Pluspunten
Zeer professionele helpdesk en goede kwaliteit van de producten
Pluspunten
Snelle levering en zeer goede kwaliteit.
Pluspunten
Snelle levering. Goed product
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
goede pasvorm, snelle levertijd
VerbeterpuntenGa zo door
Zo veel mogelijk strech producten maken
Pluspunten
Goede, mooie strakke pasvorm, lekker zittende stof, snelle levering.
Pluspunten
snelle levering, goed product, mooie kwaliteit.
Pluspunten
Snelle levering, geen problemen met retourneren, goede kwaliteit materialen
Pluspunten
Goede kwaliteit. Snelle levering. Geen problemen met retouren.
Pluspunten
Zitten erg goed en zijn van goede kwaliteit!
VerbeterpuntenEen groter aanbod kleding, zodat er meer keus is. Nu (nog) vrij beperkt.
Pluspunten
Duidelijke website. Je kan met IDEAL betalen. Gratis verzending.
Pluspunten
Goede kwaliteit producten en snelle verzending
Pluspunten
Snel en prima kwaliteit.
VerbeterpuntenDe maat zoeken is een beetje onduidelijk !!!!!
Pluspunten
Zeer goede service.!
Pluspunten
Perfect product, in deze maat nergens te koop
Pluspunten
Goede produkten, snelle levering
VerbeterpuntenMinder verpakkingsmateriaal gebruiken: voor 2 T-shirts een plastic zak, hoogglans flyer en karton is wat veel. Iets meer aan het milieu denken dus alternatief voor plastic zak. En hoogglans flyer is volledig overbodig: heb het product al gekocht
Pluspunten
goede service en een heel belangrijk detail is het hoge boord van de shirts voor mensen met en lange hals.
wees wat scherper in de prijs. ik kocht nu weer tijdens een actie. Anders zijn er meer kapers op de kust voor mijn lijf.
Pluspunten
Snelle levering, veel reviews voor je eigen beoordeling. Goede producten en kwaliteit.
VerbeterpuntenMisschien de prijs?
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.