Ik zocht al tijden naar een T-shirt waarvan de boord niet uitlubbert na 1 dag dragen. Deze boord blijft na dagen dragen nog steeds goed.
Beste heer/mevrouw van Hees, Wat fijn dat u zo tevreden bent met de boord van uw nieuwe T-shirt. Dat horen we uiteraard graag! Veel plezier met uw bestelling gewenst!
De lengte is prima voor mijn figuur. iets teveel buik waardoor andere T-shirts makkelijker omhoog kruipen. Niet meer!
Hi Sip, Dank voor uw review! Fijn dat u tevreden bent met de lente van het T-shirt, waardoor het omhoog kruipen van uw T-shirt verleden tijd is. Veel plezier ermee gewenst!
De maattabel in acht genomen en ervan uitgegaan. Alles was te klein en de zending geretourneerd. Wacht nog op mijn geld.
Beste Jan, Bedankt voor uw review. Wat jammer dat uw bestelde items te klein uitvielen. Mijn excuses dat de maattabel niet het juiste inzicht heeft gegeven. Ik stuur u even een e-mail om de status van uw retourzending te bespreken.
T-shirts zitten perfect, ik kom vaker terug.
Beste R.c. Koster, Wat fijn om te lezen! Bedankt voor uw mooie review. Het doet mij goed te horen dat de T-shirts perfect zitten en dat u terugkomt.
2 trainingsbroeken besteld en de volgende dag in huis. Al jaren bij andere bedrijven trainingsbroeken besteld, vaak te wijd en net te kort. Op de site van Girav, geeft je je lengte, gewicht en postuur op en krijg je advies welke maat en lengte je moet nemen. Perfecte pasvorm, zowel de lengte als de breedte. Wel zijn ze prijzig, hoop dat ze lang meegaan. Als ze een keer in de aanbieding komen, wil ik er wel 2 bijbestellen.
Hoi Peter, Wat fijn om te lezen, hartelijk dank voor uw review! Het is geweldig om te horen dat de pasvorm zo goed uitpakt dankzij ons maatadvies. Ik hoop dat u nog lang plezier heeft van uw trainingsbroeken!
De bestelling kwam de volgende dag al.Helaas hadden we toch 1 lengtemaat groter moeten nemen en hebben we de bestelling geretourneerd.Helaas kunnen we nu geen gebruik meer maken vd aanbieding 2+1 gratis.We hadden juist daarom 6 polo’s besteld en betaald.Mooie kwaliteit en kleuren!!
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en de mooie woorden over onze polo’s, kwaliteit en snelle levering. Fijn om te horen dat dit goed is bevallen. Jammer dat de maat toch niet helemaal juist was en dat u hierdoor geen gebruik meer kunt maken van de 2+1 actie. Wij begrijpen dat dit vervelend is, zeker aangezien u hier juist uw bestelling op had afgestemd. Onze klantenservice zal hierover contact met u opnemen per e-mail, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing met betrekking tot het behouden van de korting. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag.
Heel prettig had een vest met een kapotte rits Erg fijn opgelost via Girave !
Hoi Andy, Hartelijk bedankt voor uw fijne review! Het doet mij erg goed te horen dat het vest met de kapotte rits naar tevredenheid is opgelost.
Hoi Jhm, bedankt voor uw review! Fijn dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Ik neem de opmerking over de diepte van de V-hals graag mee.
Makkelijk bestellen, mooie polo’s, fijne (L) lengte!
Hoi Anne, Wat leuk om te lezen, hartelijk dank voor uw fijne review! Fijn dat de polo's en de lengte goed bevallen.
Had dikkere stof verwacht
Beste Coen, Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat de stof niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij begrijpen dat dit een belangrijk aspect is bij de keuze voor een product. Mocht u hierover vragen hebben of advies willen over een alternatief dat beter aansluit bij uw wensen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder. Met vriendelijke groet,
Elke bestelling wordt snel bezorgd. Prettig breed assortiment. Kon gebruik maken van de Polo-actie: 3 shirts voor de prijs van 2. Mooie kleuren en materiaal. Voor mij een prima pasvorm ook weer. Ik kijk altijd eerst even bij Girav als ik weer iets nodig heb!
Hoi Matt, bedankt voor uw fijne review! Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent over de snelle bezorging, het assortiment en de pasvorm. We zien u graag terug!
Goede kwaliteit. Mooi shirt
Hoi Cornelis, Wat fijn om te lezen! Hartelijk dank voor uw mooie review en het hoge cijfer. Dit motiveert ons enorm om zo door te gaan.
Prima geregeld. Keurig op tijd. T-shirts passen goed maar dat wist ik al
Hoi Peter, bedankt voor uw fijne review! Leuk om te horen dat alles naar wens was en dat de T-shirts goed passen.
Ontvangen overhemd te groot, retour gestuurd en wacht nu op terugbetaling. Kan nog geen volledig beeld geven
Beste Eugène, Bedankt voor uw review. U kunt bij ons altijd kosteloos retourneren binnen 100 dagen. Ik zie tevens dat vandaag uw order gecrediteerd is. Tevens heeft de klantenservice contact met u opgenomen om er zeker van te zijn dat u tevreden bent en te kijken of we u nog ergens mee kunnen helpen. Fijne dag!
De hemden zitten als gegoten De maat is prima. Al bestel ik ze voor m'n vader, maar dan in een andere maat draag ik ze ook.
Hoi Karin, Wat leuk om te lezen, hartelijk dank voor uw fijne review! Het is geweldig om te horen dat de hemden zo goed zitten en dat de maten kloppen.
De kleding is goed, vooral voor lange mensen. Wel voelt het alsof de prijzen hier ook naar gemaakt worden dat is jammer. Goedkopere kleding/jassen mag soms ook wel eens.
Hoi Brian, Bedankt voor uw review en de mooie woorden over onze kleding! Fijn om te horen dat onze jassen goed bevallen, zeker voor lange mensen. Uw feedback over de prijzen neem ik graag mee. Wij begrijpen dat dit een belangrijk punt is en wij werken er altijd aan om de beste kwaliteit te bieden voor een eerlijke prijs.
Ziet er goed uit
Hoi Fred, Hartelijk dank voor uw fijne review! Het doet mij veel plezier om te lezen dat u tevreden bent.
Reageren heel snel. En komen met passende oplossing bij problemen.
Hallo Marc, Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat u tevreden bent met onze service. Ik zal dit zeker doorgeven aan het team.
Alles past bij mij. Model, kleur, kwaliteit en de iets langere lengte. Snelle levering en goede service.
Hallo Robert, Hartelijk dank voor uw fijne review! Het doet mij erg goed te horen dat alles naar wens is: het model, de kleur, de kwaliteit en de lengte. Fijn dat u ook tevreden bent over de levering en service.
Hoi Mark, Hartelijk dank voor uw fijne review! Het doet mij erg goed te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm.
Super snelle levering en hele fijne lange shirts
Hoi Hans, Wat fijn om te lezen! Hartelijk dank voor uw mooie review. Het doet mij veel plezier dat u zo tevreden bent over de pasvorm en de levering.
Na vele jaren en ve tientallen was beurten lijken ze nog als nieuw.
Beste Hendrik, Bedankt voor uw review en wat leuk te horen dat u zo tevreden bent met onze T-shirts. Hier zijn we van team Girav trots op.
Kwaliteit had iets beter gemogen, vind ze nogal dus vergeleken met bijvoorbeeld die van de Hema. Zou ook graag mijn geld van de retour ontvangen voordat ik een review mail krijg.
Beste Arthur, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de t-shirts. Uw opmerking over de kwaliteit neem ik ter harte. Wat betreft uw retour: het spijt me dat u de reviewmail heeft ontvangen voordat uw terugbetaling is verwerkt. Ik begrijp dat dit verwarrend is. De beoordelingsverzoeken worden een week na het plaatsen van de bestelling geautomatiseerd uitgestuurd. U heeft 100 dagen retourrecht en het verwerken van retouren duurt 5-7 werkdagen na ontvangst van uw retour, waardoor het aannemelijk is dat het beoordelingsverzoek en uw retour elkaar kruizen. Ik neem via e-mail even contact met u op om de status van uw retourzending te bespreken.
Via email ook al gereageerd richting Girav.
Beste Rob, Bedankt voor uw review. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. Onze excuses dat u de broek in de verkeerde kleur heeft ontvangen! Ik zie dat u ook al via e-mail contact heeft opgenomen over het verkeerd ontvangen artikel. Uw e-mail heb ik niet terug kunnen vinden dus onze klantenservice neemt even contact met u op om dit op te lossen.
Lekker zittende t-shirts... goede pasvorm ook na heel veel wassen... Lekker lang,dan kruipen ze ook niet uit de broek... ;-)
Hoi Peter, Wat leuk om te lezen! Ik ben blij dat de t-shirts zo goed zitten en dat de pasvorm ook na veel wassen nog prima is. Dat is precies waar we naar streven. Bedankt voor uw fijne review!
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.