Het is makkelijk te bestellen iets wat zo prima past en goede kwaliteit is, we vallen iedere keer in herhaling
Koop all heel lang shirt van Girav, en ben nog altijd erg tevreden.
besteld en op tijd geleverd. pasvorm perfect .
Ik gebruik al jaren de T shirts Barcelona en ze zijn altijd nog hetzelfde. Comfortabel en goede kwaliteit.
Hemden zijn nu gewassen zien er goed uit en niet gekrompen Dat is mooi pluspunt Nu kijken hoe ze bevallen Ben positief gestemd
Prima kwaliteit shirts; altijd goed!
Zeer goede kwaliteit, snelle levering, betrouwbaar.
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van 4,5 sterren! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, de snelle levering en onze betrouwbaarheid.
Ik koop altijd T-shirts voor mijn echtgenoot. Super kwaliteit
Beste Joke, Hartelijk dank voor uw prachtige cijfer 10 en de 5 sterren! We zijn er heel blij mee. Fijn horen dat u het super vind, daar doen we het voor.
Blij met de nieuwe shirts van Girav. Fijne shirts , goede kwaliteit
Beste Frank, Hartelijk dank voor uw 4 sterren en het mooie cijfer 8! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van de nieuwe shirts. We zijn blij dat u blij bent met uw bestelling!
Snel en correct.
Beste Jo, Hartelijk dank voor uw 5 sterren en het mooie cijfer 10! We zijn er erg blij mee. Daar doen we het voor!
Prima ervaring en de nodige volgende kleding bestellen we weer bij Girav.
Beste Margriet, Hartelijk dank voor uw prachtige cijfer en de 5 sterren! We zijn er heel erg blij mee. Fijn om te horen dat het bestellen, wachten en dragen van de kleding precies ging zoals u hoopte.
ik ben groot en breed gebouwd daarom is het altijd een probleem om passende kleding te krijgen, bij girav heb ik dat probleem niet. ik vindt de kleding wel aan de dure kant maar daar is de kwaliteit dan ook na die is uitstekend.
Bedankt voor uw prachtige beoordeling en het perfecte cijfer, Marti! We zijn erg blij met uw positieve feedback en hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn!
Top artikel
Bedankt voor uw prachtige beoordeling en het perfecte cijfer, Ton! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering, de efficiëntie en de kwaliteit van het artikel. We zijn erg blij met uw positieve feedback!
Als ik voor ieder snoepje of plasje een enquete moet invullen dan ziet mijn dag er anders uit Ik heb kleding besteld geen girav
Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat u dit zo heeft ervaren. Dat is uiteraard niet onze bedoeling. Wij kunnen u, als u dat wenst, uitschrijven voor bepaalde e-maillijsten zodat u minder berichten ontvangt. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice; we helpen u daar graag bij.
Zeer goed geholpen
Beste Ronald, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat de maat niet goed uitviel. Onze klantenservice zal via e-mail contact met u opnemen om te kijken of wij u hierbij kunnen adviseren.
Originele beoordeling
Maatlabel gebruik maar was fiks te klein
Goede kwaliteit
Bedankt voor uw mooie beoordeling en het hoge cijfer, Jo! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de levering en de kwaliteit van onze producten. We waarderen uw feedback enorm!
Zeer goede pasvorm, ook voor de lange mensen onder ons
Beste Erwin, Bedankt voor uw mooie beoordeling en het perfecte cijfer, Erwin! Wat fijn om te horen dat de pasvorm en kwaliteit van onze kleding zo goed bevallen, ook voor de langere klanten onder ons. We waarderen uw positieve feedback enorm!
T-shirts die de prijs waard zijn, en kwalitatief ook erg goed.
Beste Imraan, Bedankt voor uw mooie beoordeling en het prachtige cijfer! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de T-shirts en dat u ze de prijs waard vindt. We waarderen uw positieve feedback enorm.
Genoeg keuze in kleuren. Snelle actie nadat bestelling gedaan is. Kwaliteit prima.
Beste Charles, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de pasvorm, de kleuren en onze snelle verwerking van uw bestelling. We waarderen uw vertrouwen in onze kwaliteit!
Al vele Girav artikelen in mijn kast. Nog steeds zeer tevreden.
Beste Piet, Hartelijk dank voor uw mooie feedback! Wat fijn om te horen dat de pasvorm perfect voor u is en dat u al zo lang tevreden bent met onze Girav artikelen. We hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn!
Ben heel tevreden met de lange shirts van girav .heel snel binnen .
Beste Edwin, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw lange shirts! Veel plezier ermee!
Krijg snel wat ik bestel en in goede staat!
Beste Henk, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent met ons! Veel plezier met uw aankoop!
Goede kwaliteit en service
Beste Ad, Bedankt voor uw positive beoordeling en uw 10! Goed om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en onze service. Daar doen we het voor! Veel plezier met uw bestelling en graag tot ziens!
Top t-shirts ,goede kwaliteit goede lengte
Beste Egbert, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Fijn dat u zo tevreden bent met uw T-shirts en de lengte ervan. Veel plezier ermee!
De T shirts zijn in 1 woord geweldig en blijven na het wassen ook prachtig.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Mooi om te lezen dat u zo tevreden bent met uw T-shirts. Daar doen we het voor! Veel plezier met uw aankoop en graag tot de volgende keer!