Geen ervaring.... gewoon prima T-shirt's gekocht.
Beste Marion, Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u blij bent met onze levering.
Zie boven
Een 10, dank daarvoor. Hier zijn wij als team Girav trots op. Wat goed te horen dat u tevreden bent.
Het niet nakomen van een afspraak en het niet optijd leveren.
Beste John, Wat vervelend dat u uw bestelling niet op tijd heeft ontvangen. Onze excuses voor het ongemak. Wij willen dit graag voor u nakijken en samen met u oplossen. Wilt u contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of telefonisch via 020-4721 002? Op basis van uw gebruikte e-mailadres kunnen wij momenteel geen account of bestelling in ons systeem terugvinden, daarom helpen we u graag verder via persoonlijk contact. We horen graag van u, zodat we dit zo snel mogelijk voor u kunnen oplossen.
T shirts zit als gegoten
Beste Raymond, Wow een 10. Dank voor uw review.
Snelle en correcte levering en kwaliteit en maatvoering weer helemaal prima. Inmiddels kan ik mij probleemloos van top tot teen kleden met het Girav-assortiment.
Beste Paul, Dank voor uw review als trouwe en vaste klant. Wat fijn dat u tevreden bent met onze kwaliteit en maatvoering. Hier doen wij het voor.
Snel binnen, mooie kleuren, geen goedkope dunne stof. Volgens mij kids erg mooi.
Beste Gerard, Wat leuk dat ook uw kinderen de items mooi vinden en dat u blij bent met de kwaliteit. Bedankt voor uw review.
Al jarenlang t shirts aan van jullie
Beste Jos, Leuk om te horen dat u al jarenlang fan bent. Hier zijn wij als team erg trots op.
Zie boven
Beste Peter, Bedankt voor uw 10. En fijn te horen dat u blij bent met de kwaliteit en pasvorm.
De highneck t shirts zitten erg mooi. Vooral de boord zit goed aangesloten en blijft ook zo.
Beste Hans, Wat goed te horen dat u zo tevreden bent met onze highneck T-shirts. Dank voor uw leuke review.
Uitstekende kwaliteit en zeer goede pasvorm
Bedankt voor uw review en wat fijn te horen dat u blij bent met onze kwaliteit.
Mooie truien. Alleen zuur dat ze een paar dagen later met flinke korting worden aangeboden.
Beste Ramon, Bedankt voor uw review. Fijn te horen dat u blij bent met onze truien.
Makkelijke site om te bestellen. Je kunt zelfs op 1 bestelling twee keer een verschillende korting toepassen.
Beste Rosalie, Wat leuk te horen dat u blij bent met onze webshop en levering. Dank voor uw review.
T'shirts snel ontvangen en meteen in emmer water laten weken,water was wel erg zwart,daarna in wasmachine.Aantrekken nadat het in de lucht was gedroogd,ben ik tevreden over de kwaliteit en pasvorm.
Beste Renee, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm van de T-shirts. Goed dat u ze vooraf heeft laten weken; bij donkere kleuren kan er in het begin wat kleur afgeven. Veel draagplezier gewenst! 👕✨
Zijn nog niet gewassen maar ze zien er echt prachtig uit
Wat fijn te horen dat u blij bent met onze kwaliteit. Dank voor uw review.
Super materiaal, goede en eerlijke service en goede en duidelijke aflevering thuis/postal. Dus ga zo door want ik ben er blij mee. Grtjes Arno
Beste Arno, Hartelijk dank voor uw mooie review, Arno. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het materiaal, onze service en de levering. Daar doen we het voor! Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer.
Heerlijke shirts en keurig vlgs afspraak geleverd
Beste Ronald, Bedankt voor uw leuke review. Hier zijn we erg blij mee.
Het bestelproces is duidelijk en makkelijk. Snelle levering en goede track&trace. Shirts zitten lekker
Beste Willem, Bedankt voor uw review en fijn te horen dat u blij bent met onze service en levering. |
Tshirts zitten perfect. Maat is goed, ook makkelijk met de maattabel!
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat de T-shirts perfect zitten en dat de maattabel goed geholpen heeft. Veel plezier met uw aankoop!
Zitten fijn en staan mooi onder een vest.
Beset Hugo, Dank voor uw leuke review. en goed te horen dat de T-shirts fijn zitten. Veel plezier ervan.
Eerste bestelling bij Girav. Idee dat je niets aanhebt. Lengte is geweldig. Ben nu benieuwd wat ze na een wasbeurt doen
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw eerste bestelling bij Girav! Wat fijn dat de lengte u zo goed bevalt. Na de eerste wasbeurt behouden de T-shirts over het algemeen hun pasvorm en kwaliteit. Veel draagplezier gewenst!
Snelle levering.mooie t-shirts
Beste Gretha, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de T-shirts. Veel draagplezier!
Deze shirts hebben een goede pasvorm, precies wat ik zocht maar nergens heb gevonden.
Wat een leuke review. Dank daarvoor. Fijn te horen dat u zo tevreden bent met onze pasvorm.
Mooi ondergoed en heel fijn die lengtematen, stof voelt lekker aan alleen jammer dat het niet in de droger mag. Snel geleverd, duidelijke communicatie en dit gewone is nu zo fijn.....COMMUNICATIE dat mist bij heel veel bedrijven. Ik vind het wel erg duur dus een aanbieding en dan bedoel ik een "serieuze" aanbieding op zijn tijd zou fijn zijn
Beste Corina, Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de lengtematen, het materiaal en onze communicatie. We begrijpen dat de droger wat lastig kan zijn en waarderen uw feedback over de prijs en aanbiedingen; dit nemen we zeker mee. Veel plezier met uw aankoop!
Fijne lange stirts met hele fijne pasvorm. Blijven ook heel mooi .
Beste Luc, Hartelijk dank voor uw review! Geweldig om te horen dat de lange shirts zo fijn zitten en hun mooie uitstraling behouden. Veel draagplezier gewenst!
Fijne stof en het shirt is lang en ook de mouwen. Had iets minder wijd gemogen, maar hij zit lekker, dus heb de shirts gehouden.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u de lengte van het shirt en de mouwen prettig vindt en dat het shirt lekker zit. We nemen uw feedback over de pasvorm zeker mee voor de toekomst. Veel plezier met uw shirts!