Goede kwaliteit en snel geleverd

Zie boven

Prima geregeld

Snelle levering, goede kwaliteit en duidelijke communicatie.

Kwalitatief zeer goed

Fijn

Kwaliteit valt tegen

Mooi product, mooie lengte maar helaas valt de kwaliteit na een paar keer wassen tegen tov de prijs en wat je verwacht.

Had wit besteld, maar werd donkerblauw

Had wit besteld, maar werd donkerblauw

Goed en snel

Goede website goede shirts en andere producten En gewoon een dag na het bestellen in huis

altijd de juiste pasvorm

Heerlijk product, goede pasvorm zocht nog dunne casual truien. extra kleurtjes zouden nog wel wenselijk zijn

Mijn man vindt de langere shirts heel fijn (wederom). Snelle levering!

Snelle reactie en daarna goed product ontvangen

T-shirts vielen anders dan verwacht. Deze snel kunnen omruilen voor een maat die wel goed past.

een goed T-Shirt lange mouw.

Na eerdere pogingen ook bij andere weer een top T-Shirt

Prachtige tshirts, mooie kwaliteit! Snel geleverd

Sterk in kwaliteit en levering

Mijn ervaring met Girav is super. Voor basic kleding moet je bij Girav zijn Kost wel iets meer dan bij de Hema maar hier heb je dan ook super kwaliteit kleding je kunt zelf je eigen lengtemaat bepalen. Shirt gaan heel lang mee.

Shirts zitten perfect en van mooie kwaliteit

goed product, correcte en snelle afhandeling

Mooi, nog mooier met uitbreiding collectie

Mooie broek, het zou nog mooier zijn als jullie ook klassieke pantalons zouden verkopen

Prachtige kwaliteit en super snelle levering

Mooie en duidelijke website Prachtige kwaliteit Super snelle levering Echt waar voor je geld

Zeer goede kwaliteit

Voor het eerst een overhemd met broek en t-shirts besteld Zeer verrast over de kwaliteit Prachtig afgewerkt Hier gaat Ik vaker bestellen En de maat klopt exact met je eigen maat Dit wordt mijn favoriete online shop

Goede kwaliteit

Goede, degelijk kwaliteit en snelle levering. Enige minpunt vind ik is de maattabel. Die klopt m.i. niet helemaal en dat de lengte van de mouw blijkbaar moet worden gemeten vanaf de overzijde het boord, vond ik bijzonder.

Eindelijk een shirt die goed zit!

Voorheen alleen maar T-shirts die re kort zijn, zeker na een 1e wasbeurt. Dan bestel ik grotere maar die zitten als een vuilniszak zonder figuur dus. De shirts van girav zitten heerlijk perfect, zo blij mee :)

Past uitstekend

Fijn zacht vest met goede armlengte

Fijn

Mooie spullen, fijn bedrijf, snelle levering

Goede kwaliteit, goede pasvorm, snel geleverd

Girav heeft kleding met de pasvorm die ik niet gauw ergens anders vind. Veel van natuurlijke materialen (wat ik belangrijk vind) en betaalbaar. Net twee schipperstrui en gekocht, ik ben erg tevreden.

Beste kwaliteit

We zijn altijd zeer tevreden. Bestelprocedure en bezorging altijd top!

Duidelijk en helder proces, prima service.

Snelle en perfecte levering

had{heb} probleem met inloggen. Medewekster zeer behulpzaam Juiste producten snel geleverd

Keizersgracht 424

1016GC Amsterdam