Pluspunten
Degelijk, snel, kwaliteit en een super product ook na jaren.
Pluspunten
super snelle levering
Pluspunten
De shirts en polo's zijn echt van topkwaliteit!
Pluspunten
Mooie overhemden, krijg complimenten over de kleur ..
Pluspunten
Snelle levering Kwaliteit
VerbeterpuntenBij communicatie meer inzicht in je eerdere bestellingen
Pluspunten
Ruime keuze aan T-shirt (korte en zeker de lange mouwen). Zeer snelle levertijd. Kwalitatief goede stof. Aanrader voor personen boven de 2.00 meter.
Pluspunten
Snelle verzending
VerbeterpuntenHet retourbeleid
Pluspunten
mooie pasvorm, snelle levering
Pluspunten
Ook de volgende dag geleverd in België. Goede kwaliteit en mooie kleur blauw. Ook na het wassen blijft de pasvorm prima.
Pluspunten
Mooi product!
VerbeterpuntenVoor mij niets
Pluspunten
super site voor de lange man. Met mooie kwaliteit.
Pluspunten
Top shirts, uistejende kwaliteit en in maten voor iedereen!
VerbeterpuntenAlles tot nu toe 100% naar mijn behoefte.
Pluspunten
Lekker snel geleverd en goede producten
Pluspunten
Beetje aan de dure kant
VerbeterpuntenPrijzen wat aanpassen, dan zou ik zeker meer bij jullie kopen
Pluspunten
Snelle levering, fijne shirts.
Pluspunten
Prima! Kreeg geen kortingcode voor elkaar en binnen een dag was het opgelost. Ook nog de 2 losse producten die normaal samen verkocht worden.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
weer 2 basis shirts voor mn man besteld, zoals altijd snelle en perfecte levering!!En de shirts zijn zo goed van kwaliteit.
Pluspunten
Weer wat besteld bij Girav en alles ging weer gesmeerd; van het bestellen en leveren tot retournering. Bovendien topservice! Shirts waren voor "normale" prijs besteld, maar wij kregen na een paar dagen mail dat er een aanbieding was. Na een telefoontje werd het verschil zonder enige moeite alsnog terugbetaald!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, maar wel een tip: Misschien is het een goed idee om ook mouwloze t-shirts in de collectie op te nemen?
Pluspunten
Een kledingsite voor de lange man. No more bouwvakkerdecollité!
VerbeterpuntenWeinig keus printed shirts
Ik vind de kwaliteit minder geworden. Wij hadden ze al eens eerder besteld. Die waren kwalitatief een stuk beter. Misschien moet kwaliteit inleveren ten koste van de dure reclame.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, goede kwaliteit.
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.