Pluspunten
Mooie en goede kwaliteits met goefe servies
VerbeterpuntenKan zeker een stuk goedkoper. Best wel duur voor internetwinkels
Pluspunten
Geweldige producten , ik heb door een win actie kennis mogen maken met girav en al in de toekomst zeker terugkomen
Pluspunten
Veel keus, duidelijkheid over maatvoering.
VerbeterpuntenMaken beloftes niet waar. Voor 23.00 uur besteld, zelfde dag versturen is tot 2 x toe niet nagekomen. Zelfs werkdag rond 14.30 uur besteld werd niet overnight verstuurd. Haal svp die loze kreet van de site af.
Pluspunten
Snelle reactie en snelle levering
Pluspunten
Voldoet geheel aan de verwachtingen, komen na wat er wordt aangeprezen.
VerbeterpuntenIk kan niks bedenken.
Pluspunten
Top shirts
Pluspunten
Snel geleverd er perfecte kwaliteit en pasvorm
Pluspunten
Snelle levering! Eindelijk een NIET te kort Tshirt!
Pluspunten
Netjes en Snel gewoon GOED
Pluspunten
Prima een probleem opgelost van een bestelling die zoek was geraakt. De service die hierbij geleverd was, was voortreffelijk!
Pluspunten
Snelle levering. Kwalitatief zeer goed product.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Prima product.
VerbeterpuntenKrijg geen reactie op mijn mail met een vraag
Pluspunten
Snelle leveeing, duidelijke site
Pluspunten
geniale passform voor grote mensen
Verbeterpuntenmeer kleurige, grappige, jonge, creative kleren!! zwart grijs en donker blauw is er niet genoeg
Pluspunten
Product is gat in de markt. Prima kwaliteit en door lengte geen kou meer ondereind van de rug.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
TOP!!
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Het zijn gewoon de beste polo's die mij (194cm) passen.
VerbeterpuntenMisschien een keer een streepje??
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.