Geweldige shirts met de juiste lengte maat

Shirts met de juiste lengte en maatvoering.

Voor het eerst besteld bij Girav maar zeker niet de laatste keer. Geweldige pasvorm dank zij jullie maattabel en keuze uit de kraag.

Al jaren deze mooie t shirts voor mijn mannen.onverwoestbaar blijven erg mooi!

Jammer

T shirts zijn te klein. Of ik te fors. Kwaliteit is buitengewoon goed. Verzending top! Erg jammer dat ze er niet groter zijn dan 3xl. Een van de betere qua kwaliteit. Ik ben er ziek van dat ze niet passen

Top product

Top product

Mooie t-shirts, fijne pasvorm en goede kwaliteit

Mooie t-shirts, fijne pasvorm en goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Goed product, wel wat aan de prijs

Tevreden

Snelle verzending. Prijzen van shirts zijn best pittig. Kwaliteit is wel goed

Snelle correcte afhandeling van zo te zien een goed product

Prima traject van bestelling tot levering

Helaas was het witte overhemd niet ok. Gaat weer retour. Een te doorzichtig overhemd. De zwarte is echt prachtig.

Waar naar z‘n geld! Fijne boxershorts

Eindelijk een goed passend t-shirt.

Ik ken Girav al lang maar lang uitgesteld om iets daar te kopen, vermoedelijk wilde ik er niet aan dat ik abnormale maten heb. Nu toch maar eens een t-shirt besteld en hij zit als gegoten! Gewoon perfect, voelt lekker, en stevig materiaal. Zoveel beter dan de standaard kledingmaten. Ik bestel sowieso vaker vanaf nu.

Prima levering, prima kwaliteit

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Betrouwbare leveringen

Precies wat ik verwacht had!!

Kwalitatief goed shirt, lavendel toffe kleur, juiste lengte en pasfit perfect. Paar boxers erbij besteld. Zitten als gegoten!

Super T-shirts

Verschillende kleuren T-shirts gekocht. Allemaal mooi van kleur en dankzij de maattabel ook prima passend. Ga Girav zeker bij andere aanbevelen en in de toekomst meer kopen.

Fijne lange shirts.

Met dit shirt zien ze mijn buik niet bij sommige oefeningen. Daar voel ik mij prettiger bij.

Ook na vele malen wassen blijft de pasvorm correct.

Zie boven

Premium kwaliteit t-shirt

Mooie kwaliteit en afwerking. Ook dat ze vrij lang zijn vind ik een prettige bijkomstigheid. Mooie kleuren ook

Goede producten snelle levering

Ik heb nu al een aantal keer bij Girav besteld en de producten zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee en de levering is altijd correct en snel.

Fijne stof en super pasvorm

Fijne tshirts voor een normale prijs

Lange slanke zoon. Maat S is super voor hem.

Goede pas vorm snelle levering

Snelle verzending, mooie broek

De 2e broek die ik besteld heb bij Girav en het stelt niet teleur. Niet heel goedkoop maar de kwaliteit is er naar. Tevreden met de aankoop. Verder was er verwarring over retourlabel maar dat is na een paar emails met de klantenservice opheldering. Men reageert in ieder geval snel en netjes.

pakket is niet aangekomen

mijn pakket is niet bezorgd, is dus niet ok om een brievenbus pakket te versturen, moet echt bezorgd worden

Helemaal goed !!!

De aanprijzing war helemaal niets mee. Girav deed wat het beloofde. Top product !!

Keizersgracht 424

1016GC Amsterdam