Goede kwaliteit,
Beste Gerald, Dank voor uw review. Team Girav!
Dat beetje langer is heel prettig
Beste Harry, Dank voor uw mooie review en cijfer. En fijn te horen dat u blij bent met de lengte.
Gewoon top
Beste Charles, Bedankt voor uw mooie review.
Vandaag besteld, morgen in huis. Shirts zijn van goede kwaliteit en echt fijn dat je een lengte maat kan kiezen.
Dank voor uw prachtige review. Team Girav!
fijne pasvorm, goede materialen, prima prijs
Dank voor uw review, fijn dat u tevreden bent met de pasvorm en prijs kwaliteit verhouding.
Keurige levering en snel! Heel blij mee! Een 10!
Bedankt voor uw review. Fijn dat u zo tevreden bent!
Het begon ooit gewoon met de goeie, èchte V-hals t-shirts. Nu ook trainingsbroek en overhemd en dat soort 'bovenkleding'. Ik houd niet van online bestellen vanuit het verspillingsoogpunt, maar bij Girav heb ik (tot nu toe) nog niks hoeven terugsturen.
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, dat horen we graag!
Te smal onder oksels en te breed daaronder. Teruggestuurd. Wel zeer goede opvolging per email van de klantenservice, waarbij een advies voor een blend stof werd gedaan, mogelijk dat dit beter past.
Beste Lars, wat jammer dat u niet helemaal tevreden bent. De klantenservice heeft u een e-mail gestuurd om dit verder te bespreken.
Originele beoordeling
Te smal onder oksels en te breed daaronder. Teruggestuurd
Door de ruime keuze aan maat/lengte verhoudingen, de goede aanwijzingen om de maat te bepalen en de consistentie hiervan over de producten heen hoef ik nooit iets terug te sturen. Kwaliteit is prima, zoals gebruikelijk.
Bedankt voor uw review en het mooie cijfer René!
Ik ben erg blij met Girav, prijs zou iets aantrekkelijker mogen zijn. Maat is echt heel fijn, koop bijna niet meer elders
Goed om te horen, bedankt voor het delen van uw ervaring!
Prima, maar niet altijd even goedkoop
Bedankt!
fijne shirts, goede lengte maar ook strak sluitend boord
Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat de shirts goed bevallen en de lengte naar wens is.
‘s Avonds laat bestellen en volgende dag rond middaguur bezorgd. Heel tevreden over de kwaliteit van de producten. Long fit heeft net dat beetje extra lengte die ik nodig heb.
Een 10: bedankt en wat fijn dat alles naar wens was!
Kraag sluit mooi aan in de nek; krult niet. De pasvorm is prima. Kortom een aanrader
Heel fijn dat Girav een aanrader is, dat horen wij uiteraard graag!
Mooie shirts en fijne getailleerde pasvorm voor lange mannen
Bedankt!
Bestelling na 5 dagen niet geleverd door PostNL. Girav stuurt nu mn bestelling direct opnieuw! Erg goede service terwijl het probleem duidelijk bij bezorger ligt
Originele beoordeling
Zou afgelopen vrijdag worden geleverd, nu vooor 3e keer verzet !! Kansloos
Trui in verkeerde maar besteld. Direct contact opgenomen en is er een omruil levering van gemaakt.
Goed om te horen dat alles naar wens was, veel plezier ervan en bedankt voor het delen van uw ervaring!
Fijn dat het lekker blijft zitten!
Vaak zit het netjes en ben ik er blij mee. Soms zit het qua model niet. Verder vind ik kleding van Girav erg duur waardoor ik het liever niet koop,
Mocht u advies nodig hebben, u kunt altijd met onze klantenservice contact opnemen!
Mijn man is erg tevreden met de nieuwe Hemden
Wij van Team Girav zijn heel blij met een 10, bedankt!
Gebruik de T-shirts al jaren en ben erg tevreden over de kwaliteit en vooral de extra lange shirts. Bestellen gaat eenvoudig en levering is snel.
Bedankt en veel plezier ervan!
Mooi hemd, lang genoeg, mooie stof, maar vreemde pasvorm: prima om middel, aan de strakke kant om de borst en de manchetten lijken gemaakt voor mensen die naar de Kwik-Fit moeten voor een nieuw horlogebandje. (Ik chargeer natuurlijk, maar ik moet zeker naar de kleermaker om de manchetknopen een paar centimerer te laten verplaatsen). Er zit ook maar een knoop op de manchetten; ongebruikelijk en zeker onhandig als er zulke enorme manchetten op zitten. Ter referentie: ik heb een normaal postuur met 1.93m en 90kg en pas normaal gesproken in ieder confectiehemd met lengtemaat.
Beste Maarten, Hartelijk dank voor uw beoordeling en voor het delen van uw ervaringen. Wat jammer dat u niet volledig tevreden bent met de pasvorm van het hemd. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om te bekijken hoe we dit samen kunnen oplossen. We hopen dat we tot een passende oplossing kunnen komen zodat u alsnog tevreden bent.
Juiste maat en goed op lengte
Bedankt!
Maatwerk. Na overleg een proefzending ontvangen de juiste maat gehouden en de rest retour. Vervolgens nog meer besteld. Snelle levering en voor mij perfecte pasvorm
Goed om te horen dat alles naar wens is!
kwaliteit, maat, bezorging.
Daar zijn wij blij mee, heel veel plezier van uw shirts!