Houdt deze type shirt in jullie collectie ! Echt alle merken maken polo’s maar niet met shirt kraag, Giraf maakt het ideale als dressshirt Vanwege die kraag Zo te dragen, perfect ook onder trui
Hoi Marc, Wat een fijne review, hartelijk dank! Het is geweldig om te horen dat het shirt zo goed bevalt en dat de kraag precies het verschil maakt. Ik neem uw feedback zeker mee!
Goede kwaliteit, maar T-shirts maat M zijn voor mij, met confectiemaat 48/50, te ruim.
Wat jammer om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Wij nemen per e-mail contact op om samen naar een passende oplossing te kijken.
Originele beoordeling
In het verleden heb ik T shirts maat M gekocht; nu kocht ik M, die zijn echter groter dan de oude L. Voor mij onbruikbaar.
Fantastische prijs/ kwaliteit verhouding. Vraag: de v hals uitsnijding is dieper dan de shirts die ik bij jullie 2 jaar geleden kocht, ondanks hetzelfde model.
Hoi Yvonne, dank u voor uw fijne review! Het is goed om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit, kleuren en prijs/kwaliteitverhouding. Wat betreft uw vraag over de v hals uitsnijding: Ik heb uw bestelling gevonden en kan bevestigen dat wij geen aanpassingen gedaan hebben aan de diepte van de v-hals van de New York T-shirts. Mocht u daar toch vragen over hebben, dan mag u altijd contact met onze klantenservice opnemen zodat we het verder kunnen toelichten.
goede kwaliteit en snelle levering
Hoi Rd, bedankt voor uw fijne review! Ik vind het geweldig om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. Dat motiveert ons enorm!
Er ging wat mis met mijn bestelling. In het magazijn had iemand kennelijk een verkeerde sticker geplakt op een artikel waardoor ik dus het verkeerde artikel ontving. Met een telefoontje echter meteen opgelost, nieuwe artikel werd meteen verzonden terwijl ik het verkeerd gestuurde artikel terugstuurde. Volgende dag opgelost.
Hallo Diederik, Hartelijk dank voor uw fijne review! Het is fijn om te horen dat de situatie snel en naar tevredenheid is opgelost.
Perfecte pasvorm
Hoi John, Hartelijk dank voor uw fijne review! Het doet mij goed te horen dat de pasvorm perfect is.
Helaas geen print T-shirts
Hoi Frank, Hartelijk dank voor uw fijne review en het hoge cijfer! Fijn om te horen dat u de bestelling snel en correct heeft ontvangen. Wat betreft de print T-shirts: dit is waardevolle feedback die ik graag intern doorgeef. Mocht u vragen hebben over ons huidige assortiment, dan help ik u graag verder.
Alles keurig verwoord en geleverd. Goede verpakking ook.
Hallo Herman, Hartelijk dank voor uw fijne review! Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent over de verpakking en levering. Dat motiveert ons enorm!
Kwaliteit perfect. Verschillende lengtes.Fijn om in je broek te stoppen en er dan niet uit springt. Een nadeeltje….best wel héél jammer: Hals sluit niet goed áán. Die is veel te wijd.
Beste Lyanne, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de verschillende lengtes , daar streven wij naar. Wij begrijpen uw opmerking over de hals goed. De pasvorm is uiteraard erg belangrijk en het is jammer dat deze voor u te wijd uitvalt. Mogelijk is ons model San Diego een goede optie voor u, aangezien dit shirt een meer nauwsluitende hals heeft. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens over twijfelen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder. Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring.
Goede kwaliteit kleding blijft mooi
Hoi H Gras, Hartelijk dank voor uw fijne review! Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van de kleding.
Kwaliteit goed! Pasvorm prima!
Hi Hans, Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat u tevreden bent met de kwaliteit en pasvorm. Veel plezier met uw Girav items!
Hele snelle levering. Maattabel klopt helemaal Materiaal is oke en daarbij vind ik het ook nog eens modueus. Ga op zeker meer bestellen
Beste William, Bedankt voor uw uitgebreide review! Leuk dat u tevreden bent met uw bestelling en het bestelproces. We zien u graag terug bij Girav!
Het maatadvies klopt niet. Daardoor waren de bestelde shirts veel te klein en dus weer retour.
Beste Ria, Dank voor uw review. Jammer dat u de shirts heeft moeten retourneren omdat het maatadvies niet klopte. U mag altijd contact met onze klantenservice opnemen als u vragen heeft over onze maatvoering. Wij nemen per e-mail even contact met u op om dit te bespreken.
Zeer snelle levering, goede kwaliteit
Beste Sven, Wat leuk om te lezen dat u de levering snel vond en de kwaliteit goed vindt! Bedankt voor uw mooie review!
Zit zeer comfortabel
Hoi Martijn, Hartelijk dank voor uw fijne review! Ik ben blij te horen dat de T-shirts comfortabel zitten.
Al lang klant bij Girav en zeer tevreden. 1 sterretje minder betreft de prijs.
Hallo Henri, Hartelijk dank voor uw fijne review en uw loyaliteit als klant! Het doet mij goed te horen dat u tevreden bent over de snelheid en de kwaliteit van de shirts. Uw opmerking over de prijs neem ik graag mee als waardevolle feedback.
Mooie pasvorm draag fantastisch ziet er mooi uit.
Hoi E, Wat leuk om te lezen! Hartelijk dank voor uw fijne review. Het doet mij veel plezier dat de pasvorm en stof zo goed bevallen.
Mijn joggingbroek en shirts waren qua maat en pasvorm precies zoals verwacht. De juiste lengte, goede stof en super comfortabel. Ik ben fan!
Beste Yuri, Bedankt voor uw positieve review. Leuk om te lezen dat u fan bent! Veel plezier met uw items!
Gaan lang mee. Super kwaliteit goeie service
Hoi Frank, wat leuk om dit te lezen! Ik ben blij dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en de service. Bedankt voor uw fijne review!
al eerder t shirts besteld nu sokken alles top of the bill uistekende qualiteit en redelijke price ga zeker weer bestellen ga zo doorrrrr!!!
Hoi roro, Wat leuk om te lezen, hartelijk dank voor deze geweldige review! Het doet mij enorm veel plezier dat U zo tevreden bent over de kwaliteit van de sokken én de shirts. We kijken ernaar uit U weer te mogen verwelkomen!
Zien er goed uit en zitten goed
Hallo Leon, Hartelijk dank voor uw fijne review! Het doet mij erg goed te horen dat u tevreden bent over het uiterlijk en het draagcomfort. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen!
Perfecte t-shirts in uitvoering, kleurvastheid en behoud van pasvorm.
Hoi Harry, Wat fijn om te lezen! Ik dank U hartelijk voor deze geweldige review. Het is mooi om te horen dat U zo tevreden bent over de kwaliteit, kleurvastheid en pasvorm van de t-shirts.
T-shirts gaan belachelijk lang mee, heb nieuwe besteld omdat ik eens een andere kleur wilde hebben. Zijn niet goedkoop maar prijskwaliteit is meer dan goed.
Hoi Vincent, Wat fijn om te lezen! Hartelijk dank voor uw mooie review. Het doet ons veel plezier dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en dat de T-shirts zo lang meegaan. We hopen dat u de nieuwe kleur net zo goed bevalt!
Koop deze spullen! Zolang de voorraad strekt
Hoi Joep, Wat leuk om te lezen, hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Fijn dat u zo blij bent met uw aankoop.
De kleding van Girav is altijd een goede keuze voor mijn man. Als de juiste maat vóór je eerste bestelling bepaald is, past het altijd.
Hoi Shirley, Wat fijn om te lezen! Hartelijk dank voor uw mooie review. Het doet ons veel plezier te horen dat de kleding van Girav altijd een goede keuze is voor uw man.
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.