De door mij ontvangen producten waren teleurstellend qua maatvoering. Ik ben echter heel goed geholpen door de klantenservice die duidelijk echt van dienstverlening begrip heeft. Dank je wel, Girav.
Beste Eleanor , Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat de pasvorm van de shirts anders lijkt te zijn dan u gewend bent. Onze klantenservice neemt via de e-mail graag contact met u op om dit samen met u te bekijken en te onderzoeken waar dit aan kan liggen.
Originele beoordeling
Ik heb hetzelfde maat (LF) besteld als alle andere bestellingen en nu lijkt alles langer te zijn. Het lubbert allemaal een betje nu naar beneden terwijl het vroeg gewoon goed ruim pastte. Ik weet het niet. Altijd mooie pasvorm maar nu niet meer.
Jammer dat de sweater zo prijzig is
Beste Esther, Heel erg bedankt voor uw leuke review. Wat fijn dat u zo blij bent met onze T-shirts. Wij hebben geregeld acties waar mogelijk een leuke sweater voor u tussen zit.
Snel Goed Zit uitstekend
Hallo Martinus, Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat de levering snel was en dat het product goed zit. Daar doen wij het voor!
Goede pasvorm en kwaliteit
Beste Erna, Wat een leuke review. Dank daarvoor. Fijn te horen dat u blij bent met onze pasvorm en kwaliteit.
Dit is vraag 3
Beste Meneer of mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Onze klantenservice zal contact met u opnemen over uw opmerking via de mail. Tot zo. EDIT: Onze klantenservice probeert graag contact met u op te nemen over uw opmerking, maar helaas lukt dit niet omdat dit e-mailadres niet in ons accountsysteem voorkomt. Zou u contact met ons willen opnemen via [email protected]? Dan kunnen we samen bekijken hoe we dit het beste kunnen oplossen.
Perfect, doen wat ze beloven
Hoi Thomas, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over het materiaal en dat wij doen wat we beloven! Ik dank u hartelijk voor uw review.
De maat aangeven was erg goed. Pasvorm inderdaad uitstekend en mooie kwaliteit.
Hoi Nienke, Wat fijn om te lezen! Hartelijk dank voor uw mooie review. Het doet mij veel plezier dat de maatindicatie goed heeft geholpen en dat u tevreden bent over de pasvorm en kwaliteit.
Jarenlang shirts gekocht. Tot iemand besloot de shirts kleiner te maken met als gevolg dat ze niet meer passen.
Beste Sjoerd, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat u een slechte ervaring heeft gehad en dat de shirts niet meer passen zoals u gewend was. Onze klantenservice zal contact met u opnemen via de mail om dit verder met u te bespreken en te kijken hoe we u kunnen helpen.
Producten zijn goed van girav Het is alleen een grote ergenis dat als je wat hebt besteld je tablet niet kunt opstarten en overal die storende advertenties moet zien en wegklikken van girav. Is voor mij een reden zo weinig mogelijk te bestellen
Bedankt voor uw review en uw eerlijke feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de producten. Tegelijkertijd vinden wij het vervelend om te lezen dat u hinder ervaart van de advertenties na uw bestelling. Wij begrijpen dat dit als storend kan worden ervaren en dat dit invloed heeft op uw bestelervaring. Dank u wel dat u dit met ons deelt.
Mooie spullen van merinoswol, tevreden over de kwaliteit en prijs! Zal zeker terugkomen!
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en de merinowollen producten. Geweldig dat alles naar wens is en dat u de kwaliteit waardeert. Wij zien u graag nog eens terug!
Girav is mijn go to kledingshop! Het is iets wat aan de prijs maar dat mag ook wel voor de kwaliteit die geleverd wordt! Met daarbij een perfecte pasvorm is het op en top! Ook de service die girav standaard bied zijn super.
Hoi Rob, Wat fijn om te lezen! Ik dank U hartelijk voor deze geweldige review. Het is super om te horen dat de kwaliteit, pasvorm en service aan uw verwachtingen voldoen. Dat motiveert ons enorm om dit zo te blijven doen!
Goede kwaliteit
Beste Bart, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit. Daar zijn wij erg blij mee. Wij zien u graag nog eens terug!
Blijven heel lang mooi! Goede kwaliteit. Maat advies via website klopt!
Hoi Nynke, Wat leuk om te lezen! Hartelijk dank voor uw fijne review. Het doet mij goed te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en dat het maatadvies goed heeft geklopt.
Nou zo dus..
Hoi Bonne, wat leuk om te lezen! Ik ben blij dat u tevreden bent over de kwaliteit, pasvorm en snelle levering. Bedankt voor uw review!
Blijven lang mooi en fijn dat ze langer zijn
Hoi Ronald, Hartelijk dank voor uw fijne review! Het is geweldig om te horen dat de shirts lang mooi blijven en dat de extra lengte bevalt.
Heel fijn stofje
Hoi Bernard, Hartelijk dank voor uw fijne review! Het doet mij veel plezier om te horen dat u zo blij bent met het stofje.
Goede stevige kwaliteit
Hoi Wim, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit.
Helemaal goed.
Hoi Jeffrey, wat fijn om te lezen dat u zo blij bent met uw aankoop! Ik ben blij dat de levering snel was en dat het zo lekker zit, ook tijdens het sporten. Bedankt voor uw review!
Besteld en de volgende dag werd het al geleverd. Erg blij met de aankoop
Beste G, Hartelijk dank voor uw fijne review! Het is geweldig om te horen dat u zo blij bent met uw aankoop en dat de levering zo snel ging.
Super items ze zitten heel fijn! Wel wat prijzig maar dat is niet erg als het deze kwaliteit bevat :)
Hoi Thomas, Wat leuk om te lezen, hartelijk dank voor uw fijne review! Het doet mij veel plezier dat u zo tevreden bent over de kwaliteit. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen!
Fijne lange t-shirts en snelle verzending
Hoi Marco, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met de lange t-shirts en de snelle verzending! Ik vind het geweldig dat u ons aanbeveelt. Bedankt voor uw mooie review
Ik heb voor de eerste keer bij jullie 2 t-shirts besteld. Ben super geholpen met de maatvoering. De kwaliteit van de shirts vind ik super. Waar voor mijn geld. Ga nog meer bestellen.
Hoi Han, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw eerste bestelling bij ons! Ik ben blij dat ik u goed heb kunnen helpen met de maatvoering en dat de kwaliteit van de shirts helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Super dat u waar voor uw geld heeft gekregen. Ik kijk uit naar uw volgende bestelling!
Super shirts die super lang mooi blijven!
Hoi Henk, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw t-shirts! Ik ben blij dat ze super lang mooi blijven. Bedankt voor het delen van uw ervaring!
Snelle service, goede maten
Hoi Gerrit jan Wat fijn dat u zo tevreden bent met uw shirts en onze service! Ik vind het geweldig om te horen dat de maten goed uitpakken en dat alles snel bij u was. Bedankt voor uw mooie review en voor het aanbevelen van Girav!
Hoi Jac, Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten! Ik ben blij dat uw bestelling zo snel bij u was en dat u tevreden bent. Bedankt voor uw aanbeveling!
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.