Snel en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede lengte, fijne kwaliteit

Mooie shirts en goede kwaliteit

Fijn dat er shirts zijn die extra lang zijn ! Blijven ze lekker in je jeans.

Mooi shirt, snelle levering

Mijn man is 178 en 115 kilo. Genomen maat 3xl. Zitten erg mooi, gaan niet uit je broek. Goede pasvorm.

Keurige leverancier

Heerlijke lange broeken!!

Valt tegen

Ik had dikkere stof verwacht. Dit zijn geen shirts voor 'los' vind ik zelf. Ik ga weer terug naar de Army Tee van Butcher of Blue. Wel wat duurder, maar ook beter mijn inziens.

Maatadvies klopt niet

Heb nu 2 te korte t shirts

Dragen heerlijk, passen goed

nooit meer

één shirt voor € 39,95? nooit meer!

Prima kwaliteit en snelle levering

Super snelle levering

Niet tevreden

Niet tevreden, pakket veel te lang onderweg. Hierdoor alles direct retour bij ontvangst. Tshirts elders gekocht.

Prima shirts

Levering heeft wel even geduurd maar voor alsnog zitten de shirts prima! Afwachten hoe het na een aantal keren wassen zich houdt!

Snelle levering, zeer goede kwaliteit.

Zie boven

alweer zeer tevreden

al zeer lang draag ik Girav extra lange shirts. de pasvorm is zeer goed, ze zijn van 100% katoen en dus extra lang zodat ze niet uit mijn broek komen. deze keer met 1 dag geleverd waar ik heel blij mee was.

Goede kleding. Zeer tevreden!

Goede keuze

Shirts zitten perfect , en een hele mooie stof,voor herhaling vatbaar

Snel geleverd, goed verpakt en exact wat ik besteld had

Wederom een prima uitgevoerde bestelling, keurig op tijd, netjes en bovenal van vertrouwde kwaliteit

grote keus, snelle levering

grote keus, snelle levering

Eindelijk een shirt wat niet bij mijn navel stopt

Wat een fijn gevoel om eindelijk een loose fit katoenen T-shirt te vinden die lang genoeg is . Dus eindelijk niet iedereen een blik op mijn navel te hoeven gunnen als ik iets pak wat boven mijn hoofd staat. Oke de loose fit zijn best aan de prijs maar het zeker wel waard. Nu hopen dat ze er ook nog leuke prints op gaan zetten aangezien een effen shirt ook maar gewoontjes is.

fantastisch goede lengte en pasvorm

Een dikke 10.

Niet geheel wat ik ervan verwacht had.

Ik vind de T-shirts wel erg dun van stof en daarnaast is de kortste lengte wel erg lang. Ik ben 1,90 meter en met maat L komt het T-Shirts tot halverwege mijn bovenbeen. Een maatje minder zal weer te strak zitten. Ik zal de shirts als ondershirts gebruiken, maar boven een korte broek is het niet heel modieus.

Goeie kwaliteit, wel veel verpakkingsmateriaal

T-shirts, sokken en boxers besteld en erg blij mee. Goeie kwaliteit en mooie kleuren. Verbeterpunt is de verpakking. Jammer dat in de doos alle producten ook weer apart in plastic verpakt zijn. Zo is het wel erg veel afval van 1 bestelling.

Top artikelen

Blijft mooi van materiaal.

Snel, goeie kwaliteit en eenvoudige retournering

Makkelijke site, na levering bleek toch verkeerde maat en kan heel eenvoudig retourneren. Gelijk de juiste maat besteld en die werd de volgende dag geleverd. Zeer tevreden!

Goede kwaliteit. En goede service.

Keizersgracht 424

1016GC Amsterdam