De waren zijn net zo fijn als de medewerkers.

Blijft super spul tegen een betaalbare prijs. En daar zit nu net het gevaar in. De collectie mag veranderen. Kan niet meer uitbreiden door "heb ik al....".

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, misschien wel iets aan de (te) dure kant...

Goede klantenservice

Na ontvangst van mijn bestelling bleek een stuks de verkeerde maat te zijn. Na contact met klantenservice werd direct een vervanging gestuurd en hoefde ik enkel het verkeerd geleverde item terug te sturen. Tevens werd mij een paar sokken gestuurd die men als aanbieding vergeten was met de bestelling mee te sturen.

Betrouwbare webshop maar niet alle producten geschikt voor gemiddeld lange mannen

Prima site en goed assortiment. Alleen val ik net tussen mouwlengte 6 en 7 in en is er geen oplossing voor de ‘tamelijk lange’ man (1.93)

goede shirts, goede verpakking

prima kwaliteit

Netjes, voldoet aan mijn verwachtingen! Kost wat, maar dan heb je ook wat. Super.

Zeer fijn en lang shirt

Super fijn product

de belofte voor een ieder een t shirt klopt. Met reguliere t shirts loop ik altijd te hannessen met de lengte. Dankzij Girav niet meer.

Heerlijke schirts

Fijne shirts en super snelle levering. Bedankt!

Tevreden, maar ik meen dat ze dunner zijn? Kopt dat??

Tot nu toe tevreden

Besteld al ruim 10 jaar alleen had nu met ander adres besteld

super t shirts

blijft mooi in de was, goed van lengte eerder te lang dan te kort

Perfecte pasvorm

Ik was zeer verrast door de snelle levering en de kwaliteit en pasvorm van de Girav shirts. Ik ben ze direct gaan dragen.

Gewoon SUPER!

Snelle levering, mooi verpakt, mooie shirts

Mooie merini truien

Eerst een maat besteld volgend de lengte van mijn man, 197. Was toch net ietste lang. Uiteindelijk de L/SLF paste prima. Eindelijk goede lengtes en mouwlengtes gevonden..zoo blij. Mooi materiaal en snelle levering. Erg tevreden

Super kleding en snelle levering

Zoals altijd alles super geregeld en mooie kwaliteitskleding voor een goede prijs

Super snel in huis.

De kwaliteit van de T Shirts van van excellente kwaliteit. Ik wil niet anders. Je hebt ze voor drie voor €10 maar het is allemaal troep. Een keer wassen en het is gekrompen tot een navel shirt.

Snel en netjes geleverd.

Zitten goed, weet nog niet of ze mooi wit blijven na een aantal keer wassen..

Super , past perfect , goede site..duidelijk om te bestellen Wederom 100 punten

klote , want niks ontvangen

niks ontvangen

Stipte levering van uitstekende kwaliteit T-shirts.

Ik draag de T-shirts van Girav al vele jaren. Ze blijven mooi ook na veelvuldig wassen. Klantenservice komt beloftes na. Geweldige service, waar vind je dit nog? Geef mij maar Girav T-shirts ;-)

Heel goede kwaliteit

Heel fijne stof en juiste maat voor een goede price.

blijft goed in vorm en gaan lang mee.

Apollolaan 151

1077 AR Amsterdam

Over Girav

Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.