Top kwaliteit voor lange klanten

Uitstekend!

Welkomstkortingcode is niet volledig afgetrokken van totaalbedrag

3 Tshirts kosten 45 euro welkomst korting is 5 euro., geen verzendkosten. Maar moest 41,24 betalen???? Vandaag credtfaktuur betreffende het teveel betaald bedrag ontvangen. Snel en naar tevredenheid opgelost.

Snel het juiste product geleverd.

Mooie shirts. Goede pasvorm.

Extra lang, geen blote rug meer

Prima kwaliteit.

Snelle levering, van fijne tshirts van een goede kwaliteit met een perfecte pasvorm.

Goede kwaliteit shirts

Mijn bestelling werd snel geleverd en de shirts zijn prima!

uitstekend

Mooie producten van goede kwaliteit, snelle levering en goede communicatie

Mooie producten

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en snelle levering. Mooie shirts en naden blijven mooi recht in de was.

Is gewoon goed

Keurig verzorgd

Dit is mijn eerste bestelling .

Mooie t-shirts van goede kwaliteit . Snel geleverd

Snelle levering, goede kwaliteit, stof voel super.

Heel fijn hoe de shirts via de brievenbus snel geleverd worden. De shirts voelen heel comfortabel. De stof stof voelt echt goed. De pas vorm is ook super. Mijn man heeft meerdere modellen inmiddels, want soms is het fijn om een los zitten shirt te dragen en soms juist een prettig aangesloten shirt. Mijn man is erg blij met de lengte, geen “navel”-shirts meer na een paar keer wassen ;-)

Perfect passend zoals altijd

Nog elke dag blij Girav ontdekt te hebben

Op de website is alles goed te vinden en snelle levering.

Top product

Ben zeer tevreden over de levering en het product

Heel goed verpakt in een niet te grote doos. Snelle verzending. Mooie kwaliteit trui en vest. Past perfect.

De afgelopen maandag diverse kleding besteld en erg tevreden. Goede kwaliteit en draagt heel fijn. Ook de bezorgtijd is heel snel

Heerlijke trui die helaas in de naden krimpt

Het is een heerlijke trui die goed lang is. Van mij hadden de mouwen niet zo lang hoeven te zijn, maar ik had de trui beslist niet korter gewild. Direct na de eerste keer wassen (wolprogramma, 30 ºC, wolwasmiddel) gewoon liggend op het droogrek laten drogen. Helaas zit de trui nu net wat strakker bij de V-hals en de naden in de oksels zitten ook wat strakker. Van een heerlijke trui is het nu naar een prima trui gegaan, jammer! Toch kan ik het aanbevelen: heerlijk om ook de onderrug bedekt te hebben!

Mooi verpakt en mooie producten

Nette en casual kleding!

Past perfect super kwaliteit en snel geleverd

Perfecte shirts

De shirts zijn perfect en zitten erg goed. Door middel van de maatkiezer de goeie maat kunnen bestellen. Zeker nog een tweede keer bestellen

Snelle levering van groot assortiment

Mijn regelmatige bestellingen van t-shirts e.d. Kunnen alleen maar van Girav komen. Deze hebben alle maten in alle kleuren en gewenste lengten. De levering is accuraat en goed te volgen.

Duidelijke maat advies, snelle levering, keurig verzorgd verpakt, ga zeker vaker bestellen met 3 mannen rond de 2 meter

Super shirts en snelle levering

Besteld in de avond..volgende dag in huis.. Zeer tevreden met de pasvorm en kwaliteit.. Leuke aanbieding 3 stuks 45 euro en geen verzendkosten.. Dank hiervoor ..

Past perfect,fijn materiaal ,mijn echtgenoot is er blij mee!

Hetzelfde

Apollolaan 151

1077 AR Amsterdam

Over Girav

Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.