Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Betrouwbare leveringen
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Kwalitatief goed shirt, lavendel toffe kleur, juiste lengte en pasfit perfect. Paar boxers erbij besteld. Zitten als gegoten!
Top! Super dat zowel de shirts als de boxers perfect zitten. Bedankt voor je bestelling en veel draagplezier!
Verschillende kleuren T-shirts gekocht. Allemaal mooi van kleur en dankzij de maattabel ook prima passend. Ga Girav zeker bij andere aanbevelen en in de toekomst meer kopen.
Geweldig om te horen! Blij dat de maat en kleuren naar wens zijn. Dank je wel voor je vertrouwen en het aanbevelen!
Met dit shirt zien ze mijn buik niet bij sommige oefeningen. Daar voel ik mij prettiger bij.
Super! Veel draagplezier met de shirts!
Zie boven
Bedankt!
Mooie kwaliteit en afwerking. Ook dat ze vrij lang zijn vind ik een prettige bijkomstigheid. Mooie kleuren ook
Wij van Team Girav zijn blij met uw 10!
Ik heb nu al een aantal keer bij Girav besteld en de producten zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee en de levering is altijd correct en snel.
Dat horen wij graag, veel plezier van de shirts!
Fijne tshirts voor een normale prijs
Bedankt!
Lange slanke zoon. Maat S is super voor hem.
Bedankt voor uw 10! We wensen uw zoon heel veel draagplezier!
Goede pas vorm snelle levering
Bedankt voor de mooie 10!
De 2e broek die ik besteld heb bij Girav en het stelt niet teleur. Niet heel goedkoop maar de kwaliteit is er naar. Tevreden met de aankoop. Verder was er verwarring over retourlabel maar dat is na een paar emails met de klantenservice opheldering. Men reageert in ieder geval snel en netjes.
Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent en dat onze klantenservice u snel heeft kunnen helpen!
mijn pakket is niet bezorgd, is dus niet ok om een brievenbus pakket te versturen, moet echt bezorgd worden
Bedankt voor uw beoordeling. Onze klantenservice zal contact met u opnemen.
Originele beoordeling
Bedankt voor uw beoordeling. Onze klantenservice zal contact met u opnemen.
De aanprijzing war helemaal niets mee. Girav deed wat het beloofde. Top product !!
Wat een complimenten. Bedankt voor de 10!
Snel geleverd en mooie kwaliteit en als je lang bent en de kleding is ook lekker lang en goed passend kun je alleen maar tevreden zijn. De prijs is redelijk hoog maar de kwaliteit is er ook naar.
Bedankt voor uw beoordeling en de complimenten. We zijn blij dat u tevreden bent!
Aan de verpakking kon ik al zien hoe goed Girav werkt, uitstekend goed en verzorgd verpakt. En de t shirts zijn mooi en zitten heerlijk.
Bedankt voor uw beoordeling en heel veel plezier met uw aankoop!
Kwaliteit is goed snelle levering alleen een beetje aan de dure kant.
Bedankt voor uw beoordeling!
Mooi
Bedankt voor uw beoordeling!
Dinsdagavond besteld en woensdagavond geleverd. Prima service
Bedankt voor uw beoordeling en heel veel plezier met uw aankoop!
Makelijk te bestellen met de juiste maat.
Fijne lengte ,mooie hals boord
Bedankt voor de complimenten!
Goede kwaliteit pasvorm
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10! Bedankt!
Makkelijk bestellen en lekker geleverd
Bedankt voor uw mooie beoordeling en heel veel draagplezier!
Na tientallen jaren net-niet-kleding te hebben gekocht (qua maat dan), is Girav een verademing. Eindelijk t-shirts, overhemden en truien die perfect aansluiten bij mijn lichaam. Ik heb een relatief lange rug en de langere kleding bedekt net even dat stukje dat normaliter ontbloot is. De kwaliteit is erg goed en gaat lang mee. Ook de service is goed. Ik kreeg snel reacties op vragen die ik had via de mail. Ik geef 4.5 sterren. Wat mij betreft kunnen ze twee dingen doen om 5 sterren te krijgen: 1) Een paslocatie, bv in de grote steden. 2) Lagere prijzen. Ik vind het toch nét iets te prijzig. Maar ja, je hebt het nodig dus je koopt het. Soms krijg ik het gevoel dat ze hun unieke propositie in de markt iets te commercieel uitbuiten, maar ik kan ernaast zitten :)
Bedankt voor uw beoordeling en uw feedback! We zijn blij dat de kleding goed past en dat u tevreden bent met de kwaliteit en service. We nemen uw suggesties mee. Hopelijk tot de volgende bestelling!
gewoon een goed product
Bedankt voor de mooie 10! Hier zijn we trots op!
Altijd lastig om voor mijn vriend van 2 meter shirts te kopen , nu hier besteld en ze zitten perfect! Aanrader!
Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat u de juiste maat heeft gevonden voor uw vriend!