Zeer goede kwaliteit en perfecte pasvorm!

DE bestelling wordt snel verstuurd en compleet geleverd op het aangegeven adres. Een prima verpakking zodat schade bijna niet kan voorkomen. De kwaliteit is uitstekend en het past als gegoten. Zeer blij met de t-shirts!

Mooie shirts goede kwaliteit

Snelle levering en de broeken zitten geweldig.

Een paar vragen over je maat broek en hoe die zit en daarna krijg je het juiste advies.

Hele snelle levering!

Zeer snelle levering. En erg behulpzaam en adviezen voor retourneren.

Heel tevreden

Prima pasvorm, snelle levering, alles keurig gedaan

super fijne broeken, ze blijven ook mooi na het wassen

Super fijne broeken, ze blijven ook mooi na het wassen ik ben zelf 207 en ik heb nu een keer de goede lengte aan ( hihi) top !!

Makkelijk benaderbaar

Zeer mooie kwaliteit en makkelijk te bestellen met snelle levering

Precies waar je op hoopt

Mooie kwaliteit overhemden die inderdaad lekker lang zijn en niet uit je boek kruipen als je een arm opsteekt. Heerlijk!

Mooie kwaliteit en kennis van zaken

Via de website van Girav voor de eerste keer bij hun besteld. De maatindicatie tool op de site komt echt op de juiste maat uit: normaal heb ik XL, deze adviseerde L. En wat blijkt: L is inderdaad de prima maat. Kwalitatief ziet het er allemaal goed uit. Boorden ogen stevig en het katoen zelf ook.

As always - prima shirts en de bezorging geregeld zoals afgesproken

As always - prima shirts en de bezorging geregeld zoals afgesproken!

Kwalitatief goed.

Maatvoering en kwaliteit perfect.

Prima shirt

Deze shirts zocht ik al een hele tijd.

Mooi

Mooie trui. Zit lekker

Heel rustig geholpen, fijn

Ik ben niet piep meer en kan niet goed online bestellen, maar bij GIRAV ging het telefonisch geweldig. De producten zijn goed. Dank u wel

snel bezorgd, goede kwaliteit, prima prijs

positief verrast

Perfecte pasvorm. Snelle levering

Goede kwaliteit en pasvorm. Snelle levering.

Perfect, bezorging snel en goed

fantastisch

Ik had het met het kopen van shirts on line wat moeite, Maar ik heb gebeld en een vriendelijker medewerker aan de lijn heeft mij er telefonisch mee geholpen.

100%

Superfijne longsleeves …

Ik draag al jaren de longsleeves Oslo met V-hals. Zwart en blauw. Naar alle tevredenheid. Nu heeft Girav deze opeens uit de collectie gehaald ! Wat een slechte actie. Ik ben nu aangewezen op de longsleeve London met ronde hals. Ook niet eens in het blauw verkrijgbaar. Of … naar een andere aanbieder overstappen voor de longsleeve V-hals. Ik hoop dat Girav snel tot inzicht komt dat de V-hals longsleeve Oslo snel terug komt in het assortiment zodat heel veel klanten deze Oslo longsleeve weer kunnen aanschaffen en dus niet genoodzaakt zijn om bij de collega te shoppen en daar dan misschien ook de rest koopt.

Snelle levering. Goede service

Goede prijs. Goede service bij omruilen.

Top geregeld.

Snelle levering en uitstekend product.

Bestelling was er snel

Ging goed mer de post gebracht

Top goede maatvoering en kwaliteit

Top goede maatvoering en kwaliteit

Mooie tshirt en handig

Apollolaan 151

1077 AR Amsterdam

Over Girav

Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.