Ik koop bijna alleen nog maar Girav truien en overhemden. Top pasvorm, goede betaalbare kwaliteit.
Hoi Giovanni, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de pasvorm, kwaliteit en levering. We zien u graag terug bij Girav!
Uitstekend voor de grote man!
Hoi Ivo, Wat leuk om te lezen! Bedankt voor uw review. Wij horen graag dat onze kleding zo goed bevalt.
Uitstekende service
Hoi Maurice, Dank u voor uw mooie review! Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service.
6 t-shirts voor ruim 100 euro is een hoop t.o.v. de kwaliteit. Op zoek naar alternatieven
Hoi Patrick, Bedankt voor uw review! Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. We begrijpen dat prijs en kwaliteit in balans moeten zijn en nemen uw feedback serieus mee.
De keuze in 3 lengten is vooral heel fijn . Blijven goed zitten . Kruipen niet op . Hele mooie kwaliteit van katoen . Mooi afgewerkt ! Ze blijven ook mooi en stevig na wasbeurten! Geen flodderige , doorzichtige katoen!
Hoi Els, Wat leuk om te lezen, dank u voor uw mooie review! Fijn dat de keuze in lengten, de kwaliteit en de pasvorm zo goed bevallen. Precies waar wij voor staan!
Maar met die boxershort vind ik wel een beetje bekrompen,ik zit er niet op te wachten,maar alleen het idee dat je een paar uur te laat bent.
Hoi Peter, Dank u voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het materiaal van de t-shirts. Wij begrijpen dat de situatie rondom de boxershort niet helemaal naar wens was. Heeft u hier vragen over? Dan staat onze klantenservice voor u klaar.
Fijne shirts in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik draag niets anders meer dan Girav
Hoi Marco, Wat fijn om te lezen! Bedankt voor uw mooie review. Wij zijn blij dat u zo tevreden bent met de kwaliteit en het brede kleurenaanbod van onze shirts.
Zonder veel poespas besteld en optijd geleverd
Hoi Hans, Dank u voor uw fijne review! Goed om te horen dat alles vlot is verlopen.
Mijn joggingbroek zit perfect, mooie lengte.
Hoi Niels, Wat fijn om te horen dat uw joggingbroek perfect zit! Wij zijn blij dat u zo tevreden bent. Bedankt voor uw review!
Uitstekende shirts! Snelke verzending.
Hoi Ed, Bedankt voor uw fijne review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de shirts en de snelle verzending.
Vriendelijk geholpen aan de telefoon. Het product ziet er mooi uit.
Hoi Tilly, Dank u voor uw fijne review! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent en dat het product naar wens is.
Voor het geval het niet goed zou zijn heb ik uit voorzorg 1 T shirt maat 3 xxl besteld. En dan de middelste lengte. Mijn partner heeft vaak dat de T shorten te kort vallen. Met deze T shirts verwacht ik dat de normale 3 xxxl goed vallen bij iemand van 1.83 Het T shirt wat ik nu had besteld was toch zo 3 a 3.5 te lang waardoor het niet mooi valt. We gaan nu de maat 3xl bestellen zonder lengte kijken of dit beter valt. Kwaliteit is prima lengte niet goed.
Hoi Jolanda, Dank u voor uw review! Fijn dat u de kwaliteit goed vindt. We begrijpen dat de lengte niet helemaal klopte. We zijn benieuwd of de maat 3XL beter valt en hopen dat dit de juiste keuze blijkt.
Uitstekende pasvorm en heerlijke lengte. Draag al jaren t-shirts van Girav
Hoi Ton, Wat fijn om te lezen dat u al jaren met plezier onze t-shirts draagt! Bedankt voor uw mooie review. De pasvorm en lengte zijn inderdaad waar wij trots op zijn.
Zoals besteld is het ontvangen
Hoi Antonius, Dank u voor uw fijne review! Wij vinden het fijn om te horen dat alles precies zoals besteld is aangekomen.
Alleen jammer dat er geen bedrukte t-shirts meer zijn hadden jullie eerst wel
Beste Rene, bedankt voor uw review! Op dit moment verkopen wij inderdaad geen T-shirts met opdruk. Dank voor het delen van uw interesse hierin, ik geef uw feedback door aan ons inkoop & productie team. Een fijne dag gewenst!
Bestelling keurig binnen gekregen, netjes verpakt en op tijd met via een code toegewezen korting van 10% , Nice zou je denken ( dat was op zaterdag ) , zondag verkrijg een e mail met een kortingbod van 60% ivm de aanstaande koningspaar, hoe denk je als vaste klant je te voelen , idd ruk
Beste Erik, Bedankt voor uw review en feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. Wel heel jammer dat u teleurgesteld bent over de e-mail die wij gestuurd hebben over 60% korting. Dit was slechts een nieuwsbrief over onze outlet, niet alle items in de webshop zijn vanuit de outlet te koop. Kortingen in de outlet lopen op tot 60% korting, dit staat volledig los van de 10% kortingscode die u ontvangen heeft. U kunt uw 10% kortingscode zowel gebruiken om outlet artikelen aan te schaffen, als artikelen uit de nieuwe collectie. Ik kan geen bestelling vinden op uw gegevens, dus ik neem via e-mail even contact met u op om bovenstaande te bespreken en uit te leggen.
Elke waar is maar zijn prijs, zo ook hier: miei goedkoop maar wel erg goed, zowel qua pasvorm als qua kwaliteit
Hoi René, Dank u voor uw fijne review! Het is geweldig om te horen dat de shirts goed passen en dat u tevreden bent over de kwaliteit. Wij streven ernaar producten te leveren die de prijs meer dan waard zijn.
Dus nog geen ervaring
Beste Johan, Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat u uw bestelling nog niet ontvangen heeft! We helpen u graag verder hiermee. Ik neem via e-mail even contact met u op om het probleem te bespreken en voor u op te lossen.
Direct goed gevoel
Hoi Hay, Wat fijn om te horen dat de pasvorm meteen goed zat! Bedankt voor uw review.
Al jaren fan en klant. Fijn om te zien dat er steeds meer kleuren/variaties komen.
Hoi Ronald, Dank u voor uw mooie review! Al jaren fan en klant, dat maakt ons echt blij. Fijn dat de groeiende collectie aan kleuren en variaties in de smaak valt.
Goede kwaliteit t-shirts en snelle levering
Hoi Marco, Dank u voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de t-shirts en de snelle levering.
Fijne site om te bestellen, supersnel geleverd en lekker lange prima shirts. Helemaal top.
Hoi Martin, Wat leuk om te lezen! Dank u voor uw review. Fijn dat de shirts en de bezorging zo goed in de smaak zijn gevallen. Helemaal top!
Goede en mooie shirts voor de net iets langere lijven. Zitten heerlijk
Hoi Ron, Wat leuk om te lezen! Wij bedanken u hartelijk voor uw review. Fijn dat de shirts zo goed passen en lekker zitten.
De T-shirts waren voorheen beter dan sinds het afgelopen jaar qua kwaliteit. Bestel altijd Sydney of Sidney Heavy. Beiden zijn nu lichter, dunner en kwalitatief minder helaas. 2 jaar geleden hadden jullie ook oversized, deze bevielen ook goed. Helaas werden ze maar tijdelijk verkocht. Ben nogal corpulent, dus heb niet veel andere keuze, maar wou het toch even melden.
Beste Brian, Bedankt voor uw review en feedback. Wat jammer om te lezen dat u minder tevreden bent over de kwaliteit en stofdikte van de Sydney T-shirts. We hebben niets aan de kwaliteit veranderd, deze blijft onverminderd goed, waardoor we ook 2 jaar garantie geven op alle kleding. Overigens verkopen wij nog steeds oversized T-shirts, namelijk de Ohio T-shirts. Wellicht kunt u daar eens naar kijken. We nemen via e-mail even contact met u op om bovenstaande met u te bespreken en op te lossen.
Super leuk dat jullie het vragen alleen tot twee toe door jullie bezorger PostNL en DHL niet goed bezorgd. Als ik deze volgende week niet heb mag je ze lekker houden en ga ik andere shirts kopen en mag je geld terugstorten
Beste Marcel, Dank voor het contact opnemen. Wat enorm vervelend dat uw pakket tot twee keer toe door de bezorger onjuist bezorgd is. Ik zie dat u al contact heeft met onze klantenservice. Geen zorgen, we gaan dit oplossen voor u. Er loopt momenteel een onderzoek bij de vervoerder, we komen begin volgende week bij u terug met een oplossing. Heeft u in de tussentijd vragen, wilt u dan alstublieft via e-mail reageren? We komen dan direct (weekend uitgezonderd) bij u terug. Bedankt voor uw geduld!
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.