Gewoon goed!

Fijne kwaliteit, snelle verzending, passende maatvoering, wat wil een mens nog meer ? ;-)

Perfecte pasvorm en een hele mooie stof.

Heb vaker iets besteld. Mijn ervaringen zijn positief.

Super!!

Alles is top!

Supersnel verzonden, prachtige lange shirts!!

Dik tevreden over de snelle, wat zeg ik supersnelle verzending van de shirts. Mijn zoon ( lengte 2m5) is er echt blij mee dus top !!

Mooie kwaliteit, snelle levering

Mooie polo, goede kwaliteit, snel geleverd

Goede kwaliteit heerlijk lang!!

Polo mooie kwaliteit past perfect. Lekker lang!!

Uitstekende kwaliteit

De kwaliteit is uitstekend en ook de pasvorm is uitstekend.

kleur van het artikel kwam niet helemaal overeen met de foto

kleur van het artikel (line shirt) kwam niet helemaal overeen met de foto

Mooie kleur t hirts gekocht. Kwaliteit ,maat heel tevreden.

Netjes geleverd

en mooie shirts

Pracht shirt en super snelle levering

Super fijn shirt, mooi extra lang, en een fijne kwaliteit!

Goede kwaliteit

Snelle levering. Goede pasvorm

Uitstekende shirts maar vooral juiste maten voor lange mannen.

Goede kwaliteit shirts en meestal zelfde dag verzonden. Wat ik wel mis zijn shirts met prints. In verleden wel beschikbaar maar nu al een tijdje niet meer. Verder heel blij dat een bedrijf hierop inspeelt voor lange mannen.

Na jaren in te korte broeken of alleen denim korte broeken te hebben gelopen, zie ik nu mijn man voor het eerst in een nette op maat gemaakte korte broek. Super blij mee

Altijd goede shirts

Blij met de shirts, zoals altijd. Passen goed en de kwaliteit is prima. In dit specifieke geval wel een tegenvaller qua kleur. Het heet iets van midnight green geloof ik (in ieder geval iets met green), maar het is gewoon niet groen. Heel donker grijs, maar echt niet groen.

Geweldige kwaliteit. Zeer snel geleverd!

Vallen te klein

Schoenmaat 48, maar sneakersokken van 48-50 vallen erg klein en lopen alsnog weg. Materiaal ook van matige kwaliteit. Miskoop

Goede kwaliteit

Het t-shirt past perfect. Er is genoeg kleur keuze. Tevreden met mijn aankoop.

Zien er goed uit

Zien en mooi uit, stof voelt goed. Nog niet gedragen of gewassen dus daar nog geen oordeel over. Lengte is goed als je hem in de broek draagt anders toch te lang.

Heel tevreden!

Mooie t-shirts van goede kwaliteit. Fijne lengte en blijven mooi in de was.

Zoals alle bestellingen super goede kwaliteit en goede pasvorm. Blijven ook mooi

Girav heeft gedaan wat beloofd is !

Prima gedaan !

Topklasse producten

Dit is de 2e keer binnen één week dat ik een bestelling heb gedaan top zo als het logistieke item is geregeld en een zeer snelle levering van de bestelling

Kwaliteit

Heerlijke polo’s

Levering op tijd. Zeer fijne shirts

Keizersgracht 424

1016GC Amsterdam