De hit voor lange mensen

Wat een mooi compleet assortiment hebben jullie. Ik ben heel blij met jullie. Goede kwaliteit en een redelijke prijs.

super

wat n mooie shirts en wat n fijne service ik had n klein foutje bij de bestelling en met n app binnen n dag opgelost

Producten en levering goed

Is alleen jammer dat je na een bestelling weer tig keer per dag irritante reclame krijgt van girav. Kan voor mij een overweging zijn om niet meer te kopen

Precies wat ik had verwacht

Precies zoals verwacht!

Goede kwaliteit joggingbroek

Voor mijn zoon deze joggingbroek besteld, hij is er zeer tevreden mee. Goede kwaliteit, handig ritsje in de zak, prima pasvorm en mooi lang.

Bestelproces en levering prima, shirts zelf niet zoals verwacht

Helaas vond ik de shirts wel erg lang. Ik heb de maattabel en de tool op de website goed doorgelezen en kreeg als advies om de L long fit te bestellen (190cm) Ik vind ze wel erg lang. Ik had het gevoel om een rokje aan te hebben ipv een fijn zittend t-shirt. Volgens mijn vrouw kon ik het prima hebben, maar ik voelde me er zelf niet prettig in. Ook zegt de website van Girav dat de shirts goed zitten wanneer er 10cm lengte is van broekrand tot onderkant shirt. Ik draag mijn broeken op heup hoogte, maar ik had zeker 25cm lengte over van broekrand tot onderkant shirt. Dit terwijl ik dus de tool gebruikt had en de aanbevolen maat besteld heb. Ik ga de shirts retourneren en twijfel nog over een nieuwe bestelling (normal fit)

Prima pasvorm en kwaliteit

Zie boven. Ga zo door!

Prima zo

Alleen het loggen is vervelend maar dat zal wel aan mij liggen maar

Kwaliteit

Goede kwaliteit,zit heerlijk tshirts,ondergoed.

Kwaliteit en draagcomfort overtuigen mij steeds weer

Ik bestel al jaren kleding bij Girav. Ik vind het draagcomfort en de kwaliteit van de kleding prima. Ook de keuze om de juiste kledingmaat te bestellen zowel in de breedte als lengte bevallen mij goed. T-shirts met een opdruk zouden wat mij betreft weer in het assortiment mogen. De service is uitstekend! Ik ben een zeer tevreden klant.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Drie two packs met robuuste kwaliteit. Ik kan weer even vooruit

Top bedrijf

Snelle levering. Top kwaliteit

Perfecte kwaliteit

Perfecte kwaliteit,goede pasvorm,voordelige meerstuks verpakking, snelle levering

De shirts zijn mooi van kleur, het dragen van deze mooi shirts is ook fantastisch.

Top kwaliteit

Voor de zoveelste keer super tevreden, mega kwaliteit polo's en broek. Bestel meestal mijn nette kleding bij girav dan weet ik dat ik goed zit.

Doorlopend top!

Meerdere jaren draag ik de shirts van Girav. Uitstekende kwaliteit en snelle levering.

Altijd superfijne shirts

!

Zit perfect

Goede klantenservice.

Gekochte kledingstuk was snel kapot gegaan en werd meteen vervangen.

Mooie kwaliteit

Manlief weer blij gemaakt! Zit als gegoten

Overzichtelijk site en goed materiaal en pasvorm

Ik ben zeer tevreden over de site en bestel proces. Over het algemeen is pasvorm voor mij altijd prima. Heb maar één keer wat retour gedaan en ik koop er al jaren. Het is de enige online winkel waar ik koop want het liefst wil zelf eerst voelen en zien wat ik aanschaf. Maar Girav voldoet aan wat ze beloven qua specificaties van het product.

Top en snel

Eindelijk shirts die ook op de lengte te verkrijgen zijn. Mooi afgewerkt draagt heerlijk

Kwaliteit Top

Dit T-shirt is echt een topper! De perfecte pasvorm zorgt voor een comfortabele en aansluitende fit, en de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. De levering was snel en netjes verpakt, zodat ik het direct kon dragen. Wat mij echt positief verraste, is dat het shirt na meerdere keren wassen en dragen nog steeds heerlijk comfortabel aanvoelt en zijn vorm behoudt. Ook de leverbaarheid van langere maten in de lengte is echt een pre voor langere mensen zoals ik. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar kwalitatieve en duurzame T-shirt !

Complimenten voor de klantenservice

2 polo's besteld volgens maattabel Girav...oef die klopt niet echt. Na ontvangst klantenservice gebeld en na scannen retour etiket hebben ze snel de juiste maat gestuurd. Oh ja de polos: prima. Fijne materialen.

Keizersgracht 424

1016GC Amsterdam