Snel geleverd, prima kwaliteit door eerdere ervaringen

Goede kwaliteit,

Prima shirts

Dat beetje langer is heel prettig

Gewoon top!

Gewoon top

Snelle levering, goede kwaliteit

Vandaag besteld, morgen in huis. Shirts zijn van goede kwaliteit en echt fijn dat je een lengte maat kan kiezen.

fijne pasvorm, goede materialen, prima prijs

Keurige levering en snel! Heel blij mee! Een 10!

Pasvorm en materiaal zijn (weer) heel fijn.

Het begon ooit gewoon met de goeie, èchte V-hals t-shirts. Nu ook trainingsbroek en overhemd en dat soort 'bovenkleding'. Ik houd niet van online bestellen vanuit het verspillingsoogpunt, maar bij Girav heb ik (tot nu toe) nog niks hoeven terugsturen.

Pasvorm basics niet goed

Te smal onder oksels en te breed daaronder. Teruggestuurd. Wel zeer goede opvolging per email van de klantenservice, waarbij een advies voor een blend stof werd gedaan, mogelijk dat dit beter past.

Mooie trui, uitstekende pasvorm

Door de ruime keuze aan maat/lengte verhoudingen, de goede aanwijzingen om de maat te bepalen en de consistentie hiervan over de producten heen hoef ik nooit iets terug te sturen. Kwaliteit is prima, zoals gebruikelijk.

Lengte , 2.05 cm

Ik ben erg blij met Girav, prijs zou iets aantrekkelijker mogen zijn. Maat is echt heel fijn, koop bijna niet meer elders

Prima, maar niet altijd even goedkoop

Prima, maar niet altijd even goedkoop

Fijne shirts, lekker lang

fijne shirts, goede lengte maar ook strak sluitend boord

Al jaren tevreden klant

‘s Avonds laat bestellen en volgende dag rond middaguur bezorgd. Heel tevreden over de kwaliteit van de producten. Long fit heeft net dat beetje extra lengte die ik nodig heb.

Uitstekende pasvorm zeker ook de hogere kraag

Kraag sluit mooi aan in de nek; krult niet. De pasvorm is prima. Kortom een aanrader

Super pasvorm en strijkvrij

Mooie shirts en fijne getailleerde pasvorm voor lange mannen

Snelle correctie op levering

Bestelling na 5 dagen niet geleverd door PostNL. Girav stuurt nu mn bestelling direct opnieuw! Erg goede service terwijl het probleem duidelijk bij bezorger ligt

Geweldige service en snelle levering

Trui in verkeerde maar besteld. Direct contact opgenomen en is er een omruil levering van gemaakt.

Goede kwaliteit, blijf lekker zitten!

Vaak goed, soms mehh

Vaak zit het netjes en ben ik er blij mee. Soms zit het qua model niet. Verder vind ik kleding van Girav erg duur waardoor ik het liever niet koop,

Tevreden

Mijn man is erg tevreden met de nieuwe Hemden

Prima kwaliteit, eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Gebruik de T-shirts al jaren en ben erg tevreden over de kwaliteit en vooral de extra lange shirts. Bestellen gaat eenvoudig en levering is snel.

Mooi hemd, vreemde pasvorm

Mooi hemd, lang genoeg, mooie stof, maar vreemde pasvorm: prima om middel, aan de strakke kant om de borst en de manchetten lijken gemaakt voor mensen die naar de Kwik-Fit moeten voor een nieuw horlogebandje. (Ik chargeer natuurlijk, maar ik moet zeker naar de kleermaker om de manchetknopen een paar centimerer te laten verplaatsen). Er zit ook maar een knoop op de manchetten; ongebruikelijk en zeker onhandig als er zulke enorme manchetten op zitten. Ter referentie: ik heb een normaal postuur met 1.93m en 90kg en pas normaal gesproken in ieder confectiehemd met lengtemaat.

snel geleverd!

Juiste maat en goed op lengte

Eindelijk

Maatwerk. Na overleg een proefzending ontvangen de juiste maat gehouden en de rest retour. Vervolgens nog meer besteld. Snelle levering en voor mij perfecte pasvorm

Top producten

kwaliteit, maat, bezorging.