Pluspunten
Echt een dikke 10
VerbeterpuntenNiks geen verbeterpunten,prima zo!!!!!!
Pluspunten
Nette communicatie, goede producten gericht op de lange man
VerbeterpuntenNog iets duidelijker de maat noteren misschien. Wij hebben in elk geval toch iets te lange shirts besteld. Volgende keer maatje korter... (kan ook aan ons liggen natuurlijk).
Pluspunten
Ik draag ze iedere dag ze gaan gewoon in de droger bij ons na 4 jaar ben ik de eerste gaan gebruiken als poetsdoek. Ze zitten goed blijven goed ik zit in de bouw en heb nooit een blote rug. Kortom zeer tevreden .
Verbeterpuntengelijk een bon met btw meesturen bij de betaling. Voor de rest geen minpunten
Pluspunten
Ik had een fout gemaakt tijdens de bestelling. Hierdoor liep ik een korting van 10% mis. Na een mailtje werd meteen de 10% alsnog terug gestort. Super service!!!
VerbeterpuntenOp website was 1 en 2 pack niet duidelijk aangegeven waardoor ik een 1-pack bestelde ipv een 2-pack
Pluspunten
Gat in de markt.
VerbeterpuntenMeer assortiment en meer voorraad van de verschillende maten.
Pluspunten
goede kwaliteit, snelle service
Verbeterpuntenlagere prijzen
Pluspunten
Helder website, snelle levering. Prima!
Pluspunten
alles een 8 of hoger
Verbeterpuntenmisschien iets meer voorraad van populaire seisoensarikelen nemen zodat ik niet weer (2 x gebeurt) achter het net vis voor die grijze pulovers...
Niet voor Girav maar voor Kiyoh: Gaarne spelfout verbeteren op de startpagina (continue ipv contitue
Pluspunten
Goed kwaliteit t-shirts
VerbeterpuntenOp mobiel kun je na selectie alleen 'afrekenen' en niet 'verder met winkelen'.
Pluspunten
De service en snelhei van levering is top. Ook de communicatie is top(samantha)
Pluspunten
Goede kleding en de verschafte info is echt wat het is.
Pluspunten
Perfecte shirtjes qua lengte, stretch, pasvorm en kwaliteit!
VerbeterpuntenDe prijs is aan de hoge kant.
Pluspunten
Super snelle levering. Heel duidelijke maatvoering. Prima kwaliteit.
Pluspunten
De hogere prijs die je betaald zit hem in de kwaliteit en pasvorm.
Pluspunten
Heel goed passende shirts voor lange mannen, vooral als je slank bent.
VerbeterpuntenAls je normaal L hebt met slim fit, neem dan bij regular fit een M, zit hij ongeveer net zo aangesloten. Soms vermelden shirts dit, meestal niet. Dat zou ik bij het maatsysteem toevoegen.
Pluspunten
Goed passen en mooie kleding
Pluspunten
Duidelijke website, snelle reactie na email verzonden te hebben, snelle levering en vooral: Topkwaliteit producten. Niet de goedkoopste, wel de beste!
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Ik zeg dit niet snel maar de service is echt zeer goed. Kleding wordt snel geleverd maar het werd pas echt duidelijk toen ik een vraag over 2 truien had die erg pluizenden. ik wilde weten of ik iets verkeerd had gedaan met het wassen. Binnen een uur kreeg ik al antwoord op mijn email waarin een duidelijk antwoord gegeven werd over het wassen en Girav ongevraagd aangaf dat ze 2 nieuwe truien naar mij hadden toegestuurd ter vervanging van mijn huidige truien. Dus vandaar mijn hoge beoordeling voor Girav en koop ik regelmatig mijn kleding bij Girav. Jacob Swart
Pluspunten
geweldige kwaliteit. heerlijke pasvorm lekker lang zullen we nog lang plezier van beleven
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.