Zeer correcte behandeling en levering

xxxx

Mooie kwaliteit van de polo’s ik hoop dat ze zo mooi blijven

Goede shirts, snelle levering

De shirts zijn erg goed qua maatvoering, snit en materiaal. De levering is goed verzorgd en snel. Geen 10, maar een 9 want bij bestelling van de aanbieding gekleurde shirts was het even opletten dat de bestelde kleur niet 3 shirts opleverde, maar dat de webwinkel er twee verschillende kleuren [blauw] van heeft gemaakt. Waarschijnlijk is dit wegens voorraadgetallen gebeurd, maar wel iets om even op te letten mocht je wens net niet bij die andere kleur liggen.

Gewoon goed

Zeer verast over de kwaliteit van de t-shirts.

Met enige voorzichtigheid besteld , was blij verrast dat de maat zo ontzettend goed was (lengte maat) man helemaal happy en ik ook

Gebruik ze al jaren

Door de LF versie blijft het tenminste in je broek zitten

Pasvorm en (lengte) maat is perfect

Nu ik m'n maat weet icm Girav, kan ik blindelings kopen. Zit goed en lengte is ook goed. Ik zou willen dat Girav ook broeken maakte, want dan was het compleet.

Stof voelt dun. Moet nog afwachten of de kwaliteit goed is

zit goed!

Zit goed!

Eindelijk een goede pasvorm

Zeer mooi overhemd. Eindelijk een goede pasvorm voor mijn lengte van 197. Getailleerd en lange mouwen. Perfect!

Beste fit tot nu toe

Vaak vallen shirts net te kort of te wijd. Deze vallen mooi slim en hebben een goede lengte

eerste kennismaking geweldig!

volgt meer.

Prima, zoals vaker.

Reeds vaker iets besteld en goede ervaringen.

superkwaliteit

Mijn halve kledingkast inmiddels gevuld met Girav...heel blij mee!!

Vlotte levering, prima producten

Prima pasvorm en fijne stof

Kwaliteit goed maar ook goed aan de prijs

Snelle en nette levering. Als klant graag wat meer kortingsvouchers

zeer goed

snelle levering Goede pasvorm

Hele mooie T shirts

passen heel mooi en goeie lengte

Volgende dag in huis.

Per ongeluk 2 t-shirts besteld ipv 3, dus duurder. Voor de prijs van 45 euro kregen we alsnog die aanbieding.

Mooi shirt

Mooi wit shirt. Ben er blij mee.

Hartstikke goede shirts

Duidelijke site en maatregel, makkelijk bestellen, helemaal tevreden!

SUPER Shirts

Er was een soort shirt op de website niet verkrijgbaar, dus even gebeld.....waarom niet. Kreeg een zeer vriendelijke mevrouw ad telefoon die zij dat het kwam omdat het bij de zomer collectie hoorde en daarom niet beschikbaar was. Deze mevrouw ging kijken of er nog ergens iets in een hoekje lag en zou dan contact opnemen. Serieus....... 10 min later telefoon met de mededeling dat ze iets gevonden had en het zou opsturen. Ik vroeg nog hoe te betalen en ze zij hoeft niet krijgt u van ons. Dat is toch leuk!!!! De shirts koop ik al jaren voor mijn werk en vrije tijd. Ik vind de kwaliteit top en blijven lang goed ook na veel wassen

prima shirts, snelle en professionele levering en verpakking.

Super shirt

Heerlijke zittende shirts die lang mee gaan

Fijne shirts

Mooie shirts van goeie kwaliteit

Apollolaan 151

1077 AR Amsterdam

Over Girav

Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.