Pluspunten
Geweldige kwalitiet Basis shirts als blousses en pull over. Geweldige kwaliteit en heb er dan ook graag mijn kast van vol hangen.
VerbeterpuntenGrotere keuze mogelijkheid Ik ben een sportief gebouwde student met daarnaast een beginnend eigen ondernememing. Hierbij is mijn inkomen niet al te vrij en zou ik dus graag willen dat de prijs wat zakt.
Pluspunten
Excellente kwaliteit Tshirts. Blijvend mooi, ook na vaak wassen.
Pluspunten
Prima tshirt die een prefecte pasvorm hebben en houden
VerbeterpuntenGeen
Sydney in kleuren olijfgroen en/of creme s.v.p. Heb nu 9 blauwe ofzo en dat past niet echt bij m'n groene kleding.
Pluspunten
Goede kwaliteit shirts, breed aanbod en, lang genoeg
VerbeterpuntenEen ruimer assortiment van overhemden zou welkom zijn
Pluspunten
Hele goeie T-shirts en snelle levering
Pluspunten
Geen opmerkingen
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
snelle levering en regelmatig kortingsacties
Verbeterpuntenmeer aanbod in assortiment met bv onderbroeken matchend bij T-shirts
Pluspunten
Proffesioneel en klantgericht. Prima
Pluspunten
Kwaliteit van orderverwerking, levering en produkten, alles klopt
VerbeterpuntenZouden jullie ook lange en korte sokken kunnen gaan leveren.
Pluspunten
Geen negatieve punten.
VerbeterpuntenKan geen verbeter punten benoemen.
Pluspunten
Super service
VerbeterpuntenGeen op dit moment
Pluspunten
Kwaliteit van de producten.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alleen positief
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Geweldige t-shirts en ook de overhemden zijn top. Mooie aanvulling op de collectie. In de reguliere handel is alleen mouwlengte 5 en met mondjesmaat 7 te krijgen. Bij Girav ook een royale 6. Goede stof en pasvorm.
VerbeterpuntenDe prijzen zijn aan de hoge kant, zeker voor de t-shirts. De maattabel van de overhemden mist taillematen. Meegaan met de innovaties; strijkvrij (overhemden), anti-gele oksels (t-shirts).
Pluspunten
Prima kwaliteit
Pluspunten
Uitstekend product en over de service geen klachten
Pluspunten
Helemaal top, zweer bij deze tshirts
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle en nette levering. Uitstekende producten met een mooie pasvorm
VerbeterpuntenNog geen negatieve punten ondervonden.
Pluspunten
Overzichtelijke website. Makkelijk bestellen. Snelle levering.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.