Het short met maat w34 klopt niet dit bleek in de praktijk een w36 te moeten zijn, terwijl ik altijd van alles maat 34 heb. Het linnen shirt bleek getailleerd, ik had verwacht een regular fit. Stond niet aangegeven op de site. Aanbeveling geef ik wel een ja op, omdat jullie flexibel omgaan met het retourbeleid.
Beste Arie, Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw eerlijke feedback. Wat jammer om te horen dat het short in maat W34 niet goed paste en dat het linnen shirt anders viel dan verwacht. Onze excuses voor het ongemak. Onze klantenservice zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om het een en ander toe te lichten over de maatvoering en pasvorm. We kijken graag met u mee naar een passende oplossing. Fijn om te lezen dat u ons retourbeleid waardeert. We helpen u uiteraard graag verder.
De polo is dermate hard ingestreken of geperst dat de v-hals aan de rugzijde er doorheen is gestreken of geperst. Ook het bouwwerk heeft de polo geen goed gedaan. Deze polo komt terug.
Beste Koos, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de ontvangen polo. Dat is natuurlijk niet de ervaring die wij voor ogen hebben. Onze klantenservice neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om dit samen met u op te lossen. We zorgen er graag voor dat u alsnog tevreden bent.
Mooie kwaliteit
Beste Remko, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het hoge cijfer! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit. We waarderen uw vertrouwen in ons zeer.
Snelle levering goede kwaliteit mooie prijs . Ik ben er super blij mee
Beste Dennis, Heel erg bedankt voor uw fantastische beoordeling en het perfecte cijfer! Geweldig om te horen dat u zo blij bent met de prijs-kwaliteitverhouding en onze snelle levering. Dat waarderen wij enorm!
Duidelijke site. Wordt goed op de hoogte gehouden van het pakje wat onderweg is. heel fijn dat er wat kleding voor de langere jonge man is. Het fijnste vind ik het retouretiket wat bij de bestelling toe gevoegd is. Geen gedoe van aanmelden, gewoon plakken en naar Post NL.
Beste Ingrid, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het fijne cijfer! We zijn blij dat onze website duidelijk is en dat u tevreden bent over de service, vooral het gemak van het retouretiket. We vinden het belangrijk dat langere mannen bij ons goed kunnen slagen.
Kwaliteit en maat altijd perfect
Beste Frank, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling en het perfecte cijfer! Wat fijn om te horen dat kwaliteit, maat en snelle levering altijd naar wens zijn. We stellen uw vertrouwen in ons enorm op prijs.
Beste Jose, Dank voor uw positieve beoordeling en het mooie cijfer! Fijn om te horen dat u tevreden bent.
Goede kleding, redelijk geprijsd en snelle service
Beste J., Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het geven van 5 sterren! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze kleding, prijs en service.
mooi t shirt maar veel te lang voor de 1.82 die mijn man meet
Beste Maria, Dank voor uw beoordeling en 8 sterren! Voor een lengte van 1.82 m is onze Standard Long Fit (SLF) waarschijnlijk de beste keuze. Deze is speciaal geschikt tot 1.85 m. Bij elk artikel vindt u een maattabel met de daadwerkelijke afmetingen, zodat u gemakkelijk de juiste lengte kunt kiezen. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om u verder te helpen. U kunt ons mailen via [email protected] of bellen op 020 4271002.
Gemakkelijk om te bestellen veel keuze en de dag erna al in huis.
Beste Marion, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en 10 sterren! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het bestelgemak en de snelle levering.
Wat een heerlijke poloshirts zijn die van Girav. Jarenlang kocht ik van verschillende merken polo's maar na een paar wasbeurten krompen deze al. Bij de polo's van Girav heb ik hier geen last van. Een keertje kwam er snel een gat in de polo maar Girav heeft dit meteen goed opgelost en een nieuw poloshirt verstuurd. In een woord Top!
Beste Lauren, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het mooie cijfer 10! Wat fijn om te horen dat onze poloshirts niet krimpen en dat onze service u goed heeft geholpen.
Als bovenstaande.
Beste Nico, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het prachtige cijfer 10! We zijn blij dat u héél tevreden bent.
Snelle levering van mijn bestelling en erg blij met de extra lange shirts
Beste Paul, Dank voor uw geweldige beoordeling en het mooie cijfer 10! Fijn om te horen dat u blij bent met de extra lange shirts en onze snelle levering.
Snel geleverd en goede kwaliteit.
Beste P C, Hartelijk dank voor uw beoordeling en het mooie cijfer 9! Fijn dat onze snelle levering en goede kwaliteit aan uw verwachtingen voldoen.
Een super kwaliteit TShirt, goede lengte en een hele mooie zachte kwaliteit stof. De verzending van de artikelen is supersnel. Al met all grote klasse van dit bedrijf.
Beste Wim, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling en het mooie cijfer 10! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit, lengte en onze snelle verzending. We waarderen uw complimenten enorm!
Girav is hét merk voor mannen met wat extra lengte. De kleding is echt mooi en heeft een goede kwaliteit. Echte aanrader!
Beste Ger, Dank voor uw mooie beoordeling en het cijfer 9! Fijn om te horen dat onze kleding goed past en van goede kwaliteit is. We waarderen uw aanbeveling zeer!
Goede pasvorm bij de bestelling van t-shirts, boxershorts en sokken
Beste Liesbeth, Hartelijk dank voor uw beoordeling en het cijfer 7! Fijn om te horen dat de pasvorm van onze t-shirts, boxershorts en sokken aan uw wensen voldoet. We blijven ons best doen!
Bezorging heel snel.
Beste Rita Van Ree, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het cijfer 10! Fijn om te horen dat de maat en kwaliteit perfect zijn en dat de bezorging snel verliep. We waarderen uw vertrouwen in Girav!
Zoals altijd ,uitstekend !!
Beste Meindert, Bedankt voor uw fantastische beoordeling en het mooie cijfer 10! We zijn blij dat u, zoals altijd, zo tevreden bent. We waarderen uw vertrouwen enorm!
Omdat ik redelijk veel ben afgevallen moet ik in korte tijd mijn garderobe vervangen. Omdat ik goede ervaring heb met Girav bestel ik bij hen snel en makkelijk. Met altijd de juiste lengte (die is niet gekrompen)
Beste Albert, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het cijfer 9! Fijn om te horen dat onze kleding goed past en dat u tevreden bent over de lengte en kwaliteit. We waarderen uw vertrouwen enorm!
Denk dat ik er meer ga bestellen
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw 5 sterren en het cijfer 10! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze shirts. We kijken ernaar uit u vaker te mogen verwelkomen!
Goed fijn stofje
Beste Helma, Dank voor uw mooie beoordeling en het cijfer 10! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het fijne stofje en de afwerking. We waarderen uw feedback zeer!
Zeer tevreden..zowel poloshirts als blouse van goede kwaliteit
Beste Bart, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het mooie cijfer 9! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de pasvorm en kwaliteit van onze poloshirts en blouses. We waarderen uw feedback zeer!
Broek past perfect,en zit comfortabel en de lengte is ook prima.
Beste Henk, Bedankt voor uw mooie beoordeling en het perfecte cijfer 10! Fijn om te horen dat de broek goed past en u tevreden bent over de levering en comfort. We waarderen uw vertrouwen in Girav!
Sokken zijn erg comfortabel en gemaakt van een fijne stof. Ik zou ze in iedergeval niet in de droger stoppen na het wassen omdat dat het antislip kan beïnvloeden die aan de binnenkant zit, wat er voor zorgt dat je sok niet van je voet afglijd!
Beste Vinc, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het cijfer 9! Fijn om te horen dat de sokken zo comfortabel zitten en dat u tevreden bent over de kwaliteit. Bedankt ook voor de handige tip over de droger! We waarderen uw feedback enorm.