Goed.

Het zit goed en de kleur blijft lang mooi.

Duidelijkheid met wat je moet bestellen kijkend naar de maand, snelle levering en past perfect!

De maat en pasvorm zijn altijd perfect

Ik koop altijd maar xxl/of met mijn 1.93m Of het nou een polo, overhemd of t-shirt is zit het altijd goed.

Hoewel snel geleverd, nieuw type en uitvoering, is de maatvoering toch iets anders. Na een dag dragen zit het niet lekker

Goed.

Heerlijke kleding, goede maat en vorm. Lekkere stof en bestelling verliep perfect.

Super service

Girav heeft een super klantenservice en de shirts zitten heel mooi. Leuk dat er nu ook iets meer afwisseling komt in de shirts, naast de basic shirts!

Perfect geregeld!

We hadden een afwijkende vraag en werden geholpen door een hele vriendelijke dame. Ze hielp ons perfect. Ze was flexibel en alles was in 1x geregeld. Zeer blij mee.

Goede degelijke kleding

Ik ben erg tevreden met mijn bestelling. Zit lekker en goed! Zal andere ook aanraden.

Shirts met een goede pasvorm en heerlijke lengte!

De lengte maakt het verschil!

Een snel, soepele levering

Het voelt als een echte winkel, waar ik al eerder ben geweest. Erg blij met mijn aankoop.

Het past

Kadobon heeft een mooie verpakking, een feestje om te geven!

Prima ervaring!

Super snel bezorgt

Gewoon super altijd goed

Perfecte pasvorm voor mij

Een strijkvrij overhemd besteld en het was snel geleverd. Heerlijke stof en perfecte pasvorm voor mijn lengte.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer goede pasvorm van de broeken.

Shirts en sokken helemaal goed

aanbevolen maat niet gevolgd dus 1 maat groter besteld vanwege goede ervaring

prijs-kwaliteit oke

Prima shirt

Fijn shirt. Kwam snel aan. Heb me alleen vergist in de maat. Ik ben twee meter en heb lange fit besteld. Dat is niet fijn als je het shirt uit je broek wilt dragen wat je met dit soort shirts doet. Dus pas op met de maat.

Snelle betrouwbare levering, goede kwaliteit en top pasvorm

Ik koop bijna alleen nog maar Girav truien en overhemden. Top pasvorm, goede betaalbare kwaliteit.

Uitstekend voor de grote man!

Uitstekende service

Uitstekende service

Prijzen zijn enorm gestegen

6 t-shirts voor ruim 100 euro is een hoop t.o.v. de kwaliteit. Op zoek naar alternatieven

Kwaliteit, vorm en model TOP

De keuze in 3 lengten is vooral heel fijn . Blijven goed zitten . Kruipen niet op . Hele mooie kwaliteit van katoen . Mooi afgewerkt ! Ze blijven ook mooi en stevig na wasbeurten! Geen flodderige , doorzichtige katoen!

Materiaal van de t-shirts zijn goed daar hadden wij ervaring mee.

Maar met die boxershort vind ik wel een beetje bekrompen,ik zit er niet op te wachten,maar alleen het idee dat je een paar uur te laat bent.

Apollolaan 151

1077 AR Amsterdam

Over Girav

Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.