blijft goed in vorm en gaan lang mee.

Prima pasvorm

Snelle levering.

Sweaters met mouwen die lang genoeg zijn!

Heerlijke sweaters, mooie kleuren en zitten als gegoten! Kwalitatief ook zeer goed.

Mooie kleur T-shirts.

Mooie kleuren, katoen en een goede pasvorm. Kortom tevreden.

Mooie shirts.

Mooie shirts snelle levering.

Plezierig.

Shirts voelen plezierig aan. Te kort gebruikt om een een ervaringsoordeel te hebben.

Precies wat ik zocht.

Precies wat ik zocht..

Fijn dat jullie er zijn. Heerlijke shirts

Top product

Helaas laat de bezorging te wensen over, duurt erg lang voordat het bezorgd is!

Goede kwaliteit t shirts

De t shirts zijn van een goede kwaliteit. Heel fijn dat er ook lengtematen zijn. Snelle levering.

Ruime keuze, altijd goede pasvorm

Doordat de lengtemaat van de shirts apart is op te geven, zitten de shirts altijd goed. De kwaliteit van de stof is ook goed; ook na vele malen wassen blijven kleur en pasvorm behouden.

Geweldige kwaliteit en snelle levering, top

Als altijd een super pasvorm!

Prima kwaliteit, super pasvorm, snelle levering. En dat allemaal voor een prima prijs.

Lekker lang, goede pasvorm, draagt perfect.

Helemaal goed!

Goede maat, goede kleur en op tijd bezorgd.

Goeie fit fijne stof

Perfecte pasvorm op basis van de maattabel!

Goede kwaliteit en perfecte pasvorm op basis van maattabel! Wil nooit meer andere shirts.

Snel ..goed...netjes verpakt

Alles ok

Excellent!

2 vest and 1 T later and I'm hooked! fit =check price=check style= check

Lekker lang hemd

Eindelijk een T-shirt die voor mijn man wat lang genoeg is. Mijn man groeit door een ziekte scheef en met de normale shirts heeft hij altijd een blote rug en dus blijft nu zijn rug mooi bedekt. Ik denk dat er nog wel weer een bestelling komt op termijn.

Super snelle levering en goede kwaliteit !!

Ik heb er eigenlijk weinig aan toe te voegen, want jullie zijn qua levering supersnel en de kwaliteit is perfect. Ik ben ook blij dat ik een ander aflever adres kan invoeren en dan nog de volgende dag al kunnen afhalen, ongekend goed.

Mooie t shirts

Onze zoon is positief over de shirts van Girav dus nu ook maar voor zijn vader besteld

Super lengte. Ik moet nog wassen en weet niet hoe ze daar uitkomen maar heb vertrouwen

Apollolaan 151

1077 AR Amsterdam

Over Girav

Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.