Top product

Fantastisch product. Past precies. Goede maatvoering en nog een prachtig badlaken op de koop toe.

Goede kwaliteit

2 shirts gekocht voor onder overhemden. Andere shirts zorgden altijd voor steviger zweten. Door de kwaliteit van Girav is dat nirt meer het geval! Heel blij mee.

Mooie t-shirts van goede kwaliteit en goede lengte!

mooie pasvorm van mijn Tshirt

Om te kijken naar meer mooie producten

Mooie shirts, goede lengte.

Man blij, dus vrouw ook blij. Eerste aankoop, maar er volgt vast meer.

Heerlijk lang

Mooie kwaliteit shirt. Lekker lang! Geen blote buik meer wanneer ik m’n armen omhoog doe!

Prima kleding

Ik bestel met enige regelmaat kleding bij Girav en dat is normaal gesproken prima. Het is soms lastig de juiste maat te bepalen. Normaal gesproken is XL- SLF mijn maat, maar soms zit er verschil in lengte tussen de polo's en de t-shirts. Polo's zijn soms beter in een maatje langer.

Je krijgt wat er belooft wordt.

Blij met de polo’s met een langere lengte. Voel me nu veel comfortabel met het dragen.

Heel blij met de lengtematen, goede basics, fijne kwaliteit en prima service.

Bestellen is vrij makkelijk. Maatvoering klopt grotendeels, er zit wat verschil tussen de producten, maar ruilen gaat ook makkelijk. Jammer dat dingen soms gewoon op zijn, geen probleem hoor, fijn dat het goed verkoopt, maar jammer als je net iets bedacht had. De meeste dingen gaan lang mee en blijven mooi. Soms een gaatje in een t-shirt bij de broekrand. En een goede klantenservice, met snelle en accurate antwoorden en oplossingen. Wij zijn heel bij met jullie.

super mooie kwaliteit

shirts blijven heel lang mooi na vaak wassen. draagt prettig en fijn dat ze zo lang zijn

Na jaren shirt-gedoe, nu een een vertrouwd adre!

Gewoon goed! Bestelling echt de volgende dag binnen, velen beloven het, Girav maakt het waar! En een mooi strandlaken in de aktie.

Voldoende

Helaas waren de boxershorts niet de juiste maat. Heb de maattabel gehanteerd maar was niet juist. Heb de boxershorts retour gestuurd en wacht nu op de terugbetaling.

Geld terug retour

Goedemorgen, ik wacht nog steeds op mijn refund.

Tevreden

Tevreden over model en kwaliteit

Mooie kwaliteit kleding en super pasvorm.

Erg blij met Girav, de kwaliteit is erg goed en ook na vaak wassen blijft de pasvorm top.

Uitstekende Kwaliteit en goede service.

Alleen maar positief. De contacten zijn vriendelijk, zakelijk to the point. Wij zijn al meerdere jaren zeer tevreden met Girav.

Goed materiaal

Echt lekker de mogelijkheid van een extra lang t-shirt

Bestellen gaat simpel en de goederen overtreffen de verwachting.

Mooie snelle levering en fijne handdoek erbij

Heb al vele malen kleren besteld. Altijd goed dus.

Snel geleverde 1e kwaliteit t-shirts

Zoals altijd fantastisch

Product is naar wens zoals altijd

Altijd super

Altijd fijne kleding

Vlotte levering en product is zeer goed.

Snelle levering, prima product

Erg blij met mijn chino in een lengte maat.

Apollolaan 151

1077 AR Amsterdam

Over Girav

Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.