top.

geweldig

Zeer goed passende t-shirts en mooie kleuren

Goede service en snelle kosteloze verzending. De shirts zitten altijd goed, mits je de juiste maat besteld. Ik ben er erg blij mee.

Híer kan je alle maten vinden.

Goed voor mensen die lang zijn.

Super kwaliteit

Lekker lang en prima pasvorm

Snelle service en perfecte T shirts

Snelle bezorging en kwalitatief goede T-shirts

Zeer tevreden. Mooi Product. Uitstraling en service voelen vertrouwt.

TOP

Iets duurder maar veel beter

Ik koop deze t-shirts voor mijn lange wederhelft die er erg tevreden over is en pas als er gaten in vallen (en dat duurt lang) worden ze poetsdoeken. Ze zijn niet goedkoop maar ze blijven mooi, gaan echt lang mee en zijn frustratieloos! Ik heb vroeger zoveel t-shirts voor hem gekocht die toch krompen, dat is pas duurkoop!

Prima kwaliteit

1e keer besteld, maattabel aangehouden, past prima,

Past perfect, schijnt alleen door

Had de heavy shirts besteld, alleen schijnen die nog steeds door. Pasvorm is wel perfect, netjes de maat hulp gebruikt. Normaal heb ik een M, deze gaf aan een S. En dat klopt dus!

Top, graag nog meer gevarieerd aanbod

Vlot en correct.

Vlot en correct.

Top, mijn Oma van 96 is super blij met jullie lange shirts!

Erg tevreden over de kwaliteit van de T-shirts

Snelle levering! Fijn dat de bestelling in de brievenbus kan dus hoeft niet thuis te blijven.

Alles goed en volgens afspraak.

Alles prima.

Mooi materiaal. Prima verzorgd

Goede pasvorm

Heb weer 6 T-shirts besteld, geen witte want deze krimpen licht en de kleuren T-shirts niet. Verder goede pasvorm en zitten plezierig met name op de rug door de lengte.

100%

Alles klopt. Eindelijk. Voorlopig geen andere polo's of t-shirts meer.

snel geleverd, goede kwaliteit

Zeer snel geleverd, goede kwaliteit, artikelen die niet pasten zijn per direkt gecrediteerd

Mooie shirts en sportTShirt's

Na een foutieve bestelling van mezelf, geld direct retour gekregen zonder hoeven te mailen, nieuwe juiste maat gekocht. Wat een service!

Goede lange t shirts waardoor ik geen blote rug meer heb.

Snel geleverd, goede kwaliteit!

Snel geleverd, goede kwaliteit

Uitstekende pasvorm! Genieten! !!

Blij met m'n aankoop! Ga zeker nog iets bestellen! !

Prima kwaliteit en pasvorm

Ach, dat de prijs wat aan de hoge kant is neem ik maar voor lief. De kwaliteit is goed en er wordt snel geleverd

super blij!

Super mooie shirt voor onze 4 zoons en mijn man. Ze zijn allemaal erg lang en hebben een slank postuur, ideaal dat je de lengte en breedte zelf kan kiezen! Onze zoons zouden nog wel meer prints willen zien, zodat ze er meer kunnen bestellen.

Uitstekend en snel

Snelle levering, producten voldoen volledig

Apollolaan 151

1077 AR Amsterdam

Over Girav

Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.