alles is weer netjes zoals altijd.

alleen heb ik bij de truien 2 zwarte besteld en ik dacht 1 zwarte en 1 groene besteld te hebben. mijn fout. de truien waren voorheen wel beter met betrekking tot de rits. dit is wel echt minder van kwaliteit. ik had det bij een vorige bestelling ook al wel bedacht maar niet door gegeven. en ik heb het idee dat de stof ook sneller slijt dan bij de eerste die ik ooit heb besteld. ik ben maar 1 klant maar misschien goed om te horen. verder nog steeds een tevreden klant. waneer komen de hoodie's in het wit?

1 keer verkeerde maat geleverd

Helaas 1 keer verkeerde maat geleverd

Mooie kwaliteit

Fijn om voor mijn man van 2.03 meter ook een keer goede lange T-shirts te vinden en geen topjes die heel wijd vallen. Mooie zware kwaliteit en bij een 6-pack in de aanbieding betalen we maar €14,- per T-shirt. Wij zijn blij :)

Goeie ervaringen!

Goeie ervaringen met Girav. Netjes verpakt, ook de juiste maat kiezen is een extra pré! Keurig, ga zo door!

Past goed bij mijn lengte! (2 meter!)

snelle bezorging!

Zó snel geleverd en dat tijdens black friday, complimenten ook aan partner PostNL.

Niet mijn eerste bestelling en toch weer dat spannende unpacking moment. Alles passen en ja wat een mooi spul weer. Dank je wel Girav.

Zit heel goed

Heerlijk zittende shirts met langere lengte.

Mooie lange shirts,

Snelle levering, blij.

Eindelijk shirts die heerlijk zitten prima pasvorm ook de sokken zijn kwaliteitje

Top product

Heerlijke ‘t shirts passen perfect.

Wacht nog op mijn bestelling.

Nvt

Super kwaliteit

snel geleverd en zal het merk ierereen aanraden

goede shirts, waardeloze bezorging

Zijn hele goede tshirts die lang mee gaan en niet snel krimpen. Daarom ben ik nog steeds klant. Maar de shirts worden met brievenpost verzonden. Dat gaat rond het weekend bij mij altijd mis. U krijgt het zaterdag in huis zegt Girav, maar ook PostNL. Gaat mis op zaterdag. Zondag en maandag geen bezorging van post, dus dan heb je het pas na 4 dagen op dinsdag binnen. Heb al eens voor nood naar de HEMA moeten gaan voor een shirt wat ik nodig had. En nee, dat ligt niet aan de december drukte, dit is de derde keer dat het mis gaat.

Geweldige

Geweldige T shirts, met goede pasvorm en prima sluitend op de hals

Snelle levering, supermooie kwaliteit

Snelle levering, supermooie kwaliteit

Alles perfect!

Snelle levering en hele duidelijke maatvoering.

Perfect fit!

SUper blij met mijn polo en ondershirts van Girav. Zit geweldig en omdat ze wat langer zijn is er eindelijk geen onderrug te zien als ik buk.

mooie kwaliteit en een fijne lengte.

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Comfortabel

Een soepel en comfortabel shirt.

Goede kwaliteit

Snelle levering top product!

Bestellen, betalen, klaar volgende dag in huis... super

Zeer goede klantenservice

Ik was niet tevreden over een aantal gekochte artikelen. Na hier een mail over gestuurd te hebben werd de klacht onmiddellijk opgepakt en prima afgehandeld. Dit allemaal zonder de bekende smoesjes.

Snel en correct geleverd

Goed product, snelle levering

Snel en accuraat.

Zaken doen met Girav een plezierige ervaring vanddar de herhalingen.

Keizersgracht 424

1016GC Amsterdam