Wat ik verwacht

Goed en snel

duidelijke site zondag wat later later op de dag besteld, maandag netjes geleverd, daar zouden veel online bedrijven een voorbeeld aan moeten nemen. Verder is de kwaliteit van de kleding ook gewoon goed in orde.

Zeer goede kwaliteit prijs verhouding

Prijs / kwaliteit

Mooie goed passende polo’s

Leuke kleuren ook

De kwaliteit waar je van uit gaat.

Ik was altijd wat afwachtend om te bestellen i.v.m. de prijs. Maar de kwaliteit is top, dus wacht even of ik ze tegen kom in de aanbieding. Bestel binnen kort nog 2 setjes.

Mooie T-shirts, goede pasvorm

Uit ervaring weet ik dat de T-shirts lang mooi blijven en hun pasvorm houden.

Zit als gegoten

Mooie kwaliteit

Top product

Snelle levering altijd correct

Is wat beloofd is

Prachtig kwaliteit shirt

Mooi shirt, goede lengte en zeer snelle levering

snelle levering!

Goed product en snelle levering. TOP!

snel en betrouwbaar

Al jaren goede ervaringen

Zien er mooi uit

s’s avonds besteld en de andere dag al bezorgd.

Past geweldig

Heel betrouwbaar. Past geweldig.

Mooie shirts, supersnel geleverd

Heel blij met mijn mooie shirts, perfect voor 2 meter lang, eindelijk geen xl crop tops meer :) en volgende dag in huis.

goed proces met maar onduidelijkheden

Site: een 2-pack wordt bij het veranderen van kleur een enkel shirt. onduidelijk of korting op 3 gekleurde shirts ook bij verschillende kleuren geldig is. Als je eerst geselecteerd hebt op maat, en vervolgens een shirt uitkiest, moet je weer de maat selecteren. bestellen en verzenden: direct verzonden blijkt niet hetzelfde te zijn als morgen in huis.

Altijd tevreden!

Altijd tevreden! Het zijn mooie shirts.

Perfect passende, kwalitatief goede shirts!

De shirts van Girav passen perfect, ideaal voor gebruik onder een overhemd. Shirts blijven netjes in je broek en materieel is sterk Na een jaar intensief dragen zijn ze wel aan vervanging toe voor mij, maar dat is niet omdat ze uit elkaar vallen!:)

lekkere lange t shirts

Eindelijk ook leuke bedrukte t shirts in een lange uitvoering! Super!

Prima.

Mooie polo. De drie knoopjes geven klasse. Jammer dat het kleurassortiment beperkt is.

Maat goed gekozen, zit als gegoten

Heel fijn dat mijn regular shirt wat langer is dan bij andere merken. Heel handig maat gevonden door m'n lengte en gewicht in te vullen. Keuze slim fit of niet; v-hals of ronde hals, veel keuze in ieder geval. Blij met mijn keuze.

Prima shirts met zeer goede pasvorm

Girav heeft een steeds ruimer assortiment shirts met zeer goede pasvorm

Zit lekker.

Comfortabele shirts

Top shirts, nooit meer een ander merk

Het maatsysteem van Girav had al lang en breed de standaard moeten zijn! Maar het is niet alleen het maatsysteem dat de shirts zo goed maakt, de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de shirts zelfs na een jaar er qua vorm en kleur nog als nieuw uitzien en daarbij voelt de stof zeer aangenaam op de huid. Werkelijk top!

Apollolaan 151

1077 AR Amsterdam

Over Girav

Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.