Pluspunten
Super fijne t-shirts Gaan lang mee en zitten perfect.
Pluspunten
Levertijd is goed.
VerbeterpuntenShirts krimpen zo erg dat ze na een paar maanden weer te kort zijn. Erg duur dus voor hetgeen je ervoor krijgt.
Pluspunten
Prima producten, uitstekende pasvormen. Snelle levering. En ik was ook op zoek naar polo met lange mouwen en daar zijn jullie een van de weinige aanbieders in en met uitstekende kwaliteit. Blij dat er nwe kleuren bij zijn gekomen.
VerbeterpuntenGirav blijft een investering. Wellicht trouwe klanten eens aanbieding doen voor courante en/of overtollige modellen in mijn maat. Of mening vragen of nieuwe producten.
Pluspunten
gewoon top,
Verbeterpuntenkom ik op terug als ik er één weet
Pluspunten
Goede kwaliteit en betrouwbaar in bestellingen en afhandeling daarvan.
VerbeterpuntenGeen. Doorgaan met ontwikkeling mooie kwaliteitskleding.
Pluspunten
Prachtige kwaliteit T-shirt, mooi lang en blijven goed in model na wassen. Krimpen maar weinig.
Pluspunten
Ruime sortering, ook in letterlijke zin
Verbeterpuntensoms toch goed opletten bij aanbiedingen of geboden wordt wat je nodig hebt
Pluspunten
Na veel was beurten blijft het model keurig.
VerbeterpuntenIets leukere opdrukken voor de Tshirts met korte mouw.
Pluspunten
Ik ben al een paar jaar 100% tevreden over Girav !! Daarnaast heb ik ook al zeker 100 keer zeer positief over Girav gesproken. Ik ga NOOIT meer andere shirts kopen !! Ga zo door voor altijd !!
VerbeterpuntenMisschien een tip: Is het mogelijk dat je tijdens het digitaal bestellen kan terugzien welke bestellingen je eerder gehad hebt ? Ik loop vaak over de maten terug te denken en in eerdere kraagjes te zoeken als die nog leerbaar zijn.
Pluspunten
Mooie kwalitiet en snelle levering ,zal zeker vaker bestellen
VerbeterpuntenGrotere collectie!
Pluspunten
Perfect product. Mijn zoon en ik dragen geen andere shirts meer.
Pluspunten
snelle levering en uitstekende pasvorm ook na merrdere keren wassen
Verbeterpuntennee
Pluspunten
VerbeterpuntenVandaag besteld morgen in huis klopt niet pas na 3 dagen in huis.
Pluspunten
alles prima! bestellen, eventueel retourneren (de standard bleek al lang genoeg te zijn, dus de iets langere teruggezonden) en snelle levering! Pasvorm prima en ook na wassen blijven de hemden in vorm.
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Buitengewone kleding voor lange magere gestaltes zoals ik. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Communicatie is vriendelijk, oplossend en snel.
VerbeterpuntenBepaalde kledingmaten zijn te snel uitverkocht.
Pluspunten
Top, snel en duidelijk. Goede kwaliteit en pasvorm.
VerbeterpuntenMeer artikelen graag. Hoodies, jassen etc
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.