Eindelijk fatsoenlijke t shirts

Je kent het wel. Altijd is een t shirt te kort. Steeds kan je je shirt weer in je broek stoppen. Met de extra lange shirts is dit absoluut niet meer mogelijk. Ze hebben leuke kleurtjes en hele snelle levering.

Goede pasvorm

Lekkere stof en een de lengte is zeer prettig.

Voor mij past het merk met de verschillende maten een uitkomst. Kwaliteit is goed!

Al mijn kledingstukken (op de broeken na) zijn allemaal van Girav. Ik ben daarover erg tevreden. Kwaliteit is goed en de levering is ook snel. Door verandering van sport was het even weer zoeken naar de maat. Nu heb ik die weer gevonden. Ik ben echt fan van de oversized shirts! Helaas krimpen de shirtjes bij mij altijd, terwijl ik gewoon op 30 graden was. Ik merk gelijk op wanneer deze shirts korter zijn geworden. Dat vind ik uiteraard jammer. Ik promoot het merk vaak in mijn omgeving, ik kan niet meer zonder!

Perfecte pasvorm en snelle levering.

Op basis van maat tabel en keuze hulp 3 T-shirts besteld. Snel binnen en uitstekende fit. Heel blij mee.

Geweldige kwaliteit shirts

Super shirts prima firma koop er al jaren zeer goede kwaliteit

Er zouden toch 3 shirts in zitten

Mijn adres ingetypt maar jullie site besluit zelf dat ik op 11 A ipv 13 D Zwart woon… zijn toch 3 shirts wat je krijgt…

Gewoon goed

Snel geleverd,topkwaliteit katoen.

Goede service, goede kwaliteit shorts

Pasvorm lijkt niet op de foto's

De geadviseerde maat is niet goed: veel te strek en de "normale" Long versie, is echt bizar lang. Plus het lijkt qua pasvorm niet op de foto's op de website. Als ondershirt prima, maar niets om in over straat te gaan

Extra lange Shirts voor de 2e keer

Na 1x wassen vd eerste bestelling, nu aan de hanger vergeleken, zijn de shirts 8 centimeter gekrompen! Nog steeds langer dan 'gewone shirts, dit was uiteraard niet de bedoeling.....

Net als anders

Gewoon uitstekend.

Mooie spullen met goede pasvorm en snel geleverd, zoals altijd

Ik ben fan van Girav. Polo's, chino's, overhemden, T-shirts, allemaal topkwaliteit.

prima zoals gewoonlijk

Blij met 2 nieuwe aankopen

Slim Fit Polo en ander shirt besteld, maat perfect, kwaliteit, blij mee.

Altijd perfect

Al mijn bestellingen zijn perfect, T-shirt of broeken zitten altijd uitstekend. Absoluut een aanrader!!!!

Top product, snelle service

Na jaren zoeken naar kleding voor mijn echtgenoot van 2m 5 cm ben ik dolblij met Girav. De collectie wordt steeds uitgebreider ennis echt van deze tijd. Bovendien wordt er na bestelling super snel geleverd.

een klein dingetje het is moeilijk om een account aan te maken

Het zijn goede kwaliteit 't shirts lekker lang en blijven mooi in model ook na meerdere keer wassen

Snelle levering prima shirts!

Prima shirts, juiste lengte!

Mooie lange shirts van een goede kwaliteit!

Ik vind het aanbod van lengtes en kleuren heel ruim! Mijn vriend is blij met deze mooie lange shirts.

Snelle levering van bestelde srtikelen

Al heel veel besteld bij Girav en ook deze keer geen teleurstelling. Doorgaan zo!

Niet bezorgd

Ik heb de bestelling niet ontvangen.

Na een aantal jaar weer wat besteld bij Girav en het beviel mij wederom goed!

teleurgesteld

broek besteld dezelfde maat als half jaar geleden maar de nieuwe broek is 7 centimeter korter. Dus volgens mij verkeerde maatlabel ingezet. Maar wordt hopelijk goed opgelost.

Keizersgracht 424

1016GC Amsterdam