Bestel ze al jaren blijven goed van kwaliteit
Hoi Miranda, Wat fijn om te lezen! Bedankt voor uw trouwe steun en voor het delen van uw ervaring. Wij zijn blij te horen dat onze producten al jaren aan uw verwachtingen voldoen.
Op de website stonden de lengtematen. Deze kloppen niet met de werkelijkheid waardoor we nog steeds "hoogwater" broeken hebben! Ik heb inmiddels een prettig contact met de klantenservice van Girav gehad en ben tevreden over de kwaliteit van de broeken (fijne dikke stof en ziet er netjes uit voor een joggingbroek), maar dat doet niet af aan het feit dat onze zoon van 1.80 m bij de broek met standaard lengte (geschikt voor een lengte tot 1.85m volgens de maattabel van Girav) nog steeds "hoog water" lengte heeft. Kijk dus niet teveel naar de maattabel die op de website staat.
Beste Lars, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat jammer dat de maattabel voor u niet geholpen heeft met het bepalen van de juiste lengtemaat! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat uw broeken nog steeds te kort uitvallen. Ik neem via e-mail even contact met u op om dit met u te bespreken en op te lossen.
Originele beoordeling
Niet meer het gedoe met te korte shirts, ben al jaren klant en gaat altijd goed. Ook goed te zien dat ze innoveren binnen de polo's
Hoi, Wat fijn om te lezen! Wij zijn blij dat u al jaren met plezier klant bent en dat onze kleding goed bevalt. Het is mooi om te horen dat u de innovaties binnen de polo's opmerkt. Bedankt voor uw review!
Ik had een overhemd voor mijn man besteld. Dit was op korte termijn en was voor het afscheid van zijn moeder. Echter er zat een weeffout in. Ik heb toen met een collega van jullie gesproken en heeft nog geprobeerd om op tijd een nieuwe af te leveren. Dit is helaas niet bij ons op tijd aangekomen. Mijn man heeft toen een ander nieuw shirt van Girav gedragen en dat stond hem ook prachtig. Bedankt voor de geweldige service.
Hoi Petra, Wat een mooie review, dank u wel! Het doet ons goed te horen dat onze klantenservice u goed heeft kunnen helpen en dat uw man er uiteindelijk prachtig bij liep. We zien u graag terug bij Girav.
Twee meter lang, geen sportschool spieren, 100 kilo, ik heb de xl nodig. In het maatadvies stond L, dat klopt niet. Truien zitten heerlijk en hebben allemaal dezelfde pasvorm, geen grote afwijkingen dus makkelijk met zekerheid bestellen. En de volgende dag echt voor de deur!
Hoi E.D., Dank u voor uw review! Fijn om te horen dat de truien heerlijk zitten en dat de levering zo snel was. Uw opmerking over het maatadvies nemen wij zeker mee.
Perfecte pasvorm
Beste Bert, Dank voor uw mooie cijfer! Een 10, daar zijn we blij mee! Veel plezier gewenst met uw bestelling!
Zie hierboven
Hoi Zoltan, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de pasvorm.
Goede maat
Hoi Pietje, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de maat goed zit.
Goed.
Hoi Abraham, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product en de prijs.
Hoi Kees, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de pasvorm. We zien u graag terug bij Girav!
Goede pasvorm
Hoi Meggie, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm.
Contact met de medewerkers is fijn. Denken mee, helpen mee. Kleding is mooi en voldoet aan de verwachtingen. Blij met deze kleding voor langere mannen. Komt er ook voor vrouwen?
Hoi Av, Wat fijn om te lezen dat u een goede ervaring heeft gehad! Het is mooi om te horen dat onze medewerkers meedenken en dat de kleding aan uw verwachtingen voldoet. Uw vraag over dameskleding is een mooie suggestie, wij nemen die zeker mee!
Ik ben ervan overtuigd dat mijn wasmachine een persoonlijke vete heeft met mijn kleding, maar bij de shirts van Girav geeft hij het op. De kwaliteit blijft top en de pasvorm is na vijftig keer wassen nog steeds zoals hij hoort te zijn, in plaats van dat ik eindig met een naveltruitje. Eindelijk kwaliteit die langer meegaat dan mijn goede voornemens!
Hoi Menno, Wat een geweldige review! Wij zijn blij te horen dat onze shirts de strijd met uw wasmachine glansrijk winnen. Kwaliteit die na vijftig wasbeurten nog steeds perfect zit, dat is precies waar wij voor staan. Bedankt dat u dit met ons deelt!
Heel blij mee, mooie lengte geen gezeur, top spul
Hoi Ronald, Wat fijn om te horen! Bedankt voor uw review. We zijn blij dat u zo tevreden bent.
De artikelen keurig verpakt, en een zeer mooie kwaliteit ik ben er heel blij mee
Hoi Willem, Wat fijn om te lezen! Bedankt voor uw mooie review. Het doet ons goed te horen dat de artikelen keurig zijn aangekomen en dat u zo tevreden bent met de kwaliteit.
In vergelijking met Alan Red en McGregor zijn de shirts van Girav absoluut “next level”. Pasvorm, kwaliteit, dikte, levensduur top !
Hoi Mike, Wat een geweldige review, dank u wel! Fijn om te horen dat onze shirts u zo bevallen. Pasvorm, kwaliteit en levensduur zijn precies waar wij elke dag aan werken, dus dit is heerlijk om te lezen.
Zit supet
Hoi Ed, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat uw kleding als gegoten zit. Veel plezier ermee gewenst!
Goed, producten voldoen en levering is vlot. Als we al iets negatiefs mogen zeggen is dat het; bovenkant markt is kwa prijzen voor witte t-shirts .
Beste Flavio, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles naar wens is en de levering vlot verliep. We begrijpen uw opmerking over de prijs. Onze T-shirts zijn inderdaad wat hoger geprijsd, maar daar staat kwaliteit, pasvorm en duurzaamheid tegenover. We hopen dat u daar ook op de lange termijn plezier van heeft!
Overzichtelijke webshop. Makkelijk dat ze je maat onthouden n.a.v. je vorige bestelling, scheelt een hoop opzoeken... Snelle levering met Track and Trace mogelijkheid. Ideal betalen, geen punt. Ik kan niet wachten tot mijn volgende shirts te klein worden
Hoi Ronald, Wat leuk om te lezen! Dank u voor deze fijne review. Fijn dat de maatopslag goed van pas komt en dat de levering vlot verliep. We hopen dat u nog lang plezier heeft van uw shirts!
Snelle Levering
Beste Erik, Bedankt voor uw review en fijn te horen dat u zo tevreden bent met onze levering. Veel plezier van uw items.
Prettig en goed!
Hoi Henk, Wat leuk om te lezen! Bedankt voor uw mooie review. Wij zijn blij dat de maattabel goed van pas is gekomen en dat u tevreden bent over het materiaal en de levering.
Ik bestel al jaren bij Girav, voor zover ik kan nagaan vanaf het moment dat ze op de (Nederlandse) markt kwamen. Altijd goede kwaliteit, en altijd goede service
Hoi Berry, Wat fijn om te lezen dat u al zo lang met plezier bij ons bestelt! Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij dat u altijd tevreden bent over onze kwaliteit en service. We zien u graag terug bij Girav!
Hele fijne T shirts , fijn op lengte
Hoi R.A, Bedankt voor uw fijne review! Wij zijn blij dat de T-shirts goed bevallen en dat de lengte naar wens is.
Snelle levering genieg keuze
Hoi Hediye, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering! Bedankt voor uw review.
Vriendelijk advies bij retourzending en meteen nieuwe bestelling verzorgd die de volgende dag werd geleverd.
Hoi Joyce, Wat fijn om te lezen dat u zo goed geholpen bent bij uw retourzending en dat de nieuwe bestelling snel bij u was. Dank u voor het delen van uw ervaring!
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.