Pluspunten
Leveren wat ze beloven: Kwaliteit Pasvorm
VerbeterpuntenCommercial op TV ontbreekt bij keuze mogelijkheid
Pluspunten
Fijne shirts altijd goed aangekomen
Pluspunten
Snelle levering en goed service
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijk aanbod, goede producten Duidelijk over levering. Snel
Pluspunten
Levert goede kwaliteit en blijft goed, ook na diverse was- en droogbeurten.
Pluspunten
Uitstekend product
Pluspunten
Steeds weer wat nieuwe producten erbij, die ook elke keer positief weten te verbazen ! Ik ben er in elk geval heel erg blij mee !
Pluspunten
Duidelijke web-site, snelheid van bestel/bezorg proces
VerbeterpuntenPrijs
Pluspunten
Goed spul
Verbeterpuntenprijs/kwaliteit ligt aan de hoge kant. De acties (sales) zijn niet echt interessant.
Pluspunten
Aangezien mijn man altijd met te korte shirts liep en nu dit bedrijf is gekomen met hun producten wil mijn man niet meer anders. De qualiteit is super na een jaar wassen nog als nieuw de maten perfect de klantenservice is helemaal top echt geweldig! Kan niets anders zeggen. Ik had ooit 1 shirt wat niet mooi bleef en mijn man kreeg meteen voor nog meer geld dan het shirt was te goed! Top service waar menig bedrijf van kan leren!!
VerbeterpuntenGeen!!!
Pluspunten
Mooie shirts, zitten goed. Goede kwaliteit
Pluspunten
Lekker lang, blijft goed ook na wassen. Goede pasvorm
Pluspunten
perfect product
Verbeterpuntenprijs
Pluspunten
Snelle levering Goede kwaliteit
Pluspunten
snelle, correcte levering. goede kwaliteit materiaal.
Pluspunten
Kan niets negatiefs bedenken top!
Pluspunten
Goede producten en zeer snelle verzending
Pluspunten
Bestellen, wassen en aantrekken! Super
Pluspunten
Snelle levering, goede pasvorm. De duurdere ondernemen zijn kwalitatief, beter.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen en snelle levering: wat wil een mens nog meer :)
Apollolaan 151
1077 AR Amsterdam
Girav is een Nederlands kledingmerk dat staat voor hoogwaardige, comfortabele en tijdloze basics met een perfecte pasvorm. Wij combineren kwaliteit en stijl met een sterke focus op klantbeleving en service. Met oog voor detail en duurzame keuzes bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten.