5polo,s besteld 4 ontvangen

Dit even opladen Dan ben ik zeer tevreden Gr v Mary Ps 1pakket was 2plus 1 gratis

V-hals

Ik dacht dat ze met een strakke ronde hals waren, helaas.

Goede kwaliteit en service

De producten zijn niet goedkoop, maar daar staat ook goede kwaliteit tegenover.

Positief

Heel goed dragen prettig

Gewoon top

De artikelen zijn van goede kwaliteit. En de maten helemaal top.

Lekker lang

Snel geleverd, altijd dezelfde maat en kwaliteit, geen verrassingen en altijd blij.

Snel en goed geregeld

Prima service, snel geregeld.

Perfecte pasvorm , het ideale dress shirt

Houdt deze type shirt in jullie collectie ! Echt alle merken maken polo’s maar niet met shirt kraag, Giraf maakt het ideale als dressshirt Vanwege die kraag Zo te dragen, perfect ook onder trui

Maat M valt groter dan verwacht

Goede kwaliteit, maar T-shirts maat M zijn voor mij, met confectiemaat 48/50, te ruim.

Mooie kwaliteit en kleuren t shirts

Fantastische prijs/ kwaliteit verhouding. Vraag: de v hals uitsnijding is dieper dan de shirts die ik bij jullie 2 jaar geleden kocht, ondanks hetzelfde model.

Lange T-shirt

goede kwaliteit en snelle levering

Briljante service

Er ging wat mis met mijn bestelling. In het magazijn had iemand kennelijk een verkeerde sticker geplakt op een artikel waardoor ik dus het verkeerde artikel ontving. Met een telefoontje echter meteen opgelost, nieuwe artikel werd meteen verzonden terwijl ik het verkeerd gestuurde artikel terugstuurde. Volgende dag opgelost.

Goede shirts

Perfecte pasvorm

Snel en correct

Helaas geen print T-shirts

Goede ervaring

Alles keurig verwoord en geleverd. Goede verpakking ook.

Kwaliteit perfect. Verschillende lengtes.Fijn om in je broek te stoppen en er dan niet uit springt. Een nadeeltje….best wel héél jammer: Hals sluit niet goed áán. Die is veel te wijd.

Goede kwaliteit kleding blijft mooi

Kwaliteit goed! Pasvorm prima!

Beter dan verwacht

Hele snelle levering. Maattabel klopt helemaal Materiaal is oke en daarbij vind ik het ook nog eens modueus. Ga op zeker meer bestellen

Het maatadvies klopt niet

Het maatadvies klopt niet. Daardoor waren de bestelde shirts veel te klein en dus weer retour.

Zeer snelle levering, goede kwaliteit

Zeer snelle levering, goede kwaliteit

Degelijke T shirts

Zit zeer comfortabel

Snel en goede shirts

Al lang klant bij Girav en zeer tevreden. 1 sterretje minder betreft de prijs.

Mooie stof draagt fantastisch

Mooie pasvorm draag fantastisch ziet er mooi uit.

Plezierige unboxing en hoge kwaliteit kleding

Mijn joggingbroek en shirts waren qua maat en pasvorm precies zoals verwacht. De juiste lengte, goede stof en super comfortabel. Ik ben fan!

Apollolaan 151

1077 AR Amsterdam

Over Girav

Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.