Zoals altijd heel blij met m,n aankoop!

Mooie kleding die lekker draagt.

Goede pasvorm en kwaliteit

Prima broeken besteld

Prima, maar..

De kwaliteit is zoals altijd heel goed. De maat verschilt nogal eens. Ik haal altijd dezelfde shirts, en de ene keer is de maat helemaal goed, de andere keer zijn de shirts wat krap. Dit is weer een krappe versie. Niet té krap, gelukkig

Hele fijne stoffen en zeer goede pasvorm

Kwaliteitskleding met zeer goede pasvorm voor een schappelijke prijs. Zeer tevreden over. Ook de leveringen gaan vlot.

Prima pasvorm

De bestelde chino broek is perfect qua pasvorm en draagt heel lekker. De langere maten zijn voor mij een uitkomst.

Altijd goede kleding

Goede kwaliteit en pasvorm mooie materialen

verhoudingen niet goed

De S was er niet in de juiste lengte, de M was dan weer veel te lang, verhouding en overlap op assotiment is niet correct voor lange dunne mensen.

Snelle levering, goede kwaliteit

Snel in huis, netjes verpakt.

Super broek perfecte pasvorm.

Een zalige broek. Zit lekker ik heb er nu 3 . Blauw en zwart Ze blijven ook mooi toppertje.

10 met een griffel

Wij hebben n geweldige ervaring met de service van Girav. Heel goed afgehandeld . Dankjewel Malou van de servicedesk Girav.

super kwaliteit

Absoluut kwaliteit

Super bedrijf, mooie producten en top service

Heel fijne webshop, snelle en correcte levering... helaas was de grootste maat net niet groot genoeg, dus moesten de broeken retour. Ook dat ging heel snel en moeiteloos en geld is snel teruggestort. Ondanks dat broeken niet pasten, toch een heel prettige ervaring met Girav!

Mooie betaalbare kwaliteits shirts

Heb vorige week 3 t shirts gekocht voor mijn man. En deze shirts hebben mooie kleur en mijn man vind deze Girav shirts heerlijk om tedragen. En ze blijven mooi van kleur en van vorm.

Goed passend en kwaliteit

Ik heb nu al vaker besteld en ben gewoon erg tevreden

Mooie broeken gevonden, ook nog eens de perfecte maat.

Ik ben lang en slank. Niet echt gemakkelijk om daar goed passende broeken voor te vinden. Hier wel in een keer geslaagd!

Heb alles terug gestuurd

Shirts zijn echt veel te lang

Uitstekend!!

Onderbroeken en T- shirts besteld mate goed en snel geleverd

Fijne joggingbroek in de juiste lengte

In menig sportzaak kon ik nooit een joggingbroek vinden in de juiste lengte maar bij Girav gelukkig wel

Jullie zijn toppers !

Wat ik lees voordat ik bestel is nooit overdreven! Wat ik lees is waar. Kwaliteit Wat geleverd wordt ! Snelle levering , korekte afhandeling! Niets op aan te merken. Geen wantrouwen! Hou dat zo!!

Mooie shirts

Snelle bezorging mooie shirts eindelijk wat langer niet in de winkels te krijgen

Prima pasvorm, lekker stof

Prima t-shirt, heel blij mee Wellicht dat ik volgende keer iets korter neem. Heb nu de langste maat gepakt en heb 3 minirokjes

Je ontvangt wat je bedteld

Eenvoudige bestelwijze. Goede info over het afleverproces.

Perfecte pasvorm en hele mooie kwaliteit

Perfecte pasvorm en hele mooie kwaliteit V-hals T-shirts.

Keizersgracht 424

1016GC Amsterdam