Goede shirts, voldoen aan de beschrijving

Goede kwaliteit en veel keus

Goede pasvorm, t-shirts blijven mooi na meerdere keren wassen, veel keus, overzichtelijke website en snelle levering.

Snel geleverd en de producten voldoen aan mijn verwachting!

Ik heb Barcelona shirts besteld in L/LF en Livorno in 42 mouw7 L, daarvan is de mouw nét lang genoeg. De Bergamo en de Bari light heb ik in L/XLF besteld. Die zijn qua mouwlengte super! De pasvorm van alle producten is uitstekend. Jeroen (201 cm)

Ben ontzettend blij dat GIRAV bestaat.

Kwaliteit TOP. Modellen TOP. Prijs TOP.

Passen altijd prima

gewoon goed

Niks aan toe te voegen

Goede pasvorm mooie kwaliteit

Goede pasvorm mooie kwaliteit

Zoals altijd perfect

Goede pasvorm en kwaliteit

Geweldige kwaliteit

Heerlijk stretchy, kleurvast en heerlijk lang!

Mooie kwaliteit en pasvorm!!

Snelle levering en perfect passend

Mooie kwaliteit

Fijne lange T-shirts en mooi op tijd geleverd

Goede kwaliteit!

Ik verwacht net zo tevreden als de witte shirts.

Top shirts

Top shirts

prima service

De shirts waren helemaal conform de beschrijving op de site. Prima lengte en fijne kwaliteit. Ga zeker vaker bestellen!

3 e keer t-shirts besteld. Kwaliteit en pasvorm is ongekend.

Top shirts, snel geleverd.

Top shirts, snel geleverd.

Past precies, mooie fitting, goede kwaliteit!

Goed product!

Eindelijk kleding die past!

Snelle levering! En eindelijk kleding die past. Wel wat boven ons budget, maar dan moeten we maar met aan met maar bestellen en de sale goed in de gaten houden!

Goede ervaring

Vanaf het begin dat ik t-shirts besteld,snel en keurig geleverd. Shirts blijven netjes . Mooie lengte en goed op de body aangesloten, zelfs na geregeld wassen. Hopelijk komt de bangkok shirts nog eens in het grijs.

Heerlijke, goed passende kleding en snelle verzendservice

Mijn 1.90m en complementair bourgonidisch uiterlijk doen mij altijd weer glim- nee schaterlachen waneer de girav z'n nek om de hoek van het busje van onze postbezorger steekt! Top service weer en prachtige proudcten!

Prima pasvorm

Prima pasvorm en snel geleverd.

Eindelijk passende shirts

Fijn dat ik eindelijk weer shirts kan dragen die niet na 1x wassen veranderen in een naveltruitje. Lekker vormvast en in erg goeie tinten te verkrijgen, ik draag de Sidney nu praktisch alleen nog maar.

super snel, super service en super assortiment

Snel geleverd, prima kwaliteit en pasvorm.

Zou mooi zijn als er zoiets als een T shirt abonnement zou zijn. Iedere maand 1 shirt erbij.

Apollolaan 151

1077 AR Amsterdam

Over Girav

Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.