Ik had 2 packs mt XL witte tshirts besteld . Dus 4 stuks in totaal. Ik heb ze meteen na ontvangst in de was gedaan en bij het drogen kwam ik erachter dat ik één pack in mt M had gekregen en één pack met de goede maat XL. Toch erg jammer want ik kon ze nu ook niet meer retourneren. Dus graag extra aandacht bij het versturen van de bestellingen zodat de juiste maten worden verstuurd.
Goede kwaliteit
Hoi Ans, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw hoodie! Ik ben blij dat de kwaliteit u bevalt. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review te schrijven!
Prima kleding, fijn materiaal. Eenvoudig te bestellen
Hoi Lammert Jan, Wat fijn dat u zo tevreden bent met uw bestelling! Ik ben blij om te horen dat u het materiaal prettig vindt en dat het bestelproces soepel verliep. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.
Mauw lengte van m’n jasje was te kort. Wel goede service en goed geholpen dat vond ik heel fijn. Nieuw jasje ontvangen en inderdaad deze was langer. Maar nog steeds een klein beetje te kort. Maar zo gelaten maar echt tevreden over de maiwlengte ben ik nog steeds niet. Want het is wel een heel mooi gemaakt en goed zittend jasje en mooi getailleerd en mooie kwaliteit. Jammer dat de mauwen niet helemaal optimaal zijn.
Beste Roland, Bedankt voor het schrijven van uw review. Wat jammer dat de mouwen van het nieuwe jasje toch niet lang genoeg zijn. We hebben elkaar eerder gesproken via e-mail, ik stuur u nog even een bericht per e-mail om dit verder te bespreken.
Mooie kleding die perfect zit van hoge kwaliteit.
Hoi Romano, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw kleding! Ik ben blij dat de pasvorm en kwaliteit helemaal kloppen. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review te schrijven.
Girav koop ik altijd voor mijn man. Lekker lang en geen 'bouwvakkersspleet'.
Hoi M.G. Braun, Wat leuk dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven! Ik ben blij dat de shirts van Girav zo goed bevallen voor uw man. Fijn dat de extra lengte precies doet wat het moet doen. Bedankt voor uw aanbeveling!
Ik draag de Sydney T-shirts al jaren naar tevredenheid. De kwaliteit is gelukkig onveranderd.
Hoi Jaco, Wat fijn om te lezen dat u al jaren tevreden bent met de Sydney T-shirts! Ik ben blij dat de kwaliteit nog steeds aan uw verwachtingen voldoet. Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons.
Zowel mijn t-shirts als mijn polo's zijn fantastisch van kwaliteit en het kunnen kiezen van de gewenste lengte is een geweldige mogelijkheid. Daarnaast is de gratis verzending een prima service. Ook na meerdere keren wassen blijft de stof mooi van kleur en de lengte prima.
Hoi M. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw t-shirts en polo's! Ik ben blij dat de kwaliteit u bevalt en dat de mogelijkheid om de lengte te kiezen goed uitpakt. Super dat de kleur en pasvorm ook na meerdere wasbeurten nog prima blijven. Bedankt voor het delen van uw ervaring!
Fijne kleding en heel goede pasvorm
Hoi Dirk, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw kleding en de pasvorm! Ik vind het geweldig dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review te schrijven. Bedankt daarvoor!
Snelle levering,goede kwaliteit shirts
Hoi Karel, Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten! Ik ben blij om te lezen dat u tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van de shirts. Bedankt voor uw vertrouwen in Girav!
De juiste maat.
Hoi Wim, Wat fijn dat u tevreden bent en dat de maat goed is! Ik ben blij dat u een goede indruk heeft. Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Ik heb voorafgaand aan mijn bestelling even contact opgenomen met klantenservice. Deze mensen zijn erg vriendelijk en denken mee. Ik ben superblij met het advies en met de bestelling.
Hoi Anet, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Ik ben blij dat mijn collega's u goed hebben kunnen helpen met advies. Heel erg bedankt voor uw mooie review en veel plezier met uw bestelling!
X
Hallo Timmermans-Heemskerk, Wat fijn dat u zo tevreden bent! Ik ben blij dat u een goede ervaring heeft gehad. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw review te delen.
Ik had een vraag aan de klantenservice, deze werd snel beantwoord. Een echte aanrader dit bedrijf. Ik koop hier voor mijn man al jaren zijn shirts.
Hoi Wilma, Wat fijn om te lezen dat u al jaren tevreden klant bent! Ik ben blij dat ik u snel heb kunnen helpen met uw vraag. Het is geweldig dat de shirts van uw man altijd aan de verwachtingen voldoen. Bedankt voor uw mooie review en aanbeveling!
2 shirts besteld en qua lengte zijn ze echt top en ze zitten ook nog eens erg lekker. Ik heb er gelijk nog 2 besteld.
Hallo Onno, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de shirts! Ik ben blij dat de lengte perfect is en dat ze lekker zitten. Geweldig dat u er direct nog 2 besteld heeft. Bedankt voor uw mooie review!
Ik heb een keer een uitstapje gemaakt naar een ander merk, maar daar ben ik naar twee maanden op terug gekomen.
Hoi Rick, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Ik ben blij dat de producten heerlijk zitten en snel bij u bezorgd zijn. En dat u na een uitstapje naar een ander merk weer bij ons terug bent gekomen, daar word ik helemaal blij van. Bedankt voor uw mooie review!
Zitten lekker en blijven lang goed!
Hoi Bart, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw onderbroeken! Ik ben blij dat ze lekker zitten en lang meegaan. Bedankt voor het delen van uw ervaring!
Zeer snelle levering en wat een geweldige kwaliteit
Hoi Rob, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Ik ben blij dat de levering snel ging en dat u enthousiast bent over de kwaliteit en het comfort. Bedankt voor uw mooie review!
Van kennissen gehoord en gezien. Dus bestellen en snelle levering. Dsnk je wel
Hoi Cas, Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten! Geweldig om te horen dat het precies was wat u verwachtte en dat de levering snel verliep. Ik vind het ook mooi dat u via kennissen over ons heeft gehoord. Bedankt voor uw vertrouwen in Girav!
mooie lengte, mooie opstaande boord, snel en goed geleverd
Beste Henk, Bedankt voor uw leuke review en wat fijn te horen dat u blij bent met onze levering en kwaliteit.
Gewoon ideaal dat je nooit meer met een blote rug of buik loopt. Blijft perfect in de broek zitten
Beste Rens, Wat een leuke review. Dank daarvoor. Wat leuk te horen dat u zo blij bent me de lengte van onze shirts.
Blijven mooi na het wassen, mooie strakke board. Fijne pasvorm.
Hoi Pepijn, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Ik ben blij dat de levering snel ging en dat de shirts zo goed bevallen. Geweldig dat ze ook na het wassen mooi blijven en de pasvorm perfect is. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review te schrijven!
Super Top Kwaliteit Producten, Alle opties mogelijk kwa maat en lengte… Zeker een aanrader, T-Shirts gaan best lang mee ook.
Hi TosunPasha, Wat leuk om te lezen dat u al 4/5 jaar tevreden klant bent! Ik ben blij dat u zo enthousiast bent over de kwaliteit van onze producten en de maatwerk opties. Super dat de T-shirts zo lang meegaan. Bedankt voor uw mooie review en aanbeveling!
Tevreden en een vlotte levering!
Hoi Cock, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent! Ik ben blij dat de pasvorm goed is en de kwaliteit u aanspreekt. Fijn ook dat de levering vlot verliep. Bedankt voor uw mooie review en voor het aanbevelen van Girav!
Ik koop al jaren deze t-shirts voor mijn man. Ze zitten erg mooi en blijven ook mooi. Goede kwaliteit.
Hoi Mariette, Wat fijn om te lezen dat u al jaren zo tevreden bent met onze t-shirts voor uw man! Ik ben blij dat ze zo mooi blijven zitten en de kwaliteit u overtuigt. Dank u wel voor het delen van uw ervaring en voor uw aanbeveling!
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.