Pluspunten

Kleur komt niet overeen met de werkelijkheid ... misschien nieuwe foto's maken en plaatsen

Pluspunten

Zeer snelle levering, goed verpakt. Super. Zeer tevreden, mooie lantaarn.

Pluspunten

snelle levering super mooi urne

Pluspunten

Alles is goed verzorgd.

Heb geen verbeter tips

Pluspunten

Snelle correcte levering.

Pluspunten

Goed En duidelijke site, kon volgen waar de urn was.

Heb ik niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en goed verpakt geleverd

Jammer dat er niet veel keus is in een tussen-maat urn. Of een grote pot of een hele kleine

Pluspunten

Snelle levering en ziet er goed uit

Heb ik niet

Pluspunten

Ik kan niks positiefs zeggen over dit bedrijf. Jullie hebben voor ieder wat wils een urn of het nu om een mens of dier gaat ieder kan zijn dierbaar bewaren op de vele keuzes die jullie hebben. Mvgr, Familie Theunissen

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering, je krijgt wat de foto beloofd, heel blij mee !

Pluspunten

Vlot geleverd. Gemakkelijk te Cullen en sluiten. Mijn zoon is blij met de urne.

Pluspunten

Nette en snelle verzorging De bestelde urn was bijzondergoed met een grote hoeveelheid opvulling In de transportdoos beschermd.

Pluspunten

Goede service, je wordt netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke website Snelle levering Fraai artikel

Verzendkosten € 10,00 te hoog Schroefsluiting batterijen compartiment is kwetsbaar, zal wel snel defect zijn.

Pluspunten

Vriendelijke en goede service, snelle levering, artikelen waren goed ingepakt.

Pluspunten

Vriendelijk en snelle levering

Pluspunten

Geen klachten

Pluspunten

kwaliteit en snelle zending

x

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Overzichtelijke website. Goede beschrijving van de artikelen. Goede gebruiksaanwijzing. Snelle levering. Heel goed verpakt. Prachtig artikel.

De verzending was niet verzekerd of aangetekend, maar gewoon als standaard pakket. Maakt mij niet uit, maar dat vermelden jullie wel op de website.

Pluspunten

bestelling Top ontvangen

geen

Pluspunten

Mooie urnen en snelle levering.

Pluspunten

Uitstekende website,direct telefonisch contact,goede klantenservice, zeer snelle levering. Heel mooi herinneringsproduct. Louter lof...

Vooral zo doorgaan.

Blauwstraat 63

4651GB Steenbergen (NB)

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Als enige in onze branche! Mede door ruim 100.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 15 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.