Prima sweater en snelle levering.
Mooie polo sweater en natuurlijk lang genoeg. Goede afwerking en snelle levering.
22 September 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 11.306 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Over het geheel genomen prijzen klanten de kwaliteit en pasvorm van de producten. De lange maten en nauwkeurige maatvoering komen vaak terug in de feedback. Levering wordt regelmatig als snel en betrouwbaar ervaren, met vriendelijke klantenservice. De algemene toon is positief, gericht op kwaliteit en pasvorm.
22 September 2026
Aart de Bruijn
Woerden
Al jaren besteld mijn man de witte shirts bij jullie. Nu bij de laatste bestelling lijkt het wel of het model is veranderd. Helaas zitten deze shirts niet fijn. De levering is wel perfect en de website werkt goed.
Chantal van Craaikamp
Dinxperlo
Ik koop hier al jaren vanwege prima kwaliteit en pasvorm.
Adriaan
Ridderkerk
Bedankt voor je mooie review, Adriaan! Wat fijn om te horen dat je al jaren bij ons bestelt en tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm. Dat waarderen we enorm!
Goede kwaliteit comfortabele maatvoering en ik heb een relatief lange rug en die problemen ondervang ik met extra lang shirts
Piet
Dronten
Past perfect
J de haan
Twijzerheide
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de pasvorm perfect is. Veel plezier ermee!
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle verzending
Steven
Gorredijk
Bedankt voor je mooie review, Steven! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en de snelle verzending.
Veel plezier met je bestelling!
Goede kwaliteit staat buiten kijf, belangrijk is zeker de bereikbaarheid voor perfecte communicatie
J.W.
Arnhem
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je niet alleen tevreden bent over de kwaliteit, maar ook over onze bereikbaarheid en communicatie. Dat waarderen we enorm!
Tevreden over het product, mooie materialen maar de maatvoering die ik heb aangehouden van de eigen website was niet correct helaas. Men adviseert een maat groter dan ik eigenlijk moet hebben. De shirts vallen dus iets groter uit dan het advies dat gegeven wordt.
Bas Los
Oisterwijk
Bedankt voor je review, Bas! Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit en snelle levering. Jammer dat het maatadvies niet helemaal goed uitpakte. Bedankt voor je duidelijke feedback, we nemen dit zeker mee!
Goede kwaliteit. Mooi materiaal
Barbara
Brabant
Bedankt voor je mooie review, Barbara! Fijn om te horen dat de kwaliteit en het materiaal zo goed bevallen. Veel plezier ermee!
Lekker lange t shirts alleen de kraag is wel wijd helaas.
Frans
Den haag
Bedankt voor je review, Frans! Fijn dat de lengte van de T-shirts goed bevalt.
Jammer om te horen dat de kraag wat te wijd is. Bedankt voor je feedback, we nemen dit zeker mee!
Ik vind het echt jammer, want ik denk dat dit een goed concept is. Maar ik heb alles opgemeten zoals op de site staat, goed ingevuld en dan is de broek echt veel te lang. Dan baal ik wel een beetje.
Bas
Bavel
Bedankt voor je eerlijke feedback, Bas. Wat jammer om te horen dat de broek ondanks het zorgvuldig opmeten toch veel te lang uitvalt. We begrijpen dat dit teleurstellend is. We nemen per e-mail contact met je op om dit samen te bespreken en naar een passende oplossing te kijken.
Beetje jammer????
Johannes
Den Haag
Bedankt voor je eerlijke feedback, Johannes. Wat jammer om te horen dat de kwaliteit van de shirts niet aan je verwachting voldoet. We nemen hierover per e-mail contact met je op om dit samen te bespreken en samen naar een passende oplossing te kijken.
VADNAAG BESTELD MORGEN IN HUIS.
Goran Versteegh
Eelde
Bedankt voor je mooie review, Goran! Fijn dat je zo tevreden bent over de snelle levering. Veel plezier met je bestelling!
Goeie pasvorm, fijn materiaal. Nu nog een cargo uitvoering.
Martin
Dronten
Bedankt voor je geweldige review, Martin!
Fijn om te horen dat de pasvorm en het materiaal goed bevallen. En wie weet komt die cargo-uitvoering er nog eens! Veel plezier ermee!
Makkelijk bestelproces, snelle levering. Prima kwaliteit t-shirts.
Peter
Faas
Bedankt voor je mooie review, Peter!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over het bestelproces, de snelle levering en natuurlijk de kwaliteit van de T-shirts. Veel plezier ermee!
Voor mij de eerste keer dat ik bij Girav iets bestelde, het Hanoi Ultra Light T-shirt, wat de geur en zichtbaarheid van transpireren tegen zou moeten gaan. Na één dag (waarbij het een graad of 20 was) al moeten concluderen dat het niets doet en niets helpt ten opzichte van andere veel goedkopere katoenen shirts. 25 euro weggegooid.
Martijn
Tilburg
Beste Martijn,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw eerlijke feedback. Wat jammer dat u geen goede ervaring heeft met de Hanoi Ultra Light T-shirt en dat deze bij u niet het gewenste effect heeft gehad.
Onze klantenservice zal via de mail contact met u opnemen om samen te kijken naar een passende oplossing.
Bezirging de volgende dag, mooie shirts, qua stof, kleur maar vooral qua pasvorm!
Arne Van der meulen
Noordwijk
Hi Arne,
Wat een mooi cijfer, bedankt voor het delen van je ervaring. We zijn blij te lezen dat je tevreden bent!
Snel geleverd, goede maatvoering en fijne stof.
Harro
Amersfoort
Hi Harro,
Bedankt voor het mooie cijfer! Fijn dat je tevreden bent over je bestelling.
Veel plezier ermee gewenst!
T shirt zijn perfect
Laurien VD Sangen
Schijndel
Beste Laurien,
Hartelijk dank voor uw beoordeling en voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u onze service als prima heeft ervaren.
Wat jammer dat u de kwaliteit van het T-shirt minder vindt dan die van uw vorige bestelling. Onze klantenservice zal hierover via de mail contact met u opnemen om dit verder met u te bespreken.
Nogmaals bedankt voor uw feedback!
Nog niet aan gehad, wacht op kouder weer.
Kees
Helmond
Beste Kees,
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het prachtige cijfer **10**! Fijn om te horen dat de bestelling vlot is bezorgd en dat de kwaliteit er goed uitziet.
Hopelijk bevalt het artikel straks net zo goed wanneer het wat kouder wordt en u het kunt gaan dragen. Veel plezier ermee!
Heel blij met het aanbod van Girav. Het systeem van verschillende breedte maten en 3x lengtes werkt super. De kleding zit super! Enige minpunt was dat ik een polo kreeg die een andere maat was dan op het label in de kraag stond. Waarschijnlijk een productiefout.
Maarten
Zwolle
Beste Maarten,
Bedankt voor je mooie review! Fijn dat we er een nieuwe tevreden klant bij hebben.
We nemen via e-mail even contact met je op om het probleem met de maat van de polo te bespreken en op te lossen. Onze excuses dat dit mis gegaan is!
Altijd goede kwaliteit en maat. Makkelijk te strijken.
16 September 2026
shirley maas
Groesbeek
Hi Shirley,
Bedankt voor het delen van je ervaring. Goed om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten.
prima geregeld
15 September 2026
Kees Antuma
emmeloord
Hi Kees,
Dank je voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent.
Tot ziens bij Girav!
Perongeluk was er een verkeerde maat gestuurd maar dat werd super snel, gemakkelijk en professioneel opgepakt. Zeer content dus!
15 September 2026
Geert van Maarsseveen
Amsterdam
Beste Geert,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je goed geholpen bent door onze klantenservice.
Veel plezier met je bestelling gewenst!
`prima lengte. Fijne stof. Zit prima!
14 September 2026
Jan
Tollebeek
Hallo Jan,
Dank je voor review. Fijn dat je tevreden bent met je bestelling.
Tot ziens bij Girav!
Girav is ontstaan uit een simpele frustratie: als langere man (vanaf 1m80) zit standaard kleding gewoon niet goed. Te kort. Te wijd. Te onpraktisch. Wij vonden dat dat anders moest. Sinds 2010 maken we als Nederlands familiebedrijf kleding voor mannen die wél klopt. Geen trends, maar tijdloze basics die altijd goed staan en perfect passen.
Dankzij ons unieke maatsysteem in drie lengtes – Standard Long, Long en Extra Long – draag je altijd de juiste fit. Van lange T-shirts en polo's tot overhemden en truien: bij Girav vind je een complete collectie basics voor elk moment. Hoogwaardige kwaliteit, gemaakt in Europa, voorgewassen en voorgekrompen, zodat je kleding ook na tientallen wasbeurten goed blijft passen. Kleding die langer meegaat, dat is pas duurzaam.
We denken vanuit de klant en in oplossingen. Gratis thuisbezorgd, gratis retourneren en persoonlijk maat- en stijladvies van onze klantenservice. Zo slaag je in één keer, zonder gedoe.
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam