Alleen jullie boxershorts scheuren in de randen. Die heb ik allemaal weg moet gooien.
Lekker lang.
Beste Linda, Dank voor uw beoordeling en wat fijn dat u blij bent met de lengtematen van Girav.
We hebben al heel wat uit het uitgebreide assortiment gekocht en elk artikel heeft dezelfde goede kwaliteit, ook na heel veel malen wassen. Tel daar bij op dat je werkelijk fantastische service en after sale krijgt, dan wil je niet meer googlen en zoeken. Want hier krijg je precies wat je zoekt.
Beste Mario, Dank voor uw prachtige review. Hier zijn wij echt heel erg blij mee. Dank daarvoor. Team Girav!
De Dalton Parka jas is lekker warm! Dekt goed af en heeft 4 zakken. De combibatie rits en knopen zorgt voor een stijlvolle look wanneer alles dicht zit.
Beste David, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent met uw nieuwe Parka jas. Wij wensen u veel en vooral lang plezier ermee. Graag tot ziens!
Het is niet goedkoop, maar eindelijk kleren voor de lange man en van goede kwaliteit, dus het geld waard. En goede service. Als er dan toch onverhoopt eens wat mis is met de kleren, is het binnen een dag naar tevredenheid opgelost.
Beste Maarten, Bedankt voor uw beoordeling en voor uw mooie complimenten. Fijn om te horen dat onze kleding en service aan uw verwachtingen voldoen. Hier doen we het voor! Veel draagplezier gewenst en graag tot de volgende keer!
Volgens DHL is het pakket vrijdag 7 november bezorgd, maar ik heb niets ontvangen. Dat ligt niet aan Girav, die heeft mijn bestelling direct verzonden. Als het pakket er morgen 10 november nog niet is, zal ik contact met u zoeken.
Beste Jan, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Onze klantenservice medewerker zal contact met u opnemen via de mail. Tot zo!
Geen tegenvallers
Beste Rutger, Geweldig om te horen dat alles naar wens is! Bedankt voor uw vertrouwen en leuke reactie!
Snelle levering, top kwaliteit
Beste Paul, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens!
De site van Girav is overzichtelijk en prettig in gebruik. Mijn bestelling is heel vaak al een dag later binnen. Wel zo handig!
Beste Marc, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website en de snelle levering. We doen ons best om het zo prettig mogelijk voor u te maken! Graag tot de volgende keer!
Na een aantal alternatieven te hebben geprobeerd kom ik uit bij GIRAV. Prima en betaalbare kwaliteit!
Beste Stef, Wat fijn om te horen dat u uiteindelijk bij GIRAV bent uitgekomen! Bedankt voor het vertrouwen en het mooie compliment. We blijven ons best doen voor betaalbare kwaliteit waar u op kunt rekenen!
Mooie kwaliteit t shirts.
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10! Bedankt! 😊
Snelle en correcte levering en goede kwaliteit
Bedankt voor uw mooie review en uw 10! 😊 Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn! Bedankt voor het delen en veel draagplezier voor uw man!
Recent T shirts en boxershorts besteld welke van goede kwaliteit zijn. Hopelijk blijf de kwaliteit nagenoeg gelijk na enkele wasbeurten. Mooie stof draagt comfortabel
Beste Theo, Wat leuk om te horen dat de T-shirts en boxershorts zo goed bevallen! Bedankt voor uw vertrouwen en feedback.
snelle levering En goede lange spullen Ideaal voor de lange man
Beste Janet, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!
Voelt zacht aan
Beste Kees, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat de kleding goed past en comfortabel zit. Veel plezier met uw aankoop!
Zeer tevreden met strijkvrije polo's en overhemd
Beste Rob, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze strijkvrije polo’s en overhemden. Bedankt voor uw mooie feedback!
Prima kleding en goed passend
Beste Jan Pieter, Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat de kleding goed past! Heel veel plezier ermee en graag tot ziens!
Al jaren klant bij jullie
Beste Chris, Wat leuk om te horen dat u al jaren een tevreden klant bent! 😊 Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie compliment over onze kwaliteit. We hopen u nog lang als klant te mogen verwelkomen!
Snelle levering en goede pasvorm
Beste Gérard, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Fijn dat het shirt lang genoeg is, veel plezier ermee!
Mooie kwaliteit en goede service.
Beste Pierre, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en de service! Daar doen we het voor!
Zie boven
Beste Piet, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat alles goed geregeld was. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en graag tot de volgende keer!
Prima ze
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10! Bedankt!
Zoals ik van Girav gewent ben kloppen de maten en is er voor mij altijd een passende trui, vest of shirt. Dus ook nu, prima vest, mooie kwaliteit en precies de goede maat. En snel en correct afgehandeld.
Beste Michiel, Bedankt voor uw onwijs mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Graag tot de volgende keer!
Kwaliteit kleding en goede bezorging. goede kleding, makkelijk te betsellen en snel en goed geleverd.
Beste Paul, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de kwaliteit en de goede bezorging. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en een prettige dag!
Mooi T shirts maar de kleur lijkt meer op donkerblauw dan zwart die ik besteld had
Beste Bert, bedankt voor uw review. Jammer dat de kleur van uw T-shirts anders uitviel dan verwacht. U mag altijd contact met onze klantenservice opnemen voor advies of het T-shirt retourneren binnen 100 dagen na aankoop.