Goede en fijne shirts, alleen blijf ze prijzig vinden
Fijn om te horen dat de kwaliteit u bevalt! We doen ons best om dat iedere keer weer waar te maken.
Snelle levering en topkwaliteit producten
Fijn dat uw bestelling zo snel binnen was! We streven altijd naar een vlotte service. Veel draagplezier gewenst!
Voor het eerst een shirt van Girav en het zit uitstekend
Dat horen wij graag, veel plezier ervan!
Top shirts. Blijven perfect van pasvorm en krimpen niet. Al jaren plezier van.
Bedankt!
Mijn man al jaren zeer tevreden. Heel fijn de keuze uit verschillende lengtes voor poloshirts. De standaard maat is al mooi lang. Goede kwaliteit. "Metal green" (mooie kleur, helaas uit assortiment) verschiet iets aan de kraag en bovenkant rug. Mooie modieuze kleuren, maar voor oudere mannen zouden er misschien wat meer lichte pastelkleuren bij kunnen zoals roze, lichtblauw, enz. Keurig verpakt en snel ontvangen. Vergat de kortingscode in te vullen, maar de klantenservice regelt dat alsnog. Kortom een goed bedrijf!
Wat een mooie en uitgebreide review – dank je wel! Fantastisch om te horen dat je man al jaren tevreden is en dat de lengte-opties en kwaliteit goed bevallen. We nemen je suggestie voor meer lichte pastelkleuren zeker mee. Fijn ook dat de klantenservice je goed heeft kunnen helpen met de kortingscode. We hopen jullie nog lang tevreden te houden!
Ze blijven mooi
Bedankt!
De polo’s hebben een goede pasvorm, jammer genoeg bleek de voorraad kleiner dan de webshop aangaf, maar de geboden oplossing was prima.
Bedankt voor de beoordeling, goed om te horen dat wij een passende oplossing konden bieden!
Mooie kleur, fijn materiaal, goede pasvorm - kortom alles goed!!
Super blij worden wij hier van!
Snell3 afhandeling en bezorging Goede kwaliteit
Wat fijn om te horen dat alles naar wens was!
Aan de prijs maar goede kwaliteit en snel geleverd
Een 10, daar worden wij heel blij van, bedankt!
Uitermate tevreden met de Girav producten
Wij zijn uitermate blij met deze review: bedankt en veel plezier van de shirts!
Een flink aantal jaren heb ik T-shirts van Girav die perfect zijn en jaren mooi blijven. Nu een joggingbroek en vest besteld waar dezelfde mooie kwaliteit te zien is. Verwacht er veel plezier van te hebben.
Bedankt!
Girav, heeft een fout product gestuurd en heeft dit direct opgelost
Top, zo moet het ook!
Op dinsdag besteld, gekozen voor levering op woensdag. Echter werd pakket pas woensdag verzonden. Het is nu zondag en pakket is nog steeds niet aangekomen. - Update - Na aandringen een week later is er iets bezorgd. Postnl brievenbuspost is gewoon niet werkbaar.
Helaas is de aflevering niet helemaal volgens wens gegaan, dat vinden wij echt heel jammer. Ik heb het gelijk even nagekeken en de nazending zou op donderdag 8 mei geleverd moeten zijn!
Originele beoordeling
Dank je wel voor het mooie cijfer. Mocht je nog iets willen delen over je ervaring, dan horen we het graag.
Top kwaliteit, correcte bezorging prima kwaliteit/prijs verhouding
We zijn erg blij met uw positieve feedback!
Fijn dat je uit verschillende lengtes kan kiezen. Top cadeau voor jezelf of een ander
Bedankt!!
Fijne T-shirts, mooie stif
Een 10, heel fijn: veel plezier van de shirts!
Goede kwaliteit shits
Dat horen wij graag, bedankt!
Mijn laatste bestelling nog niet ontvangen?
Wat vervelend om te horen! Ik zie in ons systeem dat je bestelling afgelopen zaterdag 10 mei is bezorgd. Zou je kunnen controleren of je het pakket misschien toch hebt ontvangen? Als dat niet zo is, neem dan gerust even contact met ons op via de mail [email protected] – dan zoeken we het samen verder uit.
Twee bestellinge geplaatst deze week en beide keren wordt er later verzonden en geleverd dan aangegeven op de website.
Bedankt voor je feedback en onze excuses voor de vertraagde levering. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. We begrijpen dat dit vervelend is en nemen je opmerking serieus. Bij vertraging sturen we altijd een update per e-mail om je op de hoogte te houden. Het kan zijn dat deze mail in je spamfolder terecht is gekomen – onze excuses als je die daardoor hebt gemist.
Goede kwaliteit, blijven erg lang mooi, veel variatie in Shirts en natuurlijk lang genoeg.
Super, een 10, daar worden wij heel blij van!
De shirts zijn van een mooie lengte en een prima kwaliteit
Dank je wel voor je fijne reactie! Goed om te horen dat de lengte en kwaliteit van de shirts bevallen.
Kwaliteit is zeer goed en Blijven mooi
Wij van Team Girav worden heel blij van een 10, bedankt en veel plezier van de shirts!
Het is altijd goed verzorgd. Snel geleverd. Perfecte pasvorm, nette afwerking en mooie kleuren. Producten blijven ook mooi na zoveel x wassen. Ben zeer tevreden.
Wat een mooie review – heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, pasvorm en service. Daar worden we blij van!