Mooie shirts, goede pasvorm.

Fijne shirts, zou nog wel meer kleuren willen

Goede kwaliteit en het zit lekker

Dit is al de zoveelste bestelling en weer goed en op tijd!

Super Snelle levering en goed kwaliteit T-shirts

Geweldig dat er zo veel maatkeuze is. Top.

Mooie pasvorm

Eindelijk kan mijn zoon zijn armen omhoog doen zonder dat zijn shirt een naveltruitje wordt

Shirts vlot geleverd alleen paste niet

In het verleden mooie lange shirts ontvangen. Maat en pasvorm veranderd. Nu weer zoeken naar de goede maat. Bestelling helaas geretourneerd.

Maatvoering ruim

Na de test op de site kom ik uit op L. Dit blijkt voor mij iets te ruim te zijn. Normaal altijd een L, dus zou goed moeten zijn.

Kwaliteit en pasvorm zijn super

Mijn man draagt de t-shirts al jaren en wil geen ander

Mooie kwaliteit

Goede pasvorm

Al vanaf het begin dat Girav bestaat een trouwe klant.

Ik ben al klant van het ontstaan van Girav en ben enthousiast vanwege de geweldige service, de producten zijn kleurvast, goede pasvorm en van een sterke kwaliteit. Het maakt niet uit wat je kiest, het draagt fantastisch. Ik ben een kritische beoordelaar en geef dergelijke reviews alleen als het ook zo is! Ik ben blij met Girav!

Goede kwaliteit

Shirt voldoet goed.

Snelle levering en prima product

Snelle levering en top kwaliteit

Echt fantastische shirts, zowel ondershirt, kleur of sport

Koop al jaren bij Girav. Alle shirts zijn top. Begonnen met shirts voor onder het overhemd, daarna de sportshirts (die ik overigens een maatje kleiner bestel) en vervolgens in de loop der jaren ook de effen (kleur) shirts. Alleen de polo’s vind ik zelf wat ruw qua stof. Die zouden nog net iets fijner mogen, maar dat zijn bekende puntjes op de i. Verder echt heel fijn, dat jullie lange shirts kunnen leveren en uitstekende kwaliteit. Ze gaan jaren mee (alhoewel ik om het jaar vaak nieuwe bestel omdat ik dat frisser vind). Ben zelf 1,98 en 92 kg (sportief gebouwd) en draag de maat L/LF en voor sport de M/LF.

Fijne t-shirts

Goede maat, lekker lang. Zit lekker.

Blij dat we bij jullie gekocht hebben!

Uiteindelijk toch overstag gegaan om bij jullie te kopen, gelukkig maar! De maatchecker ingevuld en de shirts zijn werkelijk perfect!! Er gaan zeker nog bestellingen plaatsvinden Bedankt voor de service

Goed snel mooie pasvorm

Een goed bedrijf snel geleverd en mooie producten

Snelle levering goede omruil/geld terug afwikkeling als het een niet je maat is of wat je verwacht. Heel tevreden met de kwaliteit van alles

Heerlijke broek Stretch Chino

Ik heb bij Girav een Messina Stretch Chino besteld en deze heeft een heerlijke pasvorm. De broek voldoet qua lengte en maat helemaal aan mijn verwachtingen. Mooie stof en goed te dragen zowel zakelijk als prive.

Helaas retour

Mooi overhemd lengte mouwen en voorkant prima echter rond de schouders wat krap. Om die reden retour en wachten op terugboeking zodat maat groter besteld kan worden. Dit is wel jammer overigens dat je niet kunt ruilen. Terugsturen geld terugkrijgen en dan bestellen is extra gedoe

Fijne materialen

Mooie bloes goeie pasvorm. Ben er zeer content mee.

Bestellen en twee dagen later genieten

Al jaren klant. Elk voorjaar weer een paar frisse t shirts. Kwaliteit is top blijft ook mooi in vorm. Altijd weer blij als ik ze weer nieuw in de kas heb liggen. Super snelle afhandeling top ga zo door Girav.

De t-shirts voelen van hoge kwaliteit en uit eerdere ervaringen heb ik gemerkt dat de kwaliteit lang mee gaat. De pasvorm is perfect en comfortabel. Tot zover alleen maar positieve ervaringen met girav.

Mindere kwaliteit dan verwacht

Had voor de prijs van shirts een betere kwaliteit verwacht

Soms wat langer dan verwacht

Wat betreft de pasvorm staat Girav ver boven de rest, alleen de lengte varieert nog wel eens.

Prima prijs kwaliteit

Snelle verzending en prijs kwaliteit prima. Twee broek ik korte tijd gekocht, zeer tevreden

Geweldige service goede kleding

Had aantal t-shirts die na 5 maanden te kort waren. Ze zijn allemaal vervangen. Super met dank aan Malou.

Keizersgracht 424

1016GC Amsterdam