Prima levering, prima kwaliteit

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Betrouwbare leveringen

Precies wat ik verwacht had!!

Kwalitatief goed shirt, lavendel toffe kleur, juiste lengte en pasfit perfect. Paar boxers erbij besteld. Zitten als gegoten!

Super T-shirts

Verschillende kleuren T-shirts gekocht. Allemaal mooi van kleur en dankzij de maattabel ook prima passend. Ga Girav zeker bij andere aanbevelen en in de toekomst meer kopen.

Fijne lange shirts.

Met dit shirt zien ze mijn buik niet bij sommige oefeningen. Daar voel ik mij prettiger bij.

Ook na vele malen wassen blijft de pasvorm correct.

Zie boven

Premium kwaliteit t-shirt

Mooie kwaliteit en afwerking. Ook dat ze vrij lang zijn vind ik een prettige bijkomstigheid. Mooie kleuren ook

Goede producten snelle levering

Ik heb nu al een aantal keer bij Girav besteld en de producten zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee en de levering is altijd correct en snel.

Fijne stof en super pasvorm

Fijne tshirts voor een normale prijs

Lange slanke zoon. Maat S is super voor hem.

Goede pas vorm snelle levering

Snelle verzending, mooie broek

De 2e broek die ik besteld heb bij Girav en het stelt niet teleur. Niet heel goedkoop maar de kwaliteit is er naar. Tevreden met de aankoop. Verder was er verwarring over retourlabel maar dat is na een paar emails met de klantenservice opheldering. Men reageert in ieder geval snel en netjes.

pakket is niet aangekomen

mijn pakket is niet bezorgd, is dus niet ok om een brievenbus pakket te versturen, moet echt bezorgd worden

Helemaal goed !!!

De aanprijzing war helemaal niets mee. Girav deed wat het beloofde. Top product !!

Mooie kleing en goed passend voor de lange man

Snel geleverd en mooie kwaliteit en als je lang bent en de kleding is ook lekker lang en goed passend kun je alleen maar tevreden zijn. De prijs is redelijk hoog maar de kwaliteit is er ook naar.

Uitmuntend

Aan de verpakking kon ik al zien hoe goed Girav werkt, uitstekend goed en verzorgd verpakt. En de t shirts zijn mooi en zitten heerlijk.

Kwaliteit is goed snelle levering alleen een beetje aan de dure kant.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Mooi

Snelle levering en prima t-shirts

Dinsdagavond besteld en woensdagavond geleverd. Prima service

Tevreden

Makelijk te bestellen met de juiste maat.

Fijne lengte ,mooie hals boord

Goede kwaliteit pasvorm

Makkelijk bestellen en lekker geleverd

Eindelijk goed passende kleding

Na tientallen jaren net-niet-kleding te hebben gekocht (qua maat dan), is Girav een verademing. Eindelijk t-shirts, overhemden en truien die perfect aansluiten bij mijn lichaam. Ik heb een relatief lange rug en de langere kleding bedekt net even dat stukje dat normaliter ontbloot is. De kwaliteit is erg goed en gaat lang mee. Ook de service is goed. Ik kreeg snel reacties op vragen die ik had via de mail. Ik geef 4.5 sterren. Wat mij betreft kunnen ze twee dingen doen om 5 sterren te krijgen: 1) Een paslocatie, bv in de grote steden. 2) Lagere prijzen. Ik vind het toch nét iets te prijzig. Maar ja, je hebt het nodig dus je koopt het. Soms krijg ik het gevoel dat ze hun unieke propositie in de markt iets te commercieel uitbuiten, maar ik kan ernaast zitten :)

Uitstekende t-shirts met blijvende pasvorm

gewoon een goed product

Altijd lastig om voor mijn vriend van 2 meter shirts te kopen , nu hier besteld en ze zitten perfect! Aanrader!

Keizersgracht 424

1016GC Amsterdam