Pluspunten
Ideaal shoppen!
VerbeterpuntenMeer keuze graag ! Vooral overhemden ook!
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit.
VerbeterpuntenSoms zit er in de nek een print met maatgegevens. Soms een irritant label dat in je nek zit te schuren. Voorkeur heeft zeker enkel de print.Bij het verwijderen van de label al een paar gaatjes gemaakt in een nieuw t-shirt.
Pluspunten
Alles perfect.
Pluspunten
netjes overzichtelijk en snel geleverd
Pluspunten
Echt top basic t-shirts die goed zijn en ook lang goed blijven! Zeer tevreden
Pluspunten
Snel geleverd prima shirts
Pluspunten
Goede communicatie,snelle levering, en super kwaliteit.
Pluspunten
Mooie shirts en goede kwaliteit. Snelle levering.
Pluspunten
Ze maken waar wat ze toezeggen!
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering! Had eerder moeten bestellen
Pluspunten
Je krijg je bestelling snel geleverd
VerbeterpuntenGeen tips
Pluspunten
ik ben zo tevreden met de kwaliteit van de shirts. dat ik niks anders willen. Mvg-anthony
Verbeterpuntengeen,blijf zo doorgaan met je kwaliteits product.
Pluspunten
Erg goed concept en goed uitgevoerd. Mooie en duidelijke presentatie van de kleding. Ruime keus aan maatvoering en het assortiment groeit. Kleding zit gewoon goed, ook als je slank en lang bent. Als er al iets aan de hand is wordt het snel en zeer correct opgepakt.
Pluspunten
Erg klantgericht, goede kwaliteit shirts en erg mooi lang!!! Veel keuze in verschillende modellen shirts
VerbeterpuntenJammer dat de extra lange shirts duurder zijn, de standaard shirts zijn tenslotte al niet echt goedkoop...
Pluspunten
ben blij dat ze me via de tel. geholpen hebben zodat de bestelling kon slagen geweldig bedrijf en de bestelling snel thuis
Pluspunten
Goede service Eventuele problemen worden direct opgelost..
Pluspunten
Alles. Snelle levering en een goed product.
VerbeterpuntenLabel uit alle producten. Alleen nog maar bedrukte labels
Pluspunten
zeer snelle levertijd.
Verbeterpuntenjammer dat de hemden niet in de droger mogen.
Pluspunten
Gemakkelijke website om te bestellen. Goed product.
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.