Even snel wat t-shirts besteld met de i-phone. Werkt goed en na 2 dagen alles correct ontvangen.
Bedankt voor uw reactie! Fijn dat alles soepel verliep en snel geleverd werd.
Polo, t-shirts, sokken: Zit lekker, alles goede kwaliteit, goed verpakt, snel geleverd. Nadeel: de hoge prijzen
Bedankt voor uw fijne reactie! Goed om te horen dat u tevreden bent – we begrijpen dat de prijs een aandachtspunt is en nemen uw feedback mee.
Kwalitatief goed spul! Gemakkelijk bestellen
Beste Jans, Bedankt voor uw fijne reactie – goed om te horen dat u tevreden bent!
Heb helaas nog niets mogen ontvangen. Volgens bezorger wel bezorgd. Heb gemeld aan bezorger maar nog geen reactie ontvangen. Update 14 Mei 2025. Nog steeds niets mogen vernemen van Post NL maar Girav Service heeft mij top geholpen door het probleem binnen no-time op te lossen. Heb gelijk nog een paar besteld, maar dan niet via Post NL, omdat T-shirts van Girav uitstekend bevallen. Eindelijk een merk die wel doet wat ze aangegeven en met een geweldige service.
Beste Jose, Wat vervelend dat u uw pakketje nog niet ontvangen heeft. Onze klantenservice heeft contact met u opgenomen om het pakketje te lokaliseren en te kijken naar vervolgstappen.
Originele beoordeling
Hou vol
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10, bedankt! 🚀
Wel mooie broek zat helaas rechts draai pijp Wel goede stof en was mij iets te wijd
Beste Rene, Bedankt voor uw feedback! Jammer dat de pasvorm niet helemaal naar wens was – we waarderen uw reactie en nemen het mee voor verbetering.
Uitstekende kwaliteit
Beste Hanni, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent, veel plezizer met uw aankoop!
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10! Bedankt! 😊
Beste Henk Jan, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het geven van een 10! Geweldig om te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Veel plezier met uw aankoop!
Polo's van prima kwalieteit, prima zittende model
Wij van team Girav worden superblij van uw 10! Bedankt!
Super kwaliteit shirts . En een snelle levering .
Beste Marja, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! ❤
Bestelllen en leveren als altijd vlot en correct. Producten van goede kwaliteit en passende maat.
Beste Rik, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Daar worden we blij van! 😊
Na vele jaren klant voor het eerst een six-pack T-shirts besteld. Deze keer afwijkend van mijn gebruikelijke shirts. Volgende dag in huis. Te groot en geretourneerd. Direct kleinere maat besteld en weer volgende dag ontvangen. Perfecte fit. Nog even wachten op het terugstorten van mijn eerste bestelling maar dat komt zeker goed,
Beste Job, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor uw geduld en vertrouwen.
Goede pasvorm, uitstekende stof en supersnel geleverd
Beste John, Hartelijk dank voor uw mooie woorden – we waarderen uw vertrouwen in onze kleding!
Prima shirts voor een nette prijs.
Beste Johan, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop. Veel plezier ermee!
Super kwaliteit en de perfecte lengte
Beste Toon, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en een mooie dag!
Uitstekende pasvorm, zit heerlijk!!
Beste Gerard, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent! Veel plezier met uw aankoop!
Mooie kleding die lekker draagt.
Beste Wil, Wat fijn om te horen! Bedankt voor uw mooie feedback en veel plezier met uw aankoop!
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10! 🚀 Bedankt!
Prima broeken besteld
Beste Skander, Bedankt voor uw fijne reactie – goed om te horen dat u tevreden bent!
De kwaliteit is zoals altijd heel goed. De maat verschilt nogal eens. Ik haal altijd dezelfde shirts, en de ene keer is de maat helemaal goed, de andere keer zijn de shirts wat krap. Dit is weer een krappe versie. Niet té krap, gelukkig
Beste Theo, Bedankt voor uw feedback! Onze excuses als de maat niet helemaal klopt; we hanteren een tolerantie van maximaal 2 cm. Als de T-shirts te klein zijn, kunt u ze uiteraard retourneren. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice op 020 47 21 002, van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00. We helpen u graag verder!
Kwaliteitskleding met zeer goede pasvorm voor een schappelijke prijs. Zeer tevreden over. Ook de leveringen gaan vlot.
Beste Ad, Hartelijk dank voor uw positieve reactie – geweldig dat u zo tevreden bent over de kwaliteit, pasvorm en service!
De bestelde chino broek is perfect qua pasvorm en draagt heel lekker. De langere maten zijn voor mij een uitkomst.
Beste Jaap, Wat fijn om te horen dat de pasvorm perfect is en de langere maten goed bevallen – bedankt voor uw reactie en uw 10!
Goede kwaliteit en pasvorm mooie materialen
Beste Ron, Hartelijk dank voor uw mooie woorden – we waarderen uw vertrouwen in onze kleding!
De S was er niet in de juiste lengte, de M was dan weer veel te lang, verhouding en overlap op assotiment is niet correct voor lange dunne mensen.
Beste Vincent, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de maatvoering voor u niet goed uitviel. Onze items verschillen inderdaad per model, en daarom adviseren wij om altijd de maattabel op de productpagina te raadplegen. Daar vindt u de specifieke lengtematen per artikel. Onze klantenservice helpt u daarnaast graag persoonlijk met maatadvies. U kunt ons bereiken via [email protected] of telefonisch op 020 247 2102. Wij denken graag met u mee om samen de juiste pasvorm te vinden die bij uw lengte en postuur past.