Snel en goed

Top t-shirts

Perfecte pasvorm en blijven ook na vele malen wassen perfect zitten.

Niets ontvangen maar perfect opgelost

Waarschijnlijk niet een fout van jullie maar van PostNL. Pakket staat geregistreerd als afgeleverd maar is dat niet. Camera beelden laten ook niets zien, buren hebben niets in ontvangst genomen en PostNL verzamelpunt in Ypenburg heeft ook niets.

Snelle en correcte levering

Kwalitatief goed product

Redelijk

De linnen katoen shirts zijn minder lang dan ik van Girav gewend ben. Gaat nog net maar iets langer zou beter zijn.

Heb ze eerder gehad. zijn perfect.

T-shirts te lang. dus ik moet ze terug sturen. Verder ben ik tevreden. Moet weer op nieuw bestellen.

Mooie kwaliteitsshirts!

Mooie kwaliteitsshirts!

Beste kwaliteit en maatvoering voor T-shirts die ik ken

Als lang mens kan ik eindelijk sinds Girav bestaat passende T-shirts kopen van ook nog hoge kwaliteit. Tevens goede maattabellen.

Tevreden

Snel geleverd en goed ontvangen

Top verpakt!

Bestelproces prima op orde en de verpakking is top!

Bestellen en dan twee dagen later in prima

Goede producten

Positief. Snel geleverd en goede producten.

Precies zoals omschreven

Heerlijke lange jogging en sport broek.

Bestelling en levering o.k.

Makkelijke site, groot assortiment

Makkelijke website met een groot assortiment. Meer keuze dan een paar jaar geleden. Zou wel graag meer items willen zien voor de grotere man. En sommige dingen vind ik veel en veel te duur.

Heerlijke shirts

Altijd ook na het wassen perfecte pasvorm

Eindelijk een broek die mij past!

Na vele bestellingen bij o.a. Adidas en Nike eindelijk een broek gevonden waarin ik naar de sportschool kan. Maaster-A

Goede kwaliteit, prettig bedrijf.

Je bestelling wordt keurig uitgevoerd en begeleid. De artikelen zijn kwalitatief in orde.

Geweldige kleding, met nog betere service

Shirts zijn lang! Echt superlang, wat fijn. Het maat advies van de website is spot on, en terugsturen omdat je eigenwijs bent en nog langer nodig denkt te hebben is super simpel. Geen formulieren, gewoon de stikker uit de doos er weer op en inleveren.

Geweldig drag comfort

Snelle levering een goede kwaliteit

Snel besteld en geleverd. Prima kwaliteit en maatvoering.

Snelle levering en prima kwaliteit en maatvoering.

Lekker lange t shirts

Zit lekker

Fijne shirts!

Goede pasvorm en mooie kleuren.

Goede producten

Goede producten.

Mijn eerste t-shirt die voortreffelijk past.

Ik wist niet van het bestaan van deze t-shirts, maar bij de volgende weet ik waar ik ze kopen moet. Bij Girav!

Keizersgracht 424

1016GC Amsterdam