Prima spul, beantwoord aan de vraag.
Jammer dat de modellen vaak niet leverbaar zijn in een "normale" lengte. Kan ermee leven.
Wallie Graus
Bunde
Laden reviews...
1.405 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 11.334 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Over het geheel genomen prijzen klanten de kwaliteit en pasvorm van de producten. De lange maten en nauwkeurige maatvoering komen vaak terug in de feedback. Levering wordt regelmatig als snel en betrouwbaar ervaren, met vriendelijke klantenservice. De algemene toon is positief, gericht op kwaliteit en pasvorm.
Wallie Graus
Bunde
Erg goede kwaliteit
Jc schoonen
Wissenkerke
makkelijk te bestellen en keurig en snel verzonden.
2 October 2026
Frans
Veldhoven
Hallo Frans,
Bedankt voor je mooie review, dat waarderen we enorm! Goed om te horen dat het bestellen zo soepel verliep en alles keurig en snel is bezorgd.
Fijne kleding en zeer fijne hulp als je een vraag stelt!! Snelle verwerking van retour en de klant is koning!
Bram
Sambeek
Hallo Bram,
Hartelijk dank voor je mooie review! Goed om te horen dat onze kleding bevalt en dat we je snel en goed hebben kunnen helpen bij je vraag en de retourverwerking. Dat waarderen we enorm!
Mooie shirts
Kees
Waalwijk
Hallo Kees,
Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat de shirts en de pasvorm zo goed bevallen. Dat waarderen we enorm!
Vooral de mogelijkheid van long-fit
Leo
Nieuwegein
Hallo Leo,
Bedankt voor je review. Goed om te horen dat de kwaliteit en de mogelijkheid van long fit zo goed bevallen!
Door verkeerde informatie op hun website ontving ik een kledingstuk dat ik niet kon gebruiken. Ik ben zelf niet in staat om naar een pakjespunt te gaan en het kan lang duren voordat ik bij de voordeur ben, daarom is iets terugsturen voor mij vrijwel niet te doen. Om mezelf er aan te herinneren om beter op te letten, en om hen duidelijk te maken wat de gevolgen zijn en als bewijs dat ik het kledingstuk echt niet gebruik, heb ik het met een schaar in stukken geknipt en een filmpje daarvan naar hen toegestuurd.
Beveelt niet aan
Johan
Ouddorp
Beste Johan,
Bedankt voor het delen van uw ervaring en wat vervelend dat u niet tevreden bent met onze service!
Uw e-mail inclusief de video hebben we in goede orde ontvangen en onze klantenservice is met u in gesprek geweest over de situatie. Helaas is polyester een veelgebruikte vezel in o.a. kleding, zo is dit ook bij ons in veel artikelen verwerkt. We vinden het natuurlijk heel erg vervelend dat u de broek daardoor niet kunt gebruiken en u helaas ook niet in de gelegenheid bent om de broek te retourneren.
Uiteraard hebben we het aankoopbedrag aan u teruggestort. De in stukken geknipte broek hoeft u niet te retourneren.
Heeft u nog vragen, dan mag u altijd een reactie sturen op het bericht van onze klantenservice.
Een fijne dag verder gewenst!
Prima t shirts en snelle correcte levering
Giezen
Rijkevoort
Beste Giezen,
Bedankt voor je mooie review, dat waarderen we enorm! Goed om te horen dat de levering snel en correct verliep en dat de shirts goed bevallen.
Kwalitatief hoogwaardig, snelle levering
Jary
Amstelveen
Beste Jary,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie review! Goed om te horen dat onze kwaliteit en de snelle levering bevallen. Dat waarderen wij enorm.
Ik heb voor de eerste keer besteld en alles was zoals toegezegd.
Gerard
Zevenaar
Hallo Gerard,
Wat goed om te horen dat de shirts zo goed bevallen en dat alles bij je eerste bestelling naar wens is verlopen. Dank voor je mooie review, dat waarderen we enorm!
Ben zeer tevreden met de snelle levering en,over de kwaliteit die geleverd is
Theo
Nijkerk
Hallo Theo,
Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering en de kwaliteit van de kleding. We waarderen je positieve woorden enorm!
Eeg blij met de t-shirts qua pasvorm en ook over hoe lang ze meegaan.
Karl
Den Haag
Hallo Karl,
Bedankt voor je mooie review en score. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de pasvorm en hoe lang de shirts meegaan. Dat waarderen we enorm!
Pasvorm is prima.
Rens
van der Linden
Hallo Rens,
Bedankt voor je review. Goed om te horen dat het materiaal en de pasvorm prima bevallen. Dat waarderen we enorm!
Snelle levering, prima
Ben
Raalte
Beste Ben,
Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat alles prima past en de levering vlot is verlopen. We wensen je veel plezier met je aankoop!
Ik ben zeer tevreden over de basic t-shirt die ik sinds kort bij Girav koop. Ik wacht meestal op een leuke aanbieding en dan koop ik er weer wat. Zo wil ik al mijn oude t-shirts van andere merken gaan vervangen voor die van Girav
Mark
Stenvert
Hallo Mark, bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te lezen dat onze basic shirts zo goed bevallen en dat je van plan bent je oude shirts hiermee te vervangen. Dat waarderen we enorm.
Met twee zoons van bijna twee meter is het fijn om dit merk te hebben ontdekt. Mooie kwaliteit en alles goed geregeld. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Esther
Zierikzee
Hallo Esther, bedankt voor je mooie review! Wat goed om te horen dat de broeken zo goed passen bij je zoons en dat alles naar wens is geregeld. We zien je volgende bestelling graag tegemoet!
Alles blijft mooi maar alleen de kragen worden langzaam grauw
Jose Driessen
Rotterdam
Hallo Jose,
Bedankt voor je review en de mooie score. Goed om te horen dat alles verder zo mooi blijft! We nemen je opmerking over de kragen graag mee om de kwaliteit van onze kleding te blijven verbeteren.
Super shirts goede kwaliteit en prima service
Ricardo
Vught
Hallo Ricardo,
Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze shirts en de prima service. Dank voor je mooie review, dat waarderen we enorm!
Fantastisch merk blijft mooi en service is perfect!!!
27 September 2026
Hans/ Marjo
Gouda
Hallo Hans en Marjo,
Bedankt voor de mooie review! Goed om te horen dat het merk zo bevalt en dat de service perfect is. Dat waarderen we enorm.
Al veel langer op zoek naar een fijn(er) ondershirt, en Girav leek duur. Toch eentje besteld en wat een top shirt. Echt, veel eerder moeten doen. Je voelt niet dat je ‘t draagt, maar het houdt de boel fris. Ga er nog een paar bestellen. Oh ja, en enorm snel en voorspelbaar in huis!
26 September 2026
Jan J
Driebergen-Rijsenburg
Hallo Jan,
Dank voor het delen van je enthousiaste review en deze mooie woorden! Goed om te horen dat het shirt zo goed bevalt en de levering lekker vlot verliep. We wensen je veel draagplezier met je bestelling!
Nieuwe ervaring opgedaan met de Cadiz strijkvrije polo’s. Mooie stevige kraag. Niet te veel gecentrifugeerd ophangen en laten drogen: prima resultaat. Strijken absoluut overbodig. Wim Westerhuis, Harderwijk
26 September 2026
Wim Westerhuis
Harderwijk
Hallo Wim, bedankt voor je review en de mooie woorden. Goed om te horen dat de Cadiz poloshirts zo goed bevallen en dat strijken overbodig is. We waarderen je tip en wensen je ontzettend veel draagplezier van je aankopen.
Ondergoed met perfecte pasvorm.
25 September 2026
Henk Klinkhamer
Vries
Hallo Henk, dank voor het schrijven van je review. Goed om te horen dat ons ondergoed een perfecte pasvorm heeft, dat waarderen we enorm.
Goede pasvorm, mooie stofsoort, perfect gemaakt
Marcel Kunath
BERGEN OP ZOOM
Hallo Marcel,
Bedankt voor je mooie beoordeling. Goed om te horen dat de pasvorm en de stof zo goed bevallen en dat alles naar wens is. We waarderen je positieve woorden enorm!
De site duidelijk en overzichtelijk
Heldie
Almelo
Hallo Heldie,
Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat de website duidelijk en overzichtelijk is en dat de kwaliteit bevalt. Dat waarderen we enorm.
Mooie en lange t-shirts en truien, snelle levering en oké prijs.
André
Haarlem
Hallo André,
Dank je wel voor je review en het mooie cijfer! Goed om te horen dat de lange shirts en truien goed bevallen en dat de bezorging snel verliep. We waarderen je beoordeling enorm.
Girav is ontstaan uit een simpele frustratie: als langere man (vanaf 1m80) zit standaard kleding gewoon niet goed. Te kort. Te wijd. Te onpraktisch. Wij vonden dat dat anders moest. Sinds 2010 maken we als Nederlands familiebedrijf kleding voor mannen die wél klopt. Geen trends, maar tijdloze basics die altijd goed staan en perfect passen.
Dankzij ons unieke maatsysteem in drie lengtes – Standard Long, Long en Extra Long – draag je altijd de juiste fit. Van lange T-shirts en polo's tot overhemden en truien: bij Girav vind je een complete collectie basics voor elk moment. Hoogwaardige kwaliteit, gemaakt in Europa, voorgewassen en voorgekrompen, zodat je kleding ook na tientallen wasbeurten goed blijft passen. Kleding die langer meegaat, dat is pas duurzaam.
We denken vanuit de klant en in oplossingen. Gratis thuisbezorgd, gratis retourneren en persoonlijk maat- en stijladvies van onze klantenservice. Zo slaag je in één keer, zonder gedoe.
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam