Mooie kwaliteit
Hoi Anna, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit! Ik vind het super dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Bedankt voor uw mooie review!
Bij vragen snelle en ter zaken doende reactie en vlotte levering van artikelen waar je plezier van beleeft. Op naar de volgende keer.
Hallo Lucas Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Ik ben blij dat u plezier beleeft aan de artikelen en dat we u snel en goed van dienst hebben kunnen zijn. Bedankt voor het delen van Uw ervaring en tot de volgende keer!
DE bestelling wordt snel verstuurd en compleet geleverd op het aangegeven adres. Een prima verpakking zodat schade bijna niet kan voorkomen. De kwaliteit is uitstekend en het past als gegoten. Zeer blij met de t-shirts!
Hoi Hans, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw t-shirts! Ik ben blij dat de kwaliteit en pasvorm helemaal kloppen en dat alles snel en compleet bij u is aangekomen. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review te schrijven!
Mooie shirts goede kwaliteit
Hoi Chantal Wat fijn dat u zo tevreden bent met de kwaliteit van de shirts! Ik vind het geweldig om te horen dat u ze mooi vindt. Dank u wel voor het delen van uw ervaring.
Een paar vragen over je maat broek en hoe die zit en daarna krijg je het juiste advies.
Hoi Frits, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Ik ben blij dat ik u goed heb kunnen adviseren over de maat en dat de broeken perfect zitten. Snelle levering is natuurlijk ook altijd prettig. Bedankt voor uw mooie review en voor het aanbevelen van Girav!
Zeer snelle levering. En erg behulpzaam en adviezen voor retourneren.
Prima pasvorm, snelle levering, alles keurig gedaan
Hoi Berry, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Ik ben blij dat de pasvorm goed is en dat de levering snel verliep. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review te schrijven.
Super fijne broeken, ze blijven ook mooi na het wassen ik ben zelf 207 en ik heb nu een keer de goede lengte aan ( hihi) top !!
Hoi P, Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent met uw broeken! Ik ben blij dat ze ook na het wassen mooi blijven en dat u eindelijk de perfecte lengte hebt gevonden voor uw 207 cm. Dat is inderdaad top! Dank u wel voor het delen van uw ervaring en voor de aanbeveling.
Zeer mooie kwaliteit en makkelijk te bestellen met snelle levering
Hoi Theo, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Ik ben blij dat u de kwaliteit mooi vindt en dat het bestelproces en de levering soepel zijn verlopen. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.
Mooie kwaliteit overhemden die inderdaad lekker lang zijn en niet uit je boek kruipen als je een arm opsteekt. Heerlijk!
Hoi Xander, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw overhemden! Ik ben blij dat ze precies doen wat ze moeten doen en lekker lang blijven zitten. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review te schrijven!
Via de website van Girav voor de eerste keer bij hun besteld. De maatindicatie tool op de site komt echt op de juiste maat uit: normaal heb ik XL, deze adviseerde L. En wat blijkt: L is inderdaad de prima maat. Kwalitatief ziet het er allemaal goed uit. Boorden ogen stevig en het katoen zelf ook.
Hoi Bas, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Ik ben blij dat de maatindicatie tool u goed heeft geholpen en dat de maat L perfect uitpakt. Dat u de kwaliteit van het katoen en de boorden waardeert, doet me goed. Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring!
As always - prima shirts en de bezorging geregeld zoals afgesproken!
Hallo Maurice, Wat fijn om te lezen dat u weer tevreden bent! Ik ben blij dat de shirts en de bezorging wederom naar wens zijn verlopen. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.
Maatvoering en kwaliteit perfect.
Hoi Jack, Dank u wel voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de maatvoering en kwaliteit perfect zijn. Ik wens u veel plezier met uw aankoop!
Deze shirts zocht ik al een hele tijd.
Hoi Jan, Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten! Ik ben blij dat u de shirts waar u al een hele tijd naar op zoek was bij ons heeft gevonden. Bedankt voor uw aanbeveling!
Mooie trui. Zit lekker
Beste Ronald, Wat fijn dat uw trui zo mooi zit en een 10 zijn wij trots op. Dank daarvoor.
Ik ben niet piep meer en kan niet goed online bestellen, maar bij GIRAV ging het telefonisch geweldig. De producten zijn goed. Dank u wel
Hoi Gijsje, Wat fijn om te lezen dat ik u zo goed heb kunnen helpen! Ik vind het geweldig dat u telefonisch zo prettig geholpen bent en dat u tevreden bent met de producten. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review te schrijven. Ik waardeer het enorm dat u ons zou aanbevelen!
positief verrast
Hoi Jeroen, Dank u wel voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u positief verrast bent en tevreden bent over de snelle levering, kwaliteit en prijs. Ik waardeer het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen!
Goede kwaliteit en pasvorm. Snelle levering.
Hoi Paul, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Ik ben blij dat de pasvorm perfect is en dat de levering snel bij u was. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review te schrijven!
Perfect, bezorging snel en goed
Hallo Jan, Ik ben blij om te lezen dat u tevreden bent! Fijn dat de bezorging snel en goed is verlopen. Ik waardeer het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.
Ik had het met het kopen van shirts on line wat moeite, Maar ik heb gebeld en een vriendelijker medewerker aan de lijn heeft mij er telefonisch mee geholpen.
Hallo Peter, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Ik ben blij dat mijn collega u telefonisch goed heeft kunnen helpen met uw bestelling. Bedankt voor uw mooie review en voor het aanbevelen van Girav!
100%
Hallo Nol, Wat fijn dat u zo tevreden bent! Ik waardeer het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Dank u wel voor uw vertrouwen in Girav!
Ik draag al jaren de longsleeves Oslo met V-hals. Zwart en blauw. Naar alle tevredenheid. Nu heeft Girav deze opeens uit de collectie gehaald ! Wat een slechte actie. Ik ben nu aangewezen op de longsleeve London met ronde hals. Ook niet eens in het blauw verkrijgbaar. Of … naar een andere aanbieder overstappen voor de longsleeve V-hals. Ik hoop dat Girav snel tot inzicht komt dat de V-hals longsleeve Oslo snel terug komt in het assortiment zodat heel veel klanten deze Oslo longsleeve weer kunnen aanschaffen en dus niet genoodzaakt zijn om bij de collega te shoppen en daar dan misschien ook de rest koopt.
Hallo Roland, Hartelijk dank voor uw mooie 10! Ik ben blij dat u al jaren zo tevreden bent met onze longsleeves. Ik begrijp dat u de Oslo V-hals mist in ons assortiment. Uw feedback over de V-hals longsleeve neem ik zeker mee naar ons productteam. Klantenwensen zoals de uwe zijn waardevol voor ons bij het samenstellen van onze collectie. Ik hoop dat u ondertussen ook enthousiast wordt over de London longsleeve, en wie weet zien we de Oslo in de toekomst weer terug!
Goede prijs. Goede service bij omruilen.
Hoi Karel, Dank u wel voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en onze service. Ook blij dat het omruilen soepel is verlopen. Ik waardeer het enorm dat u ons zou aanbevelen!
Snelle levering en uitstekend product.
Hallo John, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Ik ben blij dat de levering snel verliep en dat u enthousiast bent over het product. Bedankt voor het delen van uw ervaring!
Ging goed mer de post gebracht
Hallo Connie, Hartelijk dank voor uw mooie review! Ik ben blij dat uw bestelling snel bij u was en dat de levering goed is verlopen. Fijn dat u tevreden bent! Ik waardeer het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.