Pluspunten
Allemaal prima. Past mij allemaal. Bestel regelmatig, steeds dezelfde maat. Erg fijn
VerbeterpuntenHad in 5 minuten 2 keer besteld. Dit is in 2 pakketten met 2 verschillende postbodes verstuurd. Was wel grappig. Eerste pakket om 11 uur. 2e om 15 uur :-)
Pluspunten
top product
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer correcte en duidelijke maatvoering uitleg. Snelle levering en kwalitatief hoogwaardig product.
Pluspunten
Top shirts!
Pluspunten
Goede communcatie en snelle levering
Pluspunten
Girav heeft niet alleen maten voor langere mensen, maar daar ook nog een een ruime keuze in. Kwaliteit van de kleding is top!
Aangeven bij bestelling wanneer je de waardebon kunt verzilveren, was nu niet duidelijk waardoor ik 20 euro misloop
Pluspunten
No nonsens, kwaliteit
VerbeterpuntenWebsite die buitenstaander kritisch functioneel laten checken op flaws. Zitten nog steeds paar vreemde dingen in.
Pluspunten
Goede kwaliteit, juiste maatadvies, snelle levering
Pluspunten
Kwalitatief goede T-shirts met voordeel dat ze in lengtematen te koop zijn. Geen koude rug meer tijdens het werk, door de extra lengte!
Pluspunten
Top zo veel maten hier moet voor iedereen de juiste te koop zijn
ik hoop dat jullie alsnog een keer met meerdere kleuren komen wat beetje zomers is. ook al is het om een keer een actie der voor te doen. op is op
PostNL leverde 1 dag te laat
Pluspunten
Hallo het is goed
Pluspunten
Direct een chat bericht of iemand kon helpen, Dat is altijd prettig om mee te beginnen. Makkelijke website, bestellen is easy.
VerbeterpuntenEigenlijk geen.
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.