Prima en snelle levering.

Goed kwaliteit

Prima goede snelle levering

Zie bovenstaand

Zelfde kwaliteit als vorige bestelling jaren geleden

Jaren geleden dezelfde t-shirts gekocht, zelfde type nu weer besteld en geen kwaliteitsverlies kunnen ontdekken. Ga zo door dan heb ik weer jaren lang plezier van jullie shirts.

Kwaliteit wordt minder

Een jaar geleden erg blij met mijn shirts. Vaak mensen doorverwezen naar Girav. Ik moest weer nieuwe hebben, maar dezelfde shirts zijn veel minder van kwaliteit voor dezelfde of een hogere prijs. Jammer Even verder kijken dus.

Super en snel

Super en snel

Eerste bestelling t-shirt pas perfect en goede kwaliteit

Kwaliteit en levering perfect

De meeste beloven veel, maar komen dit niet na. Giraf is een uitzondering, kwaliteit is perfect en levertijd ook. Geen enkel probleem ervaren.

Super trui, snelle levering

Fijne wollen trui, warm en de perfecte maat. Ik ben lang en niet heel breed, waardoor een M mij goed past, maar er wel voldoende lengte in mouwen en lijf is.

Goed maar duur

Mooie goede en vooral lange tshirts maar wel aan de prijs

T shirts die me passen! Geweldig!

Zie hierboven

Schitterend

Ben erg blij mee met de thirt. Netjes en zit niet te trekken dat ze te kort zijn

Een prettige ervaring en snel geleverd.

Goede pasvorm en een goede lengte

Precies de goede maat, goede stof, prijs kwaliteit goed!

Ik heb de nieuwe jeans besteld. Deze past super. Wel een paar maten groter dan ik normaal heb, maar de service en uitleg op de site is duidelijk.

Snel en accuraat

Redelijk goede en intuïtieve site. Het zou nog gemakkelijker en toegankelijker kunnen. Minder clicks is altijd beter.

Topkwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle en correcte order afhandelen zelfs met retourneren.

Jammer

Ik bestelde 2 witte t-shirts met een v- hals. Kennelijk bestaan die met verschillende dieptes van zo’n v-hals. In beide blijkt ‘ie (veel) te hoog te zitten zodat het t-shirt veel te zichtbaar is als ik u draag. Tja….

Prima T-shirts mede door de kengte

Het zijn prima T-shirts mede door de lengte

Prima de lux

Prima website, eenvoudig bestelproces, snelle keurige levering, Al met al wederom een prima ervaring. Beslist een aanrader

Tot nu toe goed

De bord blijft goed zitten lubbert niet uit. Benieuwd hoe het is als ie gewassen is

Geweldig , en super snel geleverd

Er goede kwaliteit!!!

Prachtige zware kwaliteit

Fijn lang shirt extra dik voor de winter en mooie kwaliteit

Keizersgracht 424

1016GC Amsterdam