindertje en waxinelichtje. Dit hart geeft ons heel veel troost bij het verwerken van on verdriet😢

Ik had een hond met vleugels besteld op een verhoging met tekst. Maar er werd er een gestuurd zonder tekst. Na telefonische contact hadden ze er nog 1. Na 3 werkdagen werd de juiste gestuurd. Met een retour sticker erbij en kon ik de andere zonder tekst terug sturen. Prima opgelost. Bedankt . Mijn lieve hondenmeisje haar as zit er nu in en heeft nu een mooie plek.

Dat als ik iets bestel het mooi en netjes is verpakt

Mooi en netjes verpakt

Erg goed

Op de website vindt je artikelen die je nergens anders vindt. Zelf is onze keuze op een gedenkaltaar / urn gevallen. Het bestelproces verliep snel en simpel. En na slechts enkele dagen kwam het pakket al binnen. Hierbij zat ook een mooi gedicht en nog een duidelijke uitleg over het product. We zijn dus erg tevreden en blij dat we een mooi gedenkproduct hebben.

zeer tevreden

mijn bestelling van de as bedeltjes voor mijn hondjes zijn keurig bij mij thuis bezorgt ben er erg blij mee nog 5 bedeltjes te gaan dan zijn ze compleet kom zeker bij jullie terug hier voor nog mijn hartelijke dank

Snel. Adequaat, denkt mee zelfs na 8 maanden

Makkelijk en eenvoudig te bestellen. Veel keuze. Snelle en correcte levering

Mooi assierraad kunnen vinden.

Snelle levering en een mooi aandenken

Na excuses en prachtige bos bloemen de mooie urn ontvangen.

Op 29 juli had ik de urn besteld en door omstandigheden was de order vergeten. Vandaag heb ik alsnog de urn ontvangen en gisteren een prachtige bos bloemen als excuses. De urn is nu gevuld met de as van mijn kater Frizzle met wie ik een heel bijzonder band had voor ruim 19 jaar. Vanaf 5 weken oud tot enkele weken geleden hebben we lief en leed gedeeld en dankzij hem heb ik moeilijke tijden overwonnen. Het was mijn maatje en zal hem missen. Voor hem is het boek geslotenm voor mij blijft het een gemis.

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.