Goede kwaliteit en prijs.
Beste Hendrik, Hartelijk dank voor uw topbeoordeling en het mooie cijfer 10! Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit en prijs. We zien u graag weer terug online bij GIRAV!
Zoals beloofd. Al jaren wat in graag wil
Beste Thomas, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het vertrouwen dat u al jaren in ons stelt. Fantastisch om te horen dat alles steeds weer naar wens is! We zien u graag weer terug online bij GIRAV.
6 jaar of langer terug ook 6 pacts besteld, T shirts is van goede kwaliteit, gaan heel lang mee, ik draag ze elke dag , jaar in jaar uit. Goede pasvorm en waar voor je geld. Ik raad ze iedereen aan . Jos de Groot Alverna.
Beste Jos, Wat geweldig om te lezen dat u al zo lang tevreden bent over onze T-shirts en dat ze dagelijks gedragen worden en lang meegaan! Hartelijk dank voor uw vertrouwen en de mooie beoordeling. We waarderen uw aanbeveling enorm en zien u graag weer terug online bij GIRAV!
mooie kwaliteit en ze passen goed
Beste Ankie, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het fijne cijfer 9! Fijn om te horen dat de pasvorm en kwaliteit naar wens zijn. We zien u graag weer terug online bij GIRAV!
Fijn dat er lengtematen te krijgen zijn. Enige jammere is dat er alleen nog maar effen polo's zijn. Ooit al eens een paar besteld hier met print.
Beste Frank, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het cijfer 8! Fijn dat u onze lengtematen waardeert, daar doen we het voor. Uw opmerking over de polo’s met print nemen we zeker mee. Wie weet keert er in de toekomst weer een geprinte variant terug in de collectie. Bedankt voor het delen van uw ervaring, en graag tot een volgende keer bij GIRAV!
Ervaring qua bestelling, verwerking, bezorging supergoed. Echter te klein, zonde. Dus komt helaas retour.
Beste Coen, Hartelijk dank voor uw reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de bestelling en de levering. Jammer dat het artikel toch te klein bleek, dat is altijd zonde. Natuurlijk kunt u het gerust retourneren of, als u wilt, omruilen voor een andere maat. Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.
Deze T-shirt's zijn echt lekker lang en zitten dan ook als gegoten.
Beste John, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en het mooie cijfer 10! Geweldig om te horen dat de T-shirts zo goed passen en dat u tevreden bent over de lengte en het draagcomfort. Graag tot een volgende keer bij GIRAV!
Totaal geen problemen met de T-shirts van girav. Eindelijk een mooi T-shirt die: A- mooi zijn, leuke kleuren (lekker vrolijk en fris) B- comfortabel zit C- mooi blijft voor minstens 1 jaar (zolang de droger uit de buurt blijft ;-) want dan gaan de randen van het T-shirt eraan). D- en voor de prijs een heel goed product, 3 T-shirts voor €50,00. Niet te vergelijken met andere soorten waar je uiteindelijk veel meer T-shirts moet kopen om er netjes bij te lopen.
Beste Arris, Hartelijk dank voor uw lovende review en het mooie cijfer 10! Fantastisch dat u zo tevreden bent over de pasvorm, kwaliteit én prijs. We waarderen uw uitgebreide feedback en zien u graag weer bij GIRAV!
Zeer tevreden.
Beste Els, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het fijne cijfer 9! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over de service en pasvorm. Graag tot een volgende keer bij GIRAV!
Prima broek en lang genoeg.
Beste Ad, Dank u wel voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Fijn dat de broek goed bevalt en lang genoeg is. We hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn!
Gewoon goed
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het topcijfer 10! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en uitstraling. Graag tot ziens bij GIRAV!
Super tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van de bestelde goederen echt een aanbeveler!
Beste Alex, Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en het mooie cijfer 10! Geweldig dat u zo tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit. We waarderen uw aanbeveling enorm en zien u graag terug bij GIRAV!
Vlotte levering, goede pasvorm, prima service!
Beste Michiel, Dank u wel voor uw fijne review en het mooie cijfer 10! Geweldig om te horen dat u blij bent met de pasvorm, levering en service. Graag tot een volgende keer bij GIRAV!
Snel geleverd, goede service en goede kwaliteit
Beste JvK, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het mooie cijfer 8! Fijn dat u tevreden bent over de levering, service en kwaliteit. We hopen u graag nog eens terug te zien bij GIRAV!
Na een keer wassen kleine gaten in de polo
Beste Johannes, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen, excuses hiervoor. Onze klantenservice neemt contact met u op. Tot zo!
Originele beoordeling
Zou mijn pakket gisteren bezorgd krijgen nu nog niet geleverd
Tshirts voor het eerst besteld. Pasvorm is perfect, levering was snel en prijs was in verhouding. Zeker vaker bestellen hier!
Beste Pim, Dank u wel voor uw mooie beoordeling en het cijfer 9! Fijn dat de pasvorm, levering en prijs goed bevallen. Graag tot een volgende bestelling!
Fijne communicatieve firma plus goede prijs kwaliteit
Beste Theo, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en het mooie cijfer 10! Fijn dat u onze communicatie en prijs-kwaliteit zo waardeert. Graag tot een volgende keer!
Mooie en degelijke hemden
Beste Maike, Dank u wel voor uw fijne review en het prachtige cijfer 10! Geweldig om te horen dat de hemden in de smaak vallen. Graag tot een volgende keer bij GIRAV!
De hemden zijn van goede kwaliteit
Beste Jose, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het geweldige cijfer 10! Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit van de hemden. Graag tot ziens bij GIRAV!
De maattabel is heel accuraat. Mijn lengte zat net op de grens van twee maten, daarom net te groot. Omruilen was supersnel geregeld.
Beste Victor, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het geweldige cijfer 10! Fijn dat u onze maattabel als accuraat ervaart en dat het omruilen snel en soepel is verlopen. We zijn blij dat u tevreden bent met pasvorm, comfort én service. Graag tot een volgende keer bij GIRAV!
Super mooie shirts, goede pasvorm, mooie kleuren
Beste Marcel, Dank u wel voor uw mooie beoordeling en het fijne cijfer 9! Geweldig dat de shirts, pasvorm en kleuren zo goed bevallen. We zien u graag terug bij GIRAV!
Altijd goed gegaan al veel keren besteld!
Beste Ingrid, Hartelijk dank voor uw trouwe bestellingen en uw fijne reactie! Geweldig om te horen dat alles steeds naar tevredenheid verloopt. Graag tot een volgende keer bij GIRAV!
Shirts gekocht volgens aangegeven maten Bijna een soepjurk, dus teruggestuurd Nu maatje kleiner gekocht benieuwd hoe die zijn Kwaliteit lijkt goed, fijne stof
Beste Maarten, Dank u wel voor uw eerlijke feedback. Jammer om te horen dat de eerste maat te ruim viel, maar goed dat u deze heeft kunnen ruilen. We zijn benieuwd of de nieuwe maat beter bevalt, laat het ons gerust weten. De stof en kwaliteit vielen gelukkig al in de smaak, dat horen we graag. We sturen u zo een e-mail om eventueel verder te helpen. U kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen bij vragen of opmerkingen.
Mooie en kwalitatief goede t-shirts. Snelle levering!
Beste Ron, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het topcijfer 10! Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit en snelle levering. Graag tot een volgende keer bij GIRAV!
Goede kwaliteit ik kan niet meer wensen
Wat een mooie review, Martin, dank u wel voor het perfecte cijfer 10! Geweldig om te horen dat de kwaliteit aan al uw verwachtingen voldoet. Mooier kunnen we het niet wensen We hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij GIRAV!