De shirts zijn van een goede kwaliteit en zitten lekker.
Hoi Fons, Wat fijn om te horen dat u blij bent met de shirts! Wij zijn blij dat de kwaliteit en het draagcomfort naar uw wens zijn. Bedankt voor uw review.
Geen consistentie in maten.
Beste Eric, Bedankt voor uw review. Wat verwarrend dat uw shirts groter uitvallen dan dat u verwacht had! We nemen via e-mail even contact met u op om dit te bespreken en een oplossing voor u te vinden.
Ik hoop niet dat de kwaliteit van de t shirts net zo gaan worden als de sokken...
Beste Ramon, Bedankt voor uw review. Wat jammer dat u niet tevreden bent met de kwaliteit van de sokken. Dat is uiteraard niet de bedoeling, we nemen even contact met u op om dit te bespreken en een oplossing te vinden. U heeft altijd garantie op uw Girav kleding, dus maakt u zich vooral geen zorgen over de kwaliteit. De kwaliteit van alle kleding is en blijft onverminderd goed, daar staan wij voor. Mocht er onverhoopt iets gebeuren met uw T-shirts, dan horen we het graag van u. Neemt u dan even contact op met onze klantenservice voor een oplossing.
Mooie kwaliteit van stof, erg fijn om lengtes te kunnen kiezen. Na de 1e bestelling al meerdere keren wederom besteld en van sok tot shirt, top!!!
Hoi Daniel, Dank u voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van de stof en de mogelijkheid om lengtes te kiezen. Dat u al meerdere keren hebt besteld, van sok tot shirt, dat maakt ons echt blij.
Mooie broek, moet nog gewassen worden, maar ziet er nu goed uit.
Hoi Diane, Wat leuk om te lezen dat de pasvorm zo mooi is! Bedankt voor uw fijne review. We hopen dat u nog veel plezier beleeft aan de broek.
Goede ervaring, maar de maat die ik zoek, is wel vaak uitverkocht.
Hoi Evert, Bedankt voor uw review! Fijn dat u een goede ervaring heeft gehad. Uw opmerking over de beschikbaarheid van maten nemen we ter harte.
Prima t-shirts waarbij rekening wordt gehouden met het feit dat er ook lange mensen zijn.
Hoi Kees, Dank u voor uw fijne review! Fijn om te horen dat de t-shirts goed passen en snel bij u zijn aangekomen. Wij doen ons best om ook voor lange mensen de juiste pasvorm te bieden, dus het is geweldig om te horen dat dit gewaardeerd wordt.
Mooie kwaliteit, vond hem wel duur.
Hoi Herman, Dank u voor uw review! Wij zijn blij te horen dat u de kwaliteit van de linnen broek waardeert.
Fantastisch product. Past precies. Goede maatvoering en nog een prachtig badlaken op de koop toe.
Hoi Ronald, Wat leuk om te lezen! Bedankt voor uw mooie review. Het doet ons goed te horen dat het product precies past en dat u ook blij bent met het badlaken.
2 shirts gekocht voor onder overhemden. Andere shirts zorgden altijd voor steviger zweten. Door de kwaliteit van Girav is dat nirt meer het geval! Heel blij mee.
Hoi Dennis, Wat fijn om te lezen dat onze shirts het verschil maken! Bedankt voor uw review. We zijn blij dat u zo tevreden bent met de kwaliteit.
Mooie t-shirts van goede kwaliteit en goede lengte!
Hoi Anet, Wat fijn om te lezen! Bedankt voor uw review. Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de lengte van de t-shirts.
Om te kijken naar meer mooie producten
Hoi Gerrit, Bedankt voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat het T-shirt zo goed past. We zien u graag terug bij Girav.
Man blij, dus vrouw ook blij. Eerste aankoop, maar er volgt vast meer.
Hoi Buskermolen, Wat leuk om te lezen! Bedankt voor uw review. Blij dat de shirts en de lengte goed bevallen. We zien u graag terug bij Girav!
Mooie kwaliteit shirt. Lekker lang! Geen blote buik meer wanneer ik m’n armen omhoog doe!
Hoi PJM, Wat leuk om te lezen! Wij zijn blij dat het shirt lekker lang is en precies doet wat het moet doen. Bedankt voor uw fijne review!
Ik bestel met enige regelmaat kleding bij Girav en dat is normaal gesproken prima. Het is soms lastig de juiste maat te bepalen. Normaal gesproken is XL- SLF mijn maat, maar soms zit er verschil in lengte tussen de polo's en de t-shirts. Polo's zijn soms beter in een maatje langer.
Hoi Maik, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u over het algemeen tevreden bent met onze kleding. Uw opmerking over de maatvoering is waardevol. Het klopt dat er soms kleine verschillen in lengte kunnen zijn tussen onze polo's en t-shirts. Voor de polo's kan een maatje langer inderdaad een betere pasvorm geven.
Blij met de polo’s met een langere lengte. Voel me nu veel comfortabel met het dragen.
Hoi Peter, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u blij bent met de polo's en dat de langere lengte zo goed bevalt. We zijn blij dat u zich comfortabel voelt.
Bestellen is vrij makkelijk. Maatvoering klopt grotendeels, er zit wat verschil tussen de producten, maar ruilen gaat ook makkelijk. Jammer dat dingen soms gewoon op zijn, geen probleem hoor, fijn dat het goed verkoopt, maar jammer als je net iets bedacht had. De meeste dingen gaan lang mee en blijven mooi. Soms een gaatje in een t-shirt bij de broekrand. En een goede klantenservice, met snelle en accurate antwoorden en oplossingen. Wij zijn heel bij met jullie.
Beste, Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review! Wij zijn blij te lezen dat u een tevreden klant bent. Zoals u weet, staat onze klantenservice altijd voor u klaar, mocht u ons ooit nodig hebben. Veel plezier gewenst met uw Girav kleding en tot ziens!
shirts blijven heel lang mooi na vaak wassen. draagt prettig en fijn dat ze zo lang zijn
Hoi Theo, Wat fijn om te lezen! Bedankt voor uw review. Het is geweldig om te horen dat de shirts zo lang mooi blijven en prettig dragen.
Gewoon goed! Bestelling echt de volgende dag binnen, velen beloven het, Girav maakt het waar! En een mooi strandlaken in de aktie.
Hoi Gerard, Wat leuk om dit te lezen, bedankt voor uw mooie review! Fijn dat de bestelling de volgende dag al binnen was en dat het strandlaken een leuke verrassing was. Welkom bij uw vertrouwde adres!
Helaas waren de boxershorts niet de juiste maat. Heb de maattabel gehanteerd maar was niet juist. Heb de boxershorts retour gestuurd en wacht nu op de terugbetaling.
Beste Gert, Bedankt voor uw review. Wat jammer om te lezen dat de maattabel geen uitkomst geboden heeft voor het bepalen van de juiste maat. Als u hulp kunt gebruiken bij het kiezen van de juiste maat, kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen. Wij helpen u graag! Over uw retourzending; u ontvangt uw terugbetaling binnen 5-7 werkdagen na ontvangst van de retour in het distributiecentrum. Wij sturen u een creditfactuur ter bevestiging.
Goedemorgen, ik wacht nog steeds op mijn refund.
Beste Else, Bedankt voor uw review. Ik zie wij uw retour op 6 mei hebben ontvangen, deze is op 11 mei aan u gecrediteerd. U heeft hiervan een creditfactuur per e-mail ontvangen. Wellicht hebben uw review en het verwerken van de terugbetaling elkaar gekruist. Het is goed om te weten dat het 5-7 werkdagen kan duren voordat uw retour verwerkt wordt, na ontvangst in het distributiecentrum. Indien u vragen hierover heeft, staat onze klantenservice altijd voor u klaar!
Hoi Jan, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent.
Tevreden over model en kwaliteit
Hoi Dick, Dank u voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het model en de kwaliteit.
Erg blij met Girav, de kwaliteit is erg goed en ook na vaak wassen blijft de pasvorm top.
Hoi N, Wat fijn om te lezen! Bedankt voor uw mooie review. Het is geweldig om te horen dat de kwaliteit en pasvorm ook na meerdere wasbeurten top blijven. Dat is precies waar wij naar streven.
Alleen maar positief. De contacten zijn vriendelijk, zakelijk to the point. Wij zijn al meerdere jaren zeer tevreden met Girav.
Hoi Math, Dank u voor uw fijne review! Het is geweldig om te horen dat u al meerdere jaren tevreden bent met Girav. Wij waarderen uw vertrouwen enorm.
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.