Goede kwaliteit tshirys

Prettig

Mooi product in een snelle keurige levering

Goede kwaliteit en gelukkig grotere maten sinds kort

Perfecte fit!

Mijn man is lang, dus jullie extra lange witte shirts zijn een verademing. Toen we zagen dat jullie ook slim fit verkopen, waren we helemaal verkocht.

Super onzichtbaar shirt

Fijn shirt voor onder T-shirt, overhemd of polo.

Mooie shirts

Mooie t shirts. Snel geleverd en geen probleem met retour sturen.

Mooie polo

Mooie polo pasvorm perfect

Snelle levering en prima product

mooie maatvoering

Altijd de juiste maat te vinden

prima pasvorm

Mooie stoffen, prima pasvorm snel geleverd. Het maatadvies op de website is perfect!!

Altijd goed!

Snelle en correcte levering en draag met plezier de bestelde T shirts. Wellicht de reden van de herhaal bstelling. Ga zo door.

Fijne t-shirts

Mijn man vindt de t-shirts heel fijn. Mooie prijs tijdens de sale.

Simpel bestellen ruime keuze.

Na 10 jaar de shirts maar eens vervangen omdat ze toch wel een beetje gekrompen zijn ;p

Snel geleverd en super pasvorm. Uitermate tevreden

Top producten!

Eenvoudig om een keuze te maken tussen de verschillend producten. Kwaliteit van de T-shirt is top. Bestellen gaat erg gemakkelijk en de levering is 100% volgens afspraak.

Goede service met het ruilen van enkele artikelen. Maat is perfect en naar het lijkt de kwaliteit.

Heel soepel, goede fit en naar het lijkt ook goede kwaliteit.

Draagt heerlijk

Zeker voor de zomer. Voelt koeler aan. Heeft lekkere ruime pasvorm

Goede kwaliteit en supersnel geleverd!

Heerlijk draagcomfort, goede kwaliteit. Voor de bezorging gebruikt Girav gelukkig DHL (en geen PostNL) dus keurig de volgende dag afgeleverd

Amazing

Finally found the perfect shirts for my tall husband! Thank you so much for this amazing product!

Fijne shirts, snelle levering

Blij met de shirts. Lang, kwalitatief goed.

Altijd op tijd, altijd goede kwaliteit.

Bestellingen snel in huis, kwaliteit van de produkten is altijd goed. Ik koop altijd Sidney t-shirts in verschillende kleuren.

Snel geleverd, shirts passen prima

Goede maatjeuzehulp. Overzichtelijke website. Veel keuze hoewel niet alles direct beschikbaar. Snel geleverd. Netjes verpakt.

Mooie kwaliteit

Zeer tevreden klant