Eigenlijk wat te lang

Ik ben altijd heel blij met jullie shirts, 196cm. Maar ik had op de website ingevuld hoe lang ik was, en toen kreeg ik long fit. Maar mn vorige shirts waren allemaal standaard long fit. Ik merk dat standaard long fit veel beter past. Dus beetje een miskoop gedaan, volgende keer weer standaard long fit.

Zeer goede t shirts

Maar dat na een jaar dan kan je ze afschrijven dat is zonde dan vallen er gaten in

Kwaliteit niet wat ik verwachtte

Kwaliteit valt tegen lubbert en kreukt erg

Mooie kwaliteit. Goede pasvorm .

top

levering en pasvorm zijn top

Mooie shirts, goeie fit

Kwaliteit lijkt goed en de fit sluit goed aan. Normaal moet ik XL aan vanwege de lengte. Nu kan ik L met long fit aan, staat me een stuk beter.

Perfecte korte broek

Met lange bovenbenen heeft girav de juiste korte broek. Ik koos voor de Long Fit deze zit heerlijk en het ziet er beter uit omdat de pijpjes wat langer zijn . Een aanrader.

mooie kwaliteit en goede lengte

mooi poloshirt koop er nog 1

Topprodukt en perfect bezorgd

Goed maar duur

Prima kwaliteit, snelle levering eigenlijk alles top behalve dat de prijzen voor online shoppen iets te hoog zijn.

Snel geleverd goed product

Snel geleverd goed product

Comfoor

Heerlijke shirts om te dragen met een perfecte lengte.

Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden

Mooie kwaliteit shirts, makkelijk besteld, snel geleverd

Mooie kwaliteit shirts, makkelijk besteld, snel geleverd

Slechte levering nu zelfs nog niets ontvangen

Slechte levering nu zelfs na week nog niets ontvangen

Bestel al jaren tshirts voor mijn man. Zitten goed, blijven mooi. Goede lengte. Super blij met Girav.

mooie producten, altijd een passende maat.

Prima organisatie, bestel regelmatig. maar waar blijft het poloshirt in de kleur lavendel???

Eindelijk kleding die mijn man goed past!

Top kwatiteit

2 Meter 115 kilo XXL long fit

Snelle levering. Broeken van een mooie kwaliteit

Niet bezorgd

De bezorger zou het door de brievenbus hebben gedaan, maar er klopt niet van. Ik moest contact opnemen met giraf zelf, maar na twee keren mailen heb ik nog niets vernomen. Ik heb nooit eerder problemen gehad, want dat gaven ze het bij de buren af.

Precies zoals verwacht

Mooie kwaliteit kleding en belangrijk net dat stukje langer!

Fijne kleding voor de langere mensen. Echt een uitkomst voor mijn zoon . Snelle levering

Goede kwaliteit met perfecte pasvorm

Met de maatkeuzehulp wordt een goed advies gegeven. De kleding is van goede kwaliteit en gaat daardoor lang mee.

fijn maar het blijft enkel on li(j)ne

de t shirts waren fijn, maar zo jammer om ze niet even eerst in het echt te kunnen zien, de kleuren zijn net een tikje anders. mooier sommige , fletser andere. een blouse welke erbij was is net een tikje krap aan de bovenarmen en dus vervelende trekking bij de oksels. deze hou ik toch want ik ga er een lapje tussen naaien. ik zou erg blij zijn met een fysieke winkel waar je even de maten kan passen en de stoffen kan zien.

Apollolaan 151

1077 AR Amsterdam

Over Girav

Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.